Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

[Слика: IMG-0145.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Нас ође брине што се ових шетњи тиче, да шета свако са сваки. Двери и педери, анархисти, глумци,академиок из сану, људи са расном кудравом малом кучад, и многи др...

Туна неће изаћи на добро, ове анархичне шетње.

Ми смо за то да се дефинишу циљеви и да се види зашта су бре ови "шетачи" они сваке суботе имају друге захтеве и називе протеста...

Када су били 90-их протести знало се зашта се конкретно и које политичке циљеве жели опозиција. Од 9-ог марта, преко студентских протеста то отпора и на крају петог октобра, где се тачно знало шта су захтеви и који је политички циљ.

Ови данашњи шетачи једино што раде се пребројавају дал их је бил 40 хиљада или 30 хиљада или пет хиљада, ту нешто кажу браћа Трифунович

Није маса битна, битно је који је политички циљ ових протеста, и да стану политичари на челу колоне.Ко ономад Вук, па Ђинђић после Тома и Аца док су били Шешељеви радикали.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-12-2018, 10:34 PM)Mekenzi Пише:  Нас ође брине што се ових шетњи тиче, да шета свако са сваки. Двери и педери, анархисти, глумци,академиок из сану, људи са расном кудравом малом кучад, и многи др...

Туна неће изаћи на добро, ове анархичне шетње.

Ми смо за то да се дефинишу циљеви и да се види зашта су бре ови "шетачи" они сваке суботе имају друге захтеве и називе протеста...

Тачно тако!

Да се и ми јошт једном сложимо са Кизом и потпишемо његова писанија! Одма се види како писање АЗБУКОМ СРБСКОМ уместо хрватском АБЕЦЕЧЕДОМ благотворно утиче на чо'ека!

Међутим!

Сви ти протести и "буне", малинари обашка, пензионери обашка, ветерани обашка, родитељи отете деце обашка...једном речи

СВАКА ВАШКА-ОБАШКА .....

сви ти обашка протести дакле, су се претворили у другу крајност....САД ПЕДЕРСКА МАРШИРАЛА ГАРДА ЗАЈЕДНО СА ДВЕРИМА, како оно беше...КОРАК ИДЕ ЗА КОРАКОМ, А ЈА ПЕДЕР СА БАРЈАКОМ...ПОМОЗ'БОГ ЧАРШИЈО НА СВЕ ЧЕТ'РИ СТРАНЕ-довикује Бошко....

КУКУУУУ....ова папазјанија неће донети никве бољитке обесправљеном и потлаченом народу!

Ти скупови и ватрени говори те педери, те глумци, те малинари...ТО САМО ДАЈЕ

Л Е Г И Т И М И Т Е Т

балавом шифтарину који мож'да каже Гњилежном Западу "ето умене је демократија, људи демонстрирају ПЕДЕРИ НА ЧЕЛУ, слободно као и у вас"!

Балави је лукав и јопет ће да се измигољи као "ето нападају нас шифтари" па ће јопет да буде патриЈота а уствари је само ЛОША копија титића без покрића!

Друго, маса народа и туча на улицама то такође води излуделу Србију једино у пропаст и грађански рат док комшије само на то чекају са ножи у зуби!

Једини излаз јесте ВОЈНИ УДАР, БЕСКРВНИ ПУЧ, и довођење руске војне базе на Копаоник!

Једини излаз дакле јесте Ђенерал Симовић, али не онај од 27-ог марта јер није сваки Симовић....Симовић, а Србији не треба рат него ПАКТ!

БОЉЕ ПАКТ НЕГО РАТ!

http://www.vs.rs/sr_cyr/licnosti/9D2667C...av-simovic

ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТАС'ЧЕКА?

Паметном, у надежди смо, доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Д М
Одговори

.
Цела ова прича око УМАЊИВАЊА или УВЕЋАВАЊА броја

ГРАЏАНА-БЕОГРАЏАНА

на протесту је бесмислена!

СРБИЈИ НЕ ТРЕБА БРОЈ НЕГО СОЈ ДАНАС И ОЂЕ!

А СОЈ сигурно нису ПЕДЕРИ, ЛЕЗБАЧЕ и (што је лепо приметио Кизо) ГРАЏАНИ СА КУДРАВОМ РАСНОМ КУЧАДИ, који сви заједно

МАРШИРАЛА, МАРШИРАЛА, NOVOSRBA ГАРДА,
КОРАК ИДЕ ЗА КОРАКОМ А ЈА ПЕДЕР СА БАРЈАКОМ,
БОЈ СЕ БИЈЕ, БИЈЕ, ГЕЈ-ЗАСТАВА СЕ ВИЈЕ, ВИЈЕ,
ЗА СУНОВРАТ СРБИЈЕЕЕЕ!

Куку нами и леле!

ПилотПилотПилот

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Ови сви вицови и досетке што ова двојица постављају против балавог шифтарина на власти би могли да се са смехом прихвате са Србског Становишта, пошто ово мало преосталих Срба не подноси органски реченог балавог шифтарина!

Међутим!

КАД ВИДИМО ДА СУ СВИ, СВИ, СВИ....ВИЦОВИ И ДОСЕТКЕ НА РАЧУН БАЛАВОГ ИСПИСАНИ ИСКЉУЧИВО КРВАВОМ ХРВАТСКОМ ГАЈЕВИЦОМ, У НАРОДУ ПОЗНАТИЈОМ КАО

U S T A Š I C A

ОДЈЕДАРЕД НАМ ИСТИ ПОСТАНЕ НЕКАКО...СИМПАТИЧАН, ОНАКО БАЛАВ И ОНАКО ШИФТАРИН!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ови сви вицови и досетке што ова двојица постављају против режима балавог шифтарина на власти би могли да се са смехом прихвате са Србског Становишта!

Међутим!

КАД ВИДИМО ДА СУ СВИ, СВИ, СВИ....ТИ И ТАКВИ ВИЦОВИ И ДОСЕТКЕ ИСПИСАНИ ИСКЉУЧИВО КРВАВОМ ХРВАТСКОМ ГАЈЕВИЦОМ, У НАРОДУ ПОЗНАТИЈОМ КАО

U S T A Š I C A

ОДЈЕДАРЕД НАМ ИСТИ РЕЖИМ ПОСТАНЕ НЕКАКО...СИМПАТИЧАН ЈЕР КО ГОД СЕ У СВОЈИМ ДОСЕТКАМА СЛУЖИ ПИСМОМ НАШЕГ ДУШМАНИНА ЈЕСТЕ....

НАШ ДУШМАНИН!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Д М
Одговори

(24-12-2018, 02:36 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  КОРАК ИДЕ ЗА КОРАКОМ А ЈА ПЕДЕР СА БАРЈАКОМ,

Нисам могао ни да претпоставим да си из тог табора,момче из Титовог Ужица. Мада сад већ има неке логике. Твоји ставови допиру из педерских дубина. Интересантно. А опет све логично. И овако је велики број љотићеваца хомосексуалног опредељења. Сад на аватар стави педерски кожни качкет и надимак промени у Krcun city boy.
Одговори

Мислим да ће се ови протести брзо завршити.

Реално протести немају политички циљ и не зна се зашта људи протестују. Први је био због Боркове разбијене главе. Други је био пребројавање 1/5000000. Овај задњи био је у вези Даргићевића, села Раките..Сваки протест различит..

Друго овај протест ми делује анархично. Ту су сви и опозициони политички лидери и глумци, и педери и националисти и разне патриотске организације, разни либерали..

Чини ми се да овај протест има једину сврху да се људи сликају и да се пребројавају. Пошто организатори тврде да их је 40 хиљада а информер и власт 4 хиљаде. И онда кога има више..

Ја заиста не видим сврху протеста без јасног политичког циља и без јасног зашта су ови шетачи, овако сваке суботе могу да протестују ал ће изгубити за 2-3 недеље смисао ако не буду имали политичког вођу и ако не буду имали конкретне полтичке одлуке...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(30-12-2018, 02:28 PM)Mekenzi Пише:  Мислим да ће се ови протести брзо завршити.

Реално протести немају политички циљ и не зна се зашта људи протестују. Први је био због Боркове разбијене главе. Други је био пребројавање 1/5000000. Овај задњи био је у вези Даргићевића, села Раките..Сваки протест различит..

Друго овај протест ми делује анархично. Ту су сви и опозициони политички лидери и глумци, и педери и националисти и разне патриотске организације, разни либерали..

Чини ми се да овај протест има једину сврху да се људи сликају и да се пребројавају. Пошто организатори тврде да их је 40 хиљада а информер и власт 4 хиљаде. И онда кога има више..

Ја заиста не видим сврху протеста без јасног политичког циља и без јасног зашта су ови шетачи, овако сваке суботе могу да протестују ал ће изгубити за 2-3 недеље смисао ако не буду имали политичког вођу и ако не буду имали конкретне полтичке одлуке...

Можда Кизо зато што је управо ВУчић организатор протеста. Протест је у старту делимично обесмишљен јер га предводи Ђилас милионер. Али шта да вам радим, све је ово и овако и онако последица неуласка Српског Покрета Обнове у власт после 2000. године. Ваши досовски лидери су били толико дебилни да су вратили радикале на власт и још протестују сад.А многи досовски еуропејци се претворише у ВУчићеве звери.

Не познаје овај Чипуљићанац српски народ довољно , као што га је познавао Милош Обреновић. Најгоре је кад се народ ућути, тада може бити белаја, баш овако као сад, само као што рекох досељеник не познаје српски народ.

Значи протестују , комунисти, љотићевци и паткица заједно. Па бре Кизо за ово би сарајевски надрелисти рекли "бјажи ба претера га".

п.с. Одушевио ме Веруовић пре неки дан на Балкан инфу, што би се рекло, причао је без задршке.
Одговори

[Слика: 49184633-2221350308126161-2085347918042103808-o.jpg]

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним