Гласање: Да ли подржавате најновији споразум са НАТО? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Подржавам споразум са НАТО!
11.11%
2
11.11%
Осуђујем споразум са НАТО!
44.44%
8
44.44%
Они који су га иницирали морају да одговарају за велеиздају!
22.22%
4
22.22%
Неутралан сам.
5.56%
1
5.56%
Ми смо одавно на том путу...
16.67%
3
16.67%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Споразум Србије са НАТО алијансом!?

Mekenzi Пише:Problem je prijatelju sto sve zemlje od Slovenije do Siptara sarsdjivali i lobirali sa NATO-om .
и остало бла бла
Покушаћу да одговорим Мекензију, мада не знам колико је то корисно, свакако то је моје мишљење.
Као прво почињем од тога:
Мекензи редовно пише: „Милошевић овде, Слоба онде“... испостовећује њега са српском политиком из деведесетих. Међутим, да ли се није Драшковић једном јавио негде и рекао како ће сећи неку руку која држи неку заставу? И Шешељ? И да ли није Ђинђић, кога он просто обожава, био тада такође националиста? И ликови попут Србљановићевке који су били националисти када је то било по моди?
Ако је Милошевић погрешио, сигурно није тада био осамљен.
Друго. Код Мекензија и оних који слично њему размишљају, између осталог највише мрзим када се користе те речи „лобирање“.
Мислим да су они то једном чули и понављају без размишљања, на исти начин као и западни новинари који понављају као папагаји оно што су чули од колега.
Да ли мисле да је којим случајем Милошевић упутио један кофер напуњен од новца Ватикану, римокатолички папа би био подржао православне Србе у сукобу против католичким Хрватима?
Да ли мисле да један Туђман је био бољи од Слобе, да човек који жели „лобирати“ на Западу, написао би књигу против Јевреја??
Немачка и Аустрија такође су имале вековне везе са Словенцима и Хрватима, за то су имале интерес. Слично је са Албанцима, какви црни милиони. Једноставно Запад је имао интерес за то, није добио паре.
Сам Мекензи је уочио да је ситуација по питању Украјине потпуно слична на ону у бившој Југославији. То је једино тачно што је он написао овде на форуму. Наравно, он је очекивао да Доњецк падне као и Крајина.
Да ли су Украјинци платити Запад како би добили подршку?! Ма то је потпуно обрнуто!!
Нуландова је јавно признала колико пара су америчке власти уложиле како би „ Украјина добила будућност коју заслужује“. То су све паре који су добиле антируске политичке партије, медији, новинари и напокон насилници из нацистичких покрета.
Одговори

(27-02-2016, 12:13 PM)ЛукаЛоко Пише:  
Mekenzi Пише:Problem je prijatelju sto sve zemlje od Slovenije do Siptara sarsdjivali i lobirali sa NATO-om .
и остало бла бла
Покушаћу да одговорим Мекензију, мада не знам колико је то корисно, свакако то је моје мишљење.
Мекензи редовно пише: „Милошевић овде, Слоба онде“... испостовећује њега са српском политиком из деведесетих. Међутим, да ли се није Драшковић једном јавио негде и рекао како ће сећи неку руку која држи неку заставу? И Шешељ? И да ли није Ђинђић, кога он просто обожава, био тада такође националиста? И ликови попут Србљановићевке који су били националисти када је то било по моди?
Друго. Код Мекензија и оних који слично њему размишљају, између осталог највише мрзим када се користе те речи „лобирање“.
Мислим да су они то једном чули и понављају без размишљања, на исти начин као и западни новинари који понављају као папагаји оно што су чули од колега.
Да ли мисле да је којим случајем Милошевић упутио један кофер напуњен од новца Ватикану, римокатолички папа би био подржао православне Србе у сукобу против католичким Хрватима?
Да ли мисле да један Туђман је био бољи од Слобе, да човек који жели „лобирати“ на Западу, написао би књигу против Јевреја??
Немачка и Аустрија такође су имале вековне везе са Словенцима и Хрватима, за то су имале интерес. Слично је са Албанцима, какви црни милиони. Једноставно Запад је имао интерес за то, није добио паре.
Сам Мекензи је уочио да је ситуација по питању Украјине потпуно слична на ону у бившој Југославији. То је једино тачно што је он написао овде на форуму. Наравно, он је очекивао да Доњецк падне као и Крајина.
Да ли су Украјинци платити Запад како би добили подршку?! Ма то је потпуно обрнуто!!
Нуландова је јавно признала колико пара су америчке власти уложиле како би „ Украјина добила будућност коју заслужује“. То су све паре који су добиле антируске политичке партије, медији, новинари и напокон насилници из нацистичких покрета.

Da pokušam da ti odgovorim.

Danas je na vlasti nekadašnji generalni sekretar Radikala a predsenik države nam je nekadašnji zamenik predsednika srpske radikalne stranke...

Koja je njihova politika bila do 2008/09 godine, a pogotovo 90-ih a koja je danas.

Danas je u koaliciji nekadašnji predsednik omladine SPS-a u Beogradu a danas predsednik SPS-a, koji sporvodi američku i EU politiku, gde je celo predsedništvo te stranke su ljudi koji na mesečnom nivou imaju od 15 do 50 hiljada evra plate...

Da li se iko od njih pokajo sem što je Vučić izjavio da mu je žao bilo što je bio to što je bio u prošlom životu.

Kakav je SPS bio dok ga vodio Milošević...

Ideologije, stranke, ljudi se menjaju od zavisnosti od situacije na političkom terenu. E u tome Sloba Milošević pogrešio nije shvatio da se oko njega sve promenilo da je komunizam u evropi i svetu propao.

Problem je što Milošević bednik nije znao šta spašava a pravoslavni srbi nisu značli za koga i za šta ratuju ni za šta. Kao i ovi u Ukrajini u donbasu.Sada će natezanje mirovni pregovori UN šlemovi, OEBS itd i posle toga će se integrisati u Ukrajinu za par godina opet, jel ih Rusija ne priznaje a na Ukrajinskoj su teritoriji kao i sao krajina što je bila na Hrvatskoj. Niko u svetu pa ni Srbija ih nikada nije priznala, ratovalo se šta-bude neka bude.

Lobiranje postoji. Šta misliš da smo mi lobirali 90-ih da uđemo u eu i nato da li bi Kosovo bilo Srbija? 10000% da bi. A šipci su iskoristili nespretnost Miloševićeve politike koju su videli i fudbalskim žargonom "iz kontre" tj. lobiranja kod najjače države na svetu i vojnog saveza izdejstvovali da nas bombarduju, da potpišemo kapitulaciju i da im predamo teritoriju posle 4-5 hiljada poginulih Srba...Gde to ima???

Najjgora politika u istoriji Srbije je bila za vreme Miloševića.

Neprepoznavanje uticaja spoljnog faktora i neprepoznavanje političke realnosti u Evropi kao i vođene neke trule politike je dovela da Srbija prva posle II svetskog rata ima najjveću inflaciju, prva koju je nato bombardovao u Evropi, prva u kojoj je počeo rat, prva koja je imala najjveći procenat izbeglica u Evropi a među pet u svetu..

Sve negativne rekorde smo oborili u to vreme i dan danas osećamo žestoke posledice te pogubne politike u vidu saradnja sa hagom, kosovo, itd.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-02-2016, 02:45 PM)Mekenzi Пише:  
(27-02-2016, 12:13 PM)ЛукаЛоко Пише:  
и остало бла бла

Da pokušam da ti odgovorim.

Danas je na vlasti nekadašnji generalni sekretar Radikala a predsenik države nam je nekadašnji zamenik predsednika srpske radikalne stranke...

Koja je njihova politika bila do 2008/09 godine, a pogotovo 90-ih a koja je danas.

Danas je u koaliciji nekadašnji predsednik omladine SPS-a u Beogradu a danas predsednik SPS-a, koji sporvodi američku i EU politiku, gde je celo predsedništvo te stranke su ljudi koji na mesečnom nivou imaju od 15 do 50 hiljada evra plate...

Da li se iko od njih pokajo sem što je Vučić izjavio da mu je žao bilo što je bio to što je bio u prošlom životu.

Kakav je SPS bio dok ga vodio Milošević...

Ideologije, stranke, ljudi se menjaju od zavisnosti od situacije na političkom terenu. E u tome Sloba Milošević pogrešio nije shvatio da se oko njega sve promenilo da je komunizam u evropi i svetu propao.

Problem je što Milošević bednik nije znao šta spašava a pravoslavni srbi nisu značli za koga i za šta ratuju ni za šta. Kao i ovi u Ukrajini u donbasu.Sada će natezanje mirovni pregovori UN šlemovi, OEBS itd i posle toga će se integrisati u Ukrajinu za par godina opet, jel ih Rusija ne priznaje a na Ukrajinskoj su teritoriji kao i sao krajina što je bila na Hrvatskoj. Niko u svetu pa ni Srbija ih nikada nije priznala, ratovalo se šta-bude neka bude.

Lobiranje postoji. Šta misliš da smo mi lobirali 90-ih da uđemo u eu i nato da li bi Kosovo bilo Srbija? 10000% da bi. A šipci su iskoristili nespretnost Miloševićeve politike koju su videli i fudbalskim žargonom "iz kontre" tj. lobiranja kod najjače države na svetu i vojnog saveza izdejstvovali da nas bombarduju, da potpišemo kapitulaciju i da im predamo teritoriju posle 4-5 hiljada poginulih Srba...Gde to ima???

Najjgora politika u istoriji Srbije je bila za vreme Miloševića.

Neprepoznavanje uticaja spoljnog faktora i neprepoznavanje političke realnosti u Evropi kao i vođene neke trule politike je dovela da Srbija prva posle II svetskog rata ima najjveću inflaciju, prva koju je nato bombardovao u Evropi, prva u kojoj je počeo rat, prva koja je imala najjveći procenat izbeglica u Evropi a među pet u svetu..

Sve negativne rekorde smo oborili u to vreme i dan danas osećamo žestoke posledice te pogubne politike u vidu saradnja sa hagom, kosovo, itd.

Ал си га оправио...свака ти част!!!Мсм ,алал ти ћуфте...штоно кажу,није да сереш али...где си био досаде?Јок

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Мајкл Раденковић: Срби, спремите се да примите милост Нато снага
Познати емигрант пише на основу свог искуства, када је био амерички војник у Немачкој. То искуство је својевремено пренео Удружењу Жена гласача Калифорније – и оне су га уважиле
Наставак:
http://www.pogledi.rs/majkl-radenkovic-s...ato-snaga/
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

За Мекензија,
често волиш поменути крај Чаушескуових као пример за Србе у вези са Милошевићем, па ја и Јеремија већ раније смо ти одговорили да по питању тога нешто није у реду.
Ево, случајно, пре пара дана наишао сам на један румунски теле-канал који је нешто причао око тога.
Не схватам тачно њихов језик, схватио сам да има актуелно у тој земљи нека полемика па сам револуционарни лидер Јон Илијеску је морао да се врати пред камера како би оправдао све оно што је било тада.
Ако сам добро протумачио наслове, на екрану је било написано: "26 година лажи", " Ко крије истину о румунској револуцији?" и нешто о томе да су учесници тог митинга у којем је извиждан диктатор, били су из Темишвара, дакле не неки спонтани Букурештанци.
Да ли неко зна нешто више?
(И нек не мисле други форумаши да ја браним бившег комунистичког румунског лидера)
Одговори

Ja zivim na 60 km od Temisvara..

Ono sto se sećam jeste da je Revolucija počela u Temišvaru ko danas kada bi počela u Novom Sadu...

Vojska je udarila bilo je tih dana dosta mrtvih demonstranata...

Na granici sa tadašnjom SFR Jugoslavijom bili su postavljeni tenkovi...

Rumuni su za vreme Čaušeskua mnogo bežali u Titovu Yugoslaviju. To je za njih bio spas od bede i diktature. Jedan od njih je bio Miodrag Belodedić koji je ilegalno kod Vršca prešao u Yugoslaviju...

Danas Rumuni žive dobro nezaposlenost im je oko 8-10%. Plate nisu ko u EU ali je minimalac oko 500 evra. Imaju puteve, dobru železnicu i razvijen turizam, Temišvar je sada jedna velika metropola puno tržnih centara, studenata iz citave evrope..Rumunija je članica svih bitnih organizacija EU, NATO, STO itd itd...

Rumuni nisu priznali Kosovo. Srbija jeste.

Rumuni su znali šta žele još 89/90. Mi smo sa Slobom bauljali 12 godina već sam pisao i kako smo prosli..

Rumunska revolucija:
https://sr.wikipedia.org/sr/Румунска_револуција_1989.

Rumunija danas:

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ja zivim na 60 km od Temisvara..

Zaposli se onda tamo za taj minmalac,to ti je pola sata od kuce.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Био и тамо радио,ал´проп´о!Сирома'

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

KK Partizan: Navijači, ne vređajte premijeraКидањеКидањеКидањеКидањеКидањеКидање

Čelnici KK Partizan pozvali su navijače da se suzdrže od pogrdnog navijanja na račun predstavnika države.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.p...id=1102964

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Сваки споразум са НАТО пактом је злочин.
Чак и најмањи потпис на папир где је печат те злочиначке организације је срамота.
Док не плате ратну одштету, док не признају своје грешке и док се не извину за убијање цивила, док нас не оставе на миру да сами решавамо питање својих граница и државних одлука, док не плате све претопљено у Смедереву, док не промене свој однос према Русији, итд...

Ово што Мекензи прича су (наравно) будалаштине.
Не треба нама НАТО да нам каже ко нам води лоше политику вазда смо знали сами да одучимо као је нама добар а ко није. Кез
Одговори

Srbija treba da uđe u nato iz razloga što je naveo Pavle:

Da nas niko nikad ne bombarduje, da nikada ne pravimo greške kao 90-ih, da se ne izvinjavamo već 20-i kusur godina za razne zločine od Srebrenice, Vukovara, Sarajeva, Knina itd da ne potpisujemo kapitulacije kao 92, 95, 99 godine, da niti jedno srpsko dete ne strada od NATO bombi i da nam niko i nikad više ne pomera granice.

Zato Srbija treba da uđe u NATO.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Дакле, човек вам предлаже вазалство.
Одговори

(03-03-2016, 12:08 AM)Mekenzi Пише:  Srbija treba da uđe u nato iz razloga što je naveo Pavle:

Da nas niko nikad ne bombarduje, da nikada ne pravimo greške kao 90-ih, da se ne izvinjavamo već 20-i kusur godina za razne zločine od Srebrenice, Vukovara, Sarajeva, Knina itd da ne potpisujemo kapitulacije kao 92, 95, 99 godine, da niti jedno srpsko dete ne strada od NATO bombi i da nam niko i nikad više ne pomera granice.

Zato Srbija treba da uđe u NATO.

Cut the crap!!!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним