Поруке: 964
Теме: 18
Придружен: Jul 2013
Углед:
256
(02-01-2014, 02:09 PM)Николај Пише: Неко је на фотографију просуо мастило или неку другу материју, да изгледа као крв:
![[Слика: 377px-chetniksinsumadija.jpg]](http://www.dodaj.rs/f/3O/n1/4W4dA7QC/377px-chetniksinsumadija.jpg)
Нож је сув,а по овој количини "крви",би најмање требало да су му распорена плућа . . . а рез се никакав не види . . .
(02-01-2014, 01:24 PM)Милослав Самарџић Пише: Да, то је иста серија слика.
Чија је то серија слика?
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
(Последња измена: 02-01-2014, 03:18 PM од
Бранке.)
Углед:
256
(02-01-2014, 03:21 PM)Николај Пише: (02-01-2014, 03:13 PM)Бранке Пише: Нож је сув,а по овој количини "крви",би најмање требало да су му распорена плућа . . . а рез се никакав не види . . .
Главна фора је, што је овај као заклан, а они га и даље држе за руке...
Можда рачунају да ће да се повампири . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 2,490
Теме: 19
Углед:
950
Мене занима само једно: где несташе детелине са четири листа – знак црних тројки?
Поруке: 322
Теме: 5
Придружен: Aug 2013
На овим слика се боље види о чему се ради. То је била масовна појава исто као у свим другим ратовима . Војници позирају са својим саборцем који глуми жртву.Дали постоји нека војска на кугли земаљској чији војници се нису овако шалили у тренутцима доколице. Како то да нема ниједна слика партизана који се играју рата. Наравно да нема јер су све спаљене.
free uploader
На овој слици четници кољу свињу.Наравно није шала, али ето сликали су се.По комунистима само су четници користили нож у рату.Међутим у бројним партизанским филмовима смо виђали сцене у којима партизани кољу Немце што наравно никоме не смета. Само када четник закоље неког партизана онда се то зове клање.Док су партизани то називали тихом ликвидацијом. Колико је било сцена борби прса у прса у партизанским филмовима где су партизани масовно користили ножеве? Наравно да је за такву врсту борбе нож најбољи.
pc screenshot
Углед:
256
(03-01-2014, 01:01 PM)четнички курир Пише: ![[Слика: 0158.jpg]](http://s27.postimg.org/mqkcvht2b/0158.jpg)
pc screenshot
Kommunisten schweine . . .
(03-01-2014, 12:41 PM)четнички курир Пише: На овим слика се боље види о чему се ради. То је била масовна појава исто као у свим другим ратовима . Војници позирају са својим саборцем који глуми жртву.Дали постоји нека војска на кугли земаљској чији војници се нису овако шалили у тренутцима доколице. Како то да нема ниједна слика партизана који се играју рата. Наравно да нема јер су све спаљене.
Дарко(Громовник) је на старом форуму убацио слике Немаца како "кољу" један другог . . . али не могу нигде да их нађем . . .
(„Држава“)
(Последња измена: 03-01-2014, 03:40 PM од
Бранке.)
Поруке: 2,490
Теме: 19
Углед:
950
Према комунистичком правосуђу 1946. године, четничке тројке су се распознавале по детелини са четири листа. Тај знак су тројке морале да носе. Па се просто питам где су ти знаци на "кољачима".