12-02-2018, 10:12 PM
Зар сенка, на слици, не долази из правца севера, где сунце никако не може бити?
(12-02-2018, 10:31 PM)goks Пише: То је 11.08.1944. на том месту изгледало као у прилогу. Штавише, како више гледам, мишљења сам да је фотографија настала и нешто раније јер је сунце у том тренутку на позицији запад, северозапад. Време се поклапа са периодом након завршетка разговора према доступним подацима.
(12-02-2018, 11:10 PM)Милослав Самарџић Пише:(12-02-2018, 10:31 PM)goks Пише: То је 11.08.1944. на том месту изгледало као у прилогу. Штавише, како више гледам, мишљења сам да је фотографија настала и нешто раније јер је сунце у том тренутку на позицији запад, северозапад. Време се поклапа са периодом након завршетка разговора према доступним подацима.
Може ли неко објашњење, откуд сунце на северу?
(12-02-2018, 11:35 PM)Pravda Пише: Пуковнику рачићу су исто јако лоше исекли маказама панталоне,а ни лево уво му се не види .Као да су му уво одсекли маказама.Нешто мутно уместо увета.Умрљано.Где је Рачићево лево уво?Са сенкама се лако може манипулисати путем Гугл информација које су тотално не поуздане.Напротив, не може се уопште манипулисати сенкама, оне су ту и правац им је јасан, тј. погрешан. Зар не видиш да сенке иду с лева на десно (како ми гледамо) тј. у природи с десна на лево, а то је север-југ.