23-12-2018, 02:48 AM
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(23-12-2018, 10:34 PM)Mekenzi Пише: Нас ође брине што се ових шетњи тиче, да шета свако са сваки. Двери и педери, анархисти, глумци,академиок из сану, људи са расном кудравом малом кучад, и многи др...
Туна неће изаћи на добро, ове анархичне шетње.
Ми смо за то да се дефинишу циљеви и да се види зашта су бре ови "шетачи" они сваке суботе имају друге захтеве и називе протеста...
(24-12-2018, 02:36 PM)ПРОСВЕТАР Пише: КОРАК ИДЕ ЗА КОРАКОМ А ЈА ПЕДЕР СА БАРЈАКОМ,
(30-12-2018, 02:28 PM)Mekenzi Пише: Мислим да ће се ови протести брзо завршити.
Реално протести немају политички циљ и не зна се зашта људи протестују. Први је био због Боркове разбијене главе. Други је био пребројавање 1/5000000. Овај задњи био је у вези Даргићевића, села Раките..Сваки протест различит..
Друго овај протест ми делује анархично. Ту су сви и опозициони политички лидери и глумци, и педери и националисти и разне патриотске организације, разни либерали..
Чини ми се да овај протест има једину сврху да се људи сликају и да се пребројавају. Пошто организатори тврде да их је 40 хиљада а информер и власт 4 хиљаде. И онда кога има више..
Ја заиста не видим сврху протеста без јасног политичког циља и без јасног зашта су ови шетачи, овако сваке суботе могу да протестују ал ће изгубити за 2-3 недеље смисао ако не буду имали политичког вођу и ако не буду имали конкретне полтичке одлуке...