Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ванредно Стање

Чекамо изолацију

"NE ISKLJUČUJEM UVOĐENJE MERA" Vučić o korona virusu i mogućem vraćanju restrikcija ZBOG KORONE

https://www.blic.rs/vesti/politika/ne-is...ja/c1pb01q
Одговори

Значи, у целој Европи ситуација пред смиривањем (негде су епидемије чак одјављене), само код нарко-картела Мило, Вучић, Додик, Рама, Тачи и Заев ситуација дивља? Smile

И поред тога што су готово у целој Европи епидемије почеле готово истовремено а на Балкану предузете чак и најоштрије мере за сузбијање епидемије? Smile
Одговори

(26-06-2020, 02:12 PM)Mitic Пише:  Чекамо изолацију

"NE ISKLJUČUJEM UVOĐENJE MERA" Vučić o korona virusu i mogućem vraćanju restrikcija ZBOG KORONE

https://www.blic.rs/vesti/politika/ne-is...ja/c1pb01q

Не знам како то замишља?
Народ неће пристати да лето проведе утамничен а колико јуче изашао је на изборе.
Ако се заноси да ће присилом - полицијским кордонима натерати народ у карантин мислим да му то неће успети.
Одговори

Маја из Новога Сада, Вулин и онај "кретен за КиМ" заражени.

Не бих се изненадио уколико и Мулу Јусуфа сместе у болницу, напрасно.
Одговори

Моји Шумадинци, помињу се неке мотке у вашему граду. Међутим, Коџа се давно Богу представио... Јок
Одговори

По Балкану се хапсе министри због разних афера и аферица с респираторима.

У Србији мук.
Одговори

(30-06-2020, 10:13 PM)Уставобранитељ Пише:  По Балкану се хапсе министри због разних афера и аферица с респираторима.

У Србији мук.

Јел Др. министар да апсиSmile
Немамо ми ни судства ни тужилаштва а ни полиције. Све што се зове поменутим именима само су пуки изногудови чауши.
Одговори

(30-06-2020, 11:47 PM)Јеремија Пише:  
(30-06-2020, 10:13 PM)Уставобранитељ Пише:  По Балкану се хапсе министри због разних афера и аферица с респираторима.

У Србији мук.

Јел Др. министар да апсиSmile
Немамо ми ни судства ни тужилаштва а ни полиције. Све што се зове поменутим именима само су пуки изногудови чауши.

Сачекао бих да видим како ће се одмотати ово клупко са поновљеним изборима и целом проблематиком око приговора. Нешто се озбиљно ваља иза сцене, пошто је пола СНС-а постало заражено, Мула Јусуф се видео последњи пут у петак и то у Бриселу, у Пазару само што не каменоваше усташу и Лончара, у Шабац британска амбасадорка готова да се пресели итд.

Знају наши тужиоци да воде истраге. Проблем је што су веће рачунџије од трговаца и предмете "затрпају" по фиокама.

Али да видимо.
Одговори

Ако ће нама Пазарци да обале Овај режим, треба ми сви колективно да се окупимо и скочимо у сенкруп.
Одговори

Два месеца након укидања полицијског часа Србија ће поново бити под "кључем". Болесник се готово уплакан обратио јавности најављујући полицијски сат од петка до понедељка, тј. враћање на старо.
Е сад, да га човек пита шта се то догодило, како је од "победе над короном" дошло до апокалиптичне ситуације коју имамо данас? Како то да вируса није било за време предизборних, као и изборних радњи, које су завршене гала прославом све са трубачима у штабу СНС-а?

Е сад, дали је оних 100 евра довољно да народ ћути попут стада или ће бити устанка питање је које ми се мота по глави?
Одговори

табаџија

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Опет lockdown...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-12-2020, 04:05 PM)Mekenzi Пише:  Опет lockdown...

КидањеКидање

Не знате ви шта је "локдаун", што рече Кизо, врсни лингвиста, специјалис'за БЕЈЗИК ИНГЛИШ!

Еве у Чемерике избацише породицу из авиона а ствари им одоше, а све због тога што нису успели да натерају ДЕТЕ ОД ДВЕ ГОДИНЕ, И СЛОВИМА

Д В Е

ГОДИНЕ, ДА ПРИМИ МАСКАТА!

Пази 'вамо, ово се догађа у Чемерике Доналда Трампа, а шта ће да буде кад би, нед'о Бог дошли

К О М У Н И С Т И

живог мртвака Бајдена и

К А Б А Л Е

Харис...не смијемо ни да замишљамо!

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:Znači,Leoni u Kraljevu sa oko 300 do 400 ljudi u smeni moze da radi,a Mile obucar,sam u onom svom ćumezu ne moze,ili nesto ne razumem?

У Вршцу Хемофарм, Фрезенујус, СЛ Таково, Драшковић винарија, лидл, макси, идеа, рода, мере , банке, апотеке, мењачнице, мтс, вип, сбб са цца 4 хиљаде људи већина линија производње раде у три смене пуном паром а плус државне установе све ради нормално...

Само малу привреду и сељака затарбили...Тј. Затарабили су србе који поштено раде.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним