29-04-2020, 09:18 PM
Колико баљезга ова суклета на РТС-у...
(29-04-2020, 09:15 PM)Бенито Пише: Изволи наведи где сам Те вређао и обрисаћу одмах.
(29-04-2020, 09:43 PM)Уставобранитељ Пише: Морам га парафразирати у једном делу где каже да смо се пењали као ракета а коронавирус нас сасекао.Јел ово увео полицијски час само за петак? Како је објаснио ово? Значи ли да од суботе нема више полицијског часа?
Добро мени рече парох данас: "Сада ће коронавирус бити изговор свих наших неуспеха наредних десет година. У претходној деценији је изговор био 5. октобар, у оној раније рат у Југославији и Милошевић, сада је вирус."
Да додам само да је ребаланс буџета прошао некако испод жита у овом лудилу те да је пројектовани дефицит у буџету скочио са 20 милијарди на 381 милијарду динара. Извршили су ребаланс у току ванредног стања.
Професор Шеварлић је говорио данас о томе у парламенту мало детаљније.
(29-04-2020, 11:55 PM)Бенито Пише:(29-04-2020, 09:43 PM)Уставобранитељ Пише: Морам га парафразирати у једном делу где каже да смо се пењали као ракета а коронавирус нас сасекао.Јел ово увео полицијски час само за петак? Како је објаснио ово? Значи ли да од суботе нема више полицијског часа?
Добро мени рече парох данас: "Сада ће коронавирус бити изговор свих наших неуспеха наредних десет година. У претходној деценији је изговор био 5. октобар, у оној раније рат у Југославији и Милошевић, сада је вирус."
Да додам само да је ребаланс буџета прошао некако испод жита у овом лудилу те да је пројектовани дефицит у буџету скочио са 20 милијарди на 381 милијарду динара. Извршили су ребаланс у току ванредног стања.
Професор Шеварлић је говорио данас о томе у парламенту мало детаљније.
(02-05-2020, 03:01 PM)Бенито Пише: Да ли Овај укида ванредно стање због побуне народа или по налогу "европских партнера"?
(02-05-2020, 08:20 PM)Александар Динчић Пише:(02-05-2020, 03:14 PM)Јеремија Пише: Наравно, боји се и "догађања народа"... Фитиљ је окраћо скоро до каписле и очас може све да пукне.
Стрепи он од тога више него што се претпоставља.
Ма какви...Нема још екипе која може да покрене озбиљну причу и Александар Вучић то одлично зна.