Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Непознате фотографије четничког "клања" цивила

(02-01-2014, 02:09 PM)Николај Пише:  Неко је на фотографију просуо мастило или неку другу материју, да изгледа као крв:

[Слика: 377px-chetniksinsumadija.jpg]

Нож је сув,а по овој количини "крви",би најмање требало да су му распорена плућа . . . а рез се никакав не види . . .

(02-01-2014, 01:24 PM)Милослав Самарџић Пише:  Да, то је иста серија слика.

Чија је то серија слика?

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

(02-01-2014, 03:13 PM)Бранке Пише:  Нож је сув,а по овој количини "крви",би најмање требало да су му распорена плућа . . . а рез се никакав не види . . .
Главна фора је, што је овај као заклан, а они га и даље држе за руке...
Одговори

(02-01-2014, 03:21 PM)Николај Пише:  
(02-01-2014, 03:13 PM)Бранке Пише:  Нож је сув,а по овој количини "крви",би најмање требало да су му распорена плућа . . . а рез се никакав не види . . .
Главна фора је, што је овај као заклан, а они га и даље држе за руке...

Можда рачунају да ће да се повампири . . . Креза

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Мене занима само једно: где несташе детелине са четири листа – знак црних тројки?
Одговори

А, па ово су црне четворке:

[Слика: 5787.jpg]

Видиш како су они пажљиви, огрнули су му капут да не назебе...
Одговори

[Слика: 0145.jpg]
image upload
Одговори

На овим слика се боље види о чему се ради. То је била масовна појава исто као у свим другим ратовима . Војници позирају са својим саборцем који глуми жртву.Дали постоји нека војска на кугли земаљској чији војници се нису овако шалили у тренутцима доколице. Како то да нема ниједна слика партизана који се играју рата. Наравно да нема јер су све спаљене. [Слика: 0016.jpg]
free uploader
Одговори

Што му бар не сакрише шајкачу са кокардомSmile

[Слика: 0145.jpg]
Одговори

На овој слици четници кољу свињу.Наравно није шала, али ето сликали су се.По комунистима само су четници користили нож у рату.Међутим у бројним партизанским филмовима смо виђали сцене у којима партизани кољу Немце што наравно никоме не смета. Само када четник закоље неког партизана онда се то зове клање.Док су партизани то називали тихом ликвидацијом. Колико је било сцена борби прса у прса у партизанским филмовима где су партизани масовно користили ножеве? Наравно да је за такву врсту борбе нож најбољи.[Слика: 0158.jpg]
pc screenshot
Одговори

Можда је била симпатизер НОП-аBlush
Одговори

(03-01-2014, 10:32 AM)Николај Пише:  А, па ово су црне четворке:

[Слика: 749a59d250.jpg]

Видиш како су они пажљиви, огрнули су му капут да не назебе...

Ни једној "жртви" нису везане руке. Ни једној!
Одговори

(03-01-2014, 01:01 PM)четнички курир Пише:  [Слика: 0158.jpg]
pc screenshot

[Слика: 4d2f53023ca31f750fdf99e461e9eec5be0c6d55_full.jpg]

Kommunisten schweine . . . Smile

(03-01-2014, 12:41 PM)четнички курир Пише:  На овим слика се боље види о чему се ради. То је била масовна појава исто као у свим другим ратовима . Војници позирају са својим саборцем који глуми жртву.Дали постоји нека војска на кугли земаљској чији војници се нису овако шалили у тренутцима доколице. Како то да нема ниједна слика партизана који се играју рата. Наравно да нема јер су све спаљене.

Дарко(Громовник) је на старом форуму убацио слике Немаца како "кољу" један другог . . . али не могу нигде да их нађем . . .

(„Држава“)

Одговори

(03-01-2014, 12:47 AM)Александар Динчић Пише:  Мене занима само једно: где несташе детелине са четири листа – знак црних тројки?
Да, тај знак је остављан код убијених. Занимљиво да нико то није сликао.
Одговори

Према комунистичком правосуђу 1946. године, четничке тројке су се распознавале по детелини са четири листа. Тај знак су тројке морале да носе. Па се просто питам где су ти знаци на "кољачима".
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним