Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

Мислим да је виђење да су нам "јебали матер" једни или други (или и једни и други) мало пренатегнут. Кез

Немојмо заборавити шта је Србија била и шта су Срби били до 1804. године, те да су после нешто више од 100 година од Орашца скоро сви Срби били обједињени у једној држави, без граница међу њима (каквој-таквој држави, али обједињени, са српским "сељачким" краљем).

Рим није изграђен у једном дану.
Одговори

Па ту војску што је ширила нашу Србију су створили Обреновићи, нису Карађорђевићи за пар година.

Скоро сви Срби... Једна трећина, можда и више не, али ту ступају Карађорђевићи па смо данас на прагу Београдског пашалука...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(08-04-2020, 04:36 PM)херцеговац Пише:  Па ти што су урадили хопала и јесу нам јебали матер!

Стока Карађоревићеска и њена стокупљевина!

Колико се вас 'ерцеговачких и босанских удбаша накотило по Србији да ми је знати? Има вас бре к'о плеве. табаџија
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

У ком смислу су је Обреновићи створили?
Већина најславнијих официра јесу из постали официри у доба краља Милана, али развој војске, њене технологије, стратегије и структуре војске у време краља Милана и краља Петра се разликује као да су две различите војске и државе у питању.
А и јесу различите.
Одговори

Ко је увео пруски систем пукова тада најсавременији?

Уопште,
Да ли сумогућност сирочићима и сиромашној дјеци могућност образовања и војне каријере.

Тако је Аписи дошао до исте утом периоду.

(08-04-2020, 05:27 PM)Шумадинац Пише:  
(08-04-2020, 04:36 PM)херцеговац Пише:  Па ти што су урадили хопала и јесу нам јебали матер!

Стока Карађоревићеска и њена стокупљевина!

Колико се вас 'ерцеговачких и босанских удбаша накотило по Србији да ми је знати? Има вас бре к'о плеве. табаџија
.

Колико се вас комуниста и хрватољуба накотило по Шумадији ...

Оће то када си рођакЋите!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Јесу увели пруски систем, али на папиру. Ни савременог оружја, ни коњице, топови са ђуладима, ниједног ратног плана према АУ, ратни планови према Бугарској у скици, према Турској неразрађени... И тако, и тако даље... Може сатима да се пише о томе. аАУ да је тада напала Србију у среду, за викенд би били у Нишу.
Цео фазон је био у томе што нас не би напали, јер су Србију сматрали својом прћијом. А то исто је мислио и српски краљ.
Одговори

(08-04-2020, 06:16 PM)херцеговац Пише:  Оће то када си рођакЋите!

Херцеговче,стипу га.Видиш да је у серији,све љопачке фазоне из времена СФРЈ решио да сручи на форум. Добро није почео да нам прича онај виц дух са плавим оком и сл.

(08-04-2020, 07:10 PM)Бенито Пише:  Јесу увели пруски систем, али на папиру. Ни савременог оружја, ни коњице, топови са ђуладима, ниједног ратног плана према АУ, ратни планови према Бугарској у скици, према Турској неразрађени... И тако, и тако даље... Може сатима да се пише о томе. аАУ да је тада напала Србију у среду, за викенд би били у Нишу.
Цео фазон је био у томе што нас не би напали, јер су Србију сматрали својом прћијом. А то исто је мислио и српски краљ.

Хтео сам да поткрепим твоје писаније и писменим доказима тј. књигама Димитрија Ђурића које сам читао на нету јер их немам на папиру,међутим неко је у скорије време поскидао апсолутно све .Једино се не слажем са тобом да би АУ била за 7 дана у Нишу.Била би за пар сати или дан јер ови не би ни ратовали него би се предали одмах.Не знам из ког дела Херцеговине је форумаш Херцеговац али би требало да зна да је Кнез Михаило радио како треба да би Херцеговчеви преци још од шездесетих година 19. века били становници Краљевине Србије(јер би морала да постане Краљевина) и да би имали и море и морнарицу и све од Јадрана до Дорћола и лево до Мостара скоро да овај мој земљак није чекао исход једног,испоставиће се, небитног рата који се за нас на крају испоставио као битан јер му је овај дао на значају. Ма знаш ти то и боље, да не пишем километарски пост.После тога за Ниш,Куманово и Скопље не би морали да ратујемо,Турци би сами побегли.
Одговори

Ок, али да прекинемо на овој теми ову причу. Има доле доста различитих тема на којима може о овоме да се расправља.
Мене интересује нешто друго:
Колико је људи похапшено од када је уведено ванредно стање и полицијски час?
Сабирам ове бројеве ухапшених које помиње Стефановић, па то није мање од 3-4000....
Зашто се људи осуђују на тако драстичне казне?
Не само у новчаном износу, који је и по десет пута већи него у најразвијенијим земљама света.
Главно питање су осуде на затворске казне од годину и по, две, па чак и три, за људе који су отишли у продавницу, и тиме прекршили наводну самоизолацију, а не постоји никакав папир који то потврђује. А и да постоји, казне су далеко несразмерне у односу на природу учињеног прекршаја, а не кривичног дела како се овде тумачи.
Све у свему, коме требају оволика хапшења и казне.
Коме то иде у корист?
Одговори

Огласили се и ови момци из Крушевца са којима је Самарџић сарађивао.Srbija Global.

Цитат:Поштовани гледаоци канала Србија Глобал,

Новонастала ситуација у Србији не оставља нам простора да ћутимо. Још мање нам оставља простора да се правимо како се ништа не дешава и да говоримо о прошлости и историји док се наша држава урушава кршењем Устава и најгрубљим кршењем права грађана. Са телевизијских екрана, без престанка, прети се а грађани Србије се окривљују за ширење вируса и то од стране лекара који су већ дебело кршили законе и људске и Божје у време ''свињског грипа''.

Прети се без престанка новим и дужим карантинима, док Интернетом круже снимци уласка нових миграната. Медији ћуте и скривају истину од Срба. Власт спроводи своју агенду, контролисана опозиција ћути а држава нам се руши. Привреда умире. Огласило се и оглашава 8 народних посланика у Скупштини и неколико људи из ванпарламентарних организација.

Ми смо у нашим емисијама пре годину и по дана (линк за емисију:https://www.youtube.com/watch?v=mzPDsQ7wNOQ&feature=youtu.be) дали прогнозу да ће убрзо доћи до великог светског сукоба и то се догодило. Путин и Трамп са једне стране, а глобалисти Сорошевци, Ротшилд, Рокфелер, Бил Гејтс, Клинтонисти и Кинези са друге. Србији прети сценарио по коме бисмо од немачке колоније, што је стање до Ковида 19, требало да постанемо кинеска колонија, што је на неки начин озваничено кроз наступе председника и кампању која се води кроз националне медије. Што је најгоре наше резерве руде, поготову злата продате су Кинезима будзашто. Србија није на продају!!! Србија мора да буде део суверенистичког блока држава да бисмо опстали.

Сматрамо да би ћутањем постали саучесници овог претешког удеса који је задесио нашу државу а чије се размере заправо још и не могу сагледати. Израдом емисија које говоре о прошлости скретали бисмо са базичне теме: ОПСТАНАК СРБИЈЕ!!! Постоји реална опасност од тога да се у Србији примени друштвено-државни модел Кине а што је заправо глобалистичка држава Великог Брата. После горког искуства са комунизмом, Срби немају право на нову манипулацију и утопију која би означила и крај наше државе и народа.

Свесни да не може много да променимо. Желимо бар на неки начин да дамо свој допринос борби против медијског тровања и општег лудила. Нисмо још донели одлуку какве ћемо потезе повући али свакако ћемо на одређени начин дати простора другачијем мишљењу: анти-глобалистичким ставовима и борби против једноумља. Да ли ће то бити мањи серијал емисија посвећен тој теми на Србија Глобал каналу или ћемо наш резервни канал Трибал Глобал, макар привремено, отворити за информисање грађана, видећемо.

У суботу, ако све буде у реду, емитоваћемо емисију о СРПСКОМ ПОРЕКЛУ И ОБИЧАЈИМА ДУБРОВНИКА. То је емисија коју смо раније почели да спремамо и која је наставак приче о Србима католицима. О свим другим новитетима и изменама у програмској шеми, обавестићемо вас на време.
Одговори

(08-04-2020, 04:02 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(08-04-2020, 02:37 PM)Mekenzi Пише:  Sto najgore sem "ludog" Radulovica niko se ne buni izuzev sto pojedinci kevcu po tviteru a nista da preduzmu....

Prvo je bio policijski dan, pa sad vikend, pa bice policijska nedelja, mesec... godina...

Кизо,улећем на историјски терен,ако погрешим ту је мој брат Бенито да ревидира ситуацију.Па и против Александра и Дрге Машин се нису бунили, па само једно вече хопала...

Тешко хопала, овај држи све полуге у својим рукама. Видиш да мајмуни тапшу му у 20 ч.

Једино да изађе 100 хиљада људи на улице, да озбиљна личност има муда да стане на чело под претњом батина, хапшењима, увредама итд...

јбт где су сви они радикали, нијесу ваљда сви у СНС-у овај је појео патриотску националну Србију. Некафа су се палиле амбасаде а сада нема ко на улици да изађе..

Мени лажних твитер опозиционара пун к...ц ако си толико јак скупи му.а и изађи на улице. Ђинђића су гађали јајима, тукли пендрецима, хапсили, поливали воденим топовима, нагутао се сузавца ал човек никад није рекао е ја ћу да седим кући, а Милошевић ће сам од себе да падне него нон стоп имао уличне и акције кроз институције.

Ови твитераши би се у...ли када би видели кордон милиције а камоли да се побију са њима....Ал зато лапрдају по цели божији дан по друштвеним мрежама...

Иначе Бенито пише колико је ухапшених ја мислим да је реална цифра око 10 хиљада и то их стављају у карантин где нема изласка из ћелија...

Задња времена дошла браћо, извршен је државни удар, ухапшено више хиљада људи, казне за кршење полицијског часа астрономске шаљу се људу на вишегодишње робије,, не смемо ни сат времена да изађемо на улицу а Срби ћуте и еуфоричну тапшу или твитују..Ово није корона вирус ово је стокхолмски синдром

Најаче је што струка хоће 24 сата полицијски час а Вучић и она лезбача хрватица тобоже недају.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Погледајте како функционише Шведска у време "короне".

Одговори

.
Кажу да кад је 1972. године у тадашњој СФРЈ избила епидемија Великих богиња, Вариола вера, оболело је 184, преминуло је 40, а вакцинисано је близу 18 000 000 људи. Није било уведено ванредно стање. А Тито Турпија се ниједном није обратио грађанима. Скојевац
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ма лажу у Савету, пуни смо к'о брод.

https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje...adu%C5%BEi

Ово ми је промакло у целокупној помпи са вирусом.

http://www.politika.rs/scc/clanak/450108...oci-Srbiji
Одговори

(09-04-2020, 07:13 AM)Шумадинац Пише:  .
Кажу да кад је 1972. године у тадашњој СФРЈ избила епидемија Великих богиња, Вариола вера, оболело је 184, преминуло је 40, а вакцинисано је близу 18 000 000 људи. Није било уведено ванредно стање. А Тито Турпија се ниједном није обратио грађанима. Скојевац
.

Ма шта кажеш бре. Кез

(06-04-2020, 05:07 PM)ЈВуО-КГ Пише:  п.с.с. Исприча мој отац данас како је било кад је била вариола вера.Он био у војсци у Словенији,тамо нико заражен,али карантин месец дана за све.Шиптар са Косова дошао из Меке,па у Чачак да ради и зарази лагано велики број људи.

п.с. Наша маленкост је толико разочарана у овај вагинални народ да не знамо како ћемо даље.Ако имају промил достојанства помреће од срамоте кад прође ово.Срећом па Вучић и његов брат Ђи Пинг нису рекли да се Корона лечи тако што се премажеш говнима по глави. Гарант би морали да бежимо од так'их јер би уз фекалије вукли и рој мушица на глави.Пре 21 годину ово је био народ који се млатио са целим светом, они бацају бомбе,ми певамо, ови доле држе карауле,не може да их помери нико.Деца од 19-21 одбранила државу од НАТО злотвора а данашња деца у том узрасту носе маске као вагинице и седе кући испрепадани.Ако нам пукне филм,има да нађемо Еру Ојданића негде, да поставимо бину у моје двориште па кад се заори " Иструли ми дуња у фијоци,дуња у фијоци...".Ако су ове крпаретине испрепадане Срби, ми се од данас изјашњавамо као Србин Србин. Посебна нација,дупло јача од ових трауматичара. К'о "Вода Вода".
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним