Погледи форум

Пуни Облик: КО ЈЕ ОСОБА СА СЛИКЕ?
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
[Слика: 2wp19mw.jpg]

[Слика: 2z7om51.jpg]
Смедерево, бесмислено је да качиш познате слике које већ постоје и на сајту и на форуму.
Ок,нисам видео да су већ окачене!
Знате ли ко су ови:

[Слика: h.jpg]
(11-02-2015, 01:00 PM)Ковач Пише: [ -> ][Слика: 57kal.jpg]
Капетан Никола Калабић са официрима Горске Краљеве Гарде и народом.Ако неко има времена нека напише имена официра са слике.Слика се продаје на ебај.
[Слика: Automatsk20oruzje_WWII_0003.jpg]
Препознао сам ово лице на горњој слици.Чучи први с лева поред Буце Константиновића.Да ли неко зна ко је овај четник?
(04-03-2015, 10:50 AM)Николај Пише: [ -> ]Знате ли ко су ови:

[Слика: h.jpg]

Да није прва пешадијска југословенска бригада, бла бла нешто... Односно месићеви "партизани", легионари што их преобукоше тамо око Лењинграда?
Није, али био си близу. Усташе у Госпићу 1941. године, у предратним униформама Југословенске војске, са модификованим шајкачама. Немци су их снабдели из заплењених магацина ЈВ, док касније нису добили другачије униформе.
Ја видим на оној табли пише фотограф, латиницом.
Погодио сам само да су хрвати. Пар капа су ми личиле на усташке, али на пар њих се виде шајкаче, па сам помислио да ипак нису усташе. Ваљда је кројач омануо.
Они кроз целу своју "историју" глуме Хрвате у српском оделу.
ко ли је овај господин,не знам како да учитам велику слику
Пратиш групу Милитарије, тешко је ово објаснити, пуно различитих елемената.
Са кнезом Павлом здрави се гардијски официр, будући командант четничког корпуса. Који?

[Слика: za-net.jpg]
Милославе, јел то наградно питање?