Гласање: За кога ћете гласати ове 2016. године? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
За СНС и Вучића!
3.33%
1
3.33%
За коалицију око ДС и Пајтића!
0%
0
0%
За Патриотски Блок, ДСС-Двери!
50.00%
15
50.00%
За СРС и Шешеља!
20.00%
6
20.00%
За СПС и Дачића!
0%
0
0%
Неко други...
16.67%
5
16.67%
Нећу гласати или ћу гласачки листић направити неважећим!
10.00%
3
10.00%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Избори 2016.

(15-03-2016, 01:38 PM)Бранке Пише:  
(15-03-2016, 12:33 PM)Vlad Alekš Пише:  
(10-03-2016, 10:12 AM)Mekenzi Пише:  Eno onaj Nedicev kakav je, ima 300 kila bez ruke, faca defformisana, uzas...

Ово је изузетно простачки коментар. Не разумем чему коментарисање физичког изгледа?

Сваки мекензијев коментар . . . што би бабе рекле: "Причајте уста да нисте пуста" . . . Smile

Будући да нисам схватио ко је он, може ли неко мало објашњење? Да ли је у питању бот или нешто много горе...?

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

(10-03-2016, 10:12 AM)Mekenzi Пише:  Eno onaj Nedicev kakav je, ima 300 kila bez ruke, faca defformisana, uzas...

Ово је изузетно простачки коментар. Не разумем чему коментарисање физичког изгледа?

Nije prostački, telo je ogledalo duše ...

Ko ga je video uživo zna o čemu pričam.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-03-2016, 01:44 PM)Vlad Alekš Пише:  
(15-03-2016, 01:38 PM)Бранке Пише:  

Сваки мекензијев коментар . . . што би бабе рекле: "Причајте уста да нисте пуста" . . . Smile

Будући да нисам схватио ко је он, може ли неко мало објашњење? Да ли је у питању бот или нешто много горе...?

Када би само знао колико си компликовано питање поставио?Smile

Укратко,јесте бот демократске странке али је и као такав прилично контрадикторан када скаче са теме на тему(некад помислиш да читаш Шешеља а некад Соњу Бисерко Smile ) . . .

(15-03-2016, 02:02 PM)Mekenzi Пише:  

Nije prostački, telo je ogledalo duše ...

Ko ga je video uživo zna o čemu pričam.

Не цени неког по изгледу(а нарочито му не мери карактер) кад и сам знаш да ниси савршен . . .

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Manite se Nedićevih, Brozovih, i ostalih predaka, današnje uboge sirotinje koja ni za 'leba nema od kojih su ostala samo prezimena.

Nego u narodu je zavladala opšta apatija. I mene sve više brinu ovakve izjave:

Цитат: "Не занима ме политика", "Није то за мене", "Нећу гласати", "Узећу две црвене", мој глас не одлучујe", "Није то мој посао", "Шта ја могу променити", "Биће како велики одлуче, ја се ништа не питам", "Никад овде неће бити боље"...

I onda shvatiš zašto Vučić ima 50%, kada bi se narod trgao, druga pesma bi bila...

Dotle do neke 2025 ima da trpimo Vučića

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-03-2016, 04:05 PM)Mekenzi Пише:  Manite se Nedićevih, Brozovih, i ostalih predaka, današnje uboge sirotinje koja ni za 'leba nema od kojih su ostala samo prezimena.

Nego u narodu je zavladala opšta apatija. I mene sve više brinu ovakve izjave:

Цитат: "Не занима ме политика", "Није то за мене", "Нећу гласати", "Узећу две црвене", мој глас не одлучујe", "Није то мој посао", "Шта ја могу променити", "Биће како велики одлуче, ја се ништа не питам", "Никад овде неће бити боље"...

I onda shvatiš zašto Vučić ima 50%, kada bi se narod trgao, druga pesma bi bila...

... и Киза наместо Кизе је диктаторском владавином мислио да ће да влада до 2025. па је глатко изгубио 2004. године, а имао је све полуге власти, а сад "жути картел" мисли може поново да узјаше?! ПРВО НЕК ВРАТЕ МИЛИЈАРДЕ ДОЛАРА КОЈЕ СУ, ПРЕМА ПИСАЊУ медија, ИЗНЕЛИ ИЗ СРБИЈЕ НА ЕГЗОТИЧНЕ ДЕСТИНАЦИЈЕ Јок

Цитат:Srbija je od od 2004. do 2013. godine opljačana za čak 40,83 milijardi dolara jer je toliko ilegalno stečenog novca izneto iz zemlje. To je pokazao izveštaj američke organizacije Global Financial Integrity "Nelegalni finansijski odlivi iz zemalja u razvoju”!

[Слика: kajmanska-ostrva-panika-peraci-para-srps...255833.jpg]

PLJAČKA VEKA! EVO ZAŠTO SRBIJA PROPADA: Iz naše zemlje izneto 40 milijardi dolara!

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/pljack...ak-2060413

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

[Слика: 789.jpg]

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Двери узвраћају ударац у вези са Недићем:

https://dveri.rs/jugoslav-kiprijanovic/o...dic-ne-sme

Одговори

Ко је опозиција: Иста особа кандидат за посланика и на напредњачкој листи и код Паровић-Глишић коалиције

http://srbin.info/2016/03/21/ko-je-opozi...koalicije/

Одговори

Кладионице обично играју "на сигурицу", али знају и грдно да се преваре:

Цитат:Кладионица 'Меридијан' објавила квоте за ванредне изборе: СНС 46%, СПС 11%, СРС 6,6%, ДС 6,2%!
Ко се клади на то да ће СНС добити више или мање од 46 одсто гласова на изборима, на уложених 100 може да добије 185 евра. Према кладионицама, коалиција Двери-ДСС највероватније остаје испод цензуса

[Слика: 79118_04_iff.jpg?1458653538]

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Slina bot...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-03-2016, 04:05 PM)Mekenzi Пише:  I onda shvatiš zašto Vučić ima 50%, kada bi se narod trgao, druga pesma bi bila...

Чека', чека', зашто говориш у множини к'о да га и ви и остатак од остатака Срба, шаке сиромаха, трпите из ИСТИХ разлога?

Уосталом, што ВИ бљујете по Вучићу кад он скоро 100% спроводи ВАШУ политику?

Зашто га ВИ толико мрзите?

Вероватно зато што преживљавате кризу идентитета, украо вам је "raison d'être"!

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Негооо...Киза се не јавља одјутрос, да није ухићен?

Па каже:

http://www.fakti.org/serbian-point/okolo...-stankovic

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(23-03-2016, 08:21 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Негооо...Киза се не јавља одјутрос, да није ухићен?

Па каже:

http://www.fakti.org/serbian-point/okolo...-stankovic

Nije ovo naš čo'ek iz varoši Vršačke.
Već ko zna odaklen je...

Međutim!

Brankica i Ostali prognani sa B92 od strane Aleksandra Vucica imaju svu nasu podrsku..Sloboda govora izražavanja na prvom mestu...

Mi se ođe nadamo da kad dođeš na vlas' nećeš ukinuti medije, već dozbvoliti svima da rade...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(24-03-2016, 12:45 AM)Mekenzi Пише:  Mi se ođe nadamo da kad dođeš na vlas' nećeš ukinuti medije, već dozbvoliti svima da rade...

....ДА, НА ПОЛЗУ ОТАЧАСТВА, ИНАЧЕ ЗНА СЕ ШТА СЛЕДУЈЕ, ПРВО ЧЕТНИЧКА КАШТИГА ДВАЕС'ИПЕТ НА КЛАДИ А АКО НЕ ПОМОГНЕ ПРИНУДНИ РАД У СИНЏИРИМА!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним