(08-04-2020, 04:02 PM)ЈВуО-КГ Пише: (08-04-2020, 02:37 PM)Mekenzi Пише: Sto najgore sem "ludog" Radulovica niko se ne buni izuzev sto pojedinci kevcu po tviteru a nista da preduzmu....
Prvo je bio policijski dan, pa sad vikend, pa bice policijska nedelja, mesec... godina...
Кизо,улећем на историјски терен,ако погрешим ту је мој брат Бенито да ревидира ситуацију.Па и против Александра и Дрге Машин се нису бунили, па само једно вече хопала...
Тешко хопала, овај држи све полуге у својим рукама. Видиш да мајмуни тапшу му у 20 ч.
Једино да изађе 100 хиљада људи на улице, да озбиљна личност има муда да стане на чело под претњом батина, хапшењима, увредама итд...
јбт где су сви они радикали, нијесу ваљда сви у СНС-у овај је појео патриотску националну Србију. Некафа су се палиле амбасаде а сада нема ко на улици да изађе..
Мени лажних твитер опозиционара пун к...ц ако си толико јак скупи му.а и изађи на улице. Ђинђића су гађали јајима, тукли пендрецима, хапсили, поливали воденим топовима, нагутао се сузавца ал човек никад није рекао е ја ћу да седим кући, а Милошевић ће сам од себе да падне него нон стоп имао уличне и акције кроз институције.
Ови твитераши би се у...ли када би видели кордон милиције а камоли да се побију са њима....Ал зато лапрдају по цели божији дан по друштвеним мрежама...
Иначе Бенито пише колико је ухапшених ја мислим да је реална цифра око 10 хиљада и то их стављају у карантин где нема изласка из ћелија...
Задња времена дошла браћо, извршен је државни удар, ухапшено више хиљада људи, казне за кршење полицијског часа астрономске шаљу се људу на вишегодишње робије,, не смемо ни сат времена да изађемо на улицу а Срби ћуте и еуфоричну тапшу или твитују..Ово није корона вирус ово је стокхолмски синдром
Најаче је што струка хоће 24 сата полицијски час а Вучић и она лезбача хрватица тобоже недају.