(12-02-2015, 06:33 PM)SUMADINAC Пише: [ -> ]Pa da...citao sam! Kontradiktoran je,jer negde pise protiv Ekumenizma(Zenevskog) a negde za Ekumenizam. Tako da ne treba biti jednostran prilikom prosudjivanja. 
SMEDEREVO procitaj u Ohridskom Prologu za danas,koga kacis ovde na forumu....Pouku Sv.Jovana Rilskog u Rasudjivanje. Valja se de se podsetis! 
Селма, Селмаааа....
и не нагињи се кроз прозор!
Сиктер!
Hercegovac,jel tako siris Pravoslavlje? Potrebno je dugo vremena osvescivanja i rada na sebi,da stvari dodju na svoje mesto.

(12-02-2015, 09:27 PM)SUMADINAC Пише: [ -> ]Hercegovac,jel tako siris Pravoslavlje? Potrebno je dugo vremena osvescivanja i rada na sebi,da stvari dodju na svoje mesto. 

(12-02-2015, 09:38 PM)SUMADINAC Пише: [ -> ] (12-02-2015, 09:34 PM)smederevo Пише: [ -> ] (12-02-2015, 09:27 PM)SUMADINAC Пише: [ -> ]Hercegovac,jel tako siris Pravoslavlje? Potrebno je dugo vremena osvescivanja i rada na sebi,da stvari dodju na svoje mesto. 

Smederevo,vidi se da nemas ozbiljnosti,toboz bojis se Boga....Kakvo licemerje samo! Ne znas vise sta napisati...ostao si prazan i nedorecen,te kitis se tudjim perjem! 

(10-02-2015, 06:00 PM)smederevo Пише: [ -> ]Ауууу,па у теби је већи демон него што сам мислио......Види се да ти треба неки врло јак духовник да те ослободи тог демона...Али има наде за тебе,као и за сваког живог човека,зато те МОЛИМ ПОКАЈ СЕ ДОК ИМА ВРЕМЕНА!!!

(12-02-2015, 09:45 PM)SUMADINAC Пише: [ -> ] (10-02-2015, 06:00 PM)smederevo Пише: [ -> ]Ауууу,па у теби је већи демон него што сам мислио......Види се да ти треба неки врло јак духовник да те ослободи тог демона...Али има наде за тебе,као и за сваког живог човека,зато те МОЛИМ ПОКАЈ СЕ ДОК ИМА ВРЕМЕНА!!!

Поможе Бог браћо, лепо је и корисно пратити ваше дискусије а и није лоше по коју прозборити уз уважавање међусобних ставова. Потпуно подржавам Шумадинца у вероисповедању. А и време је да се сајт прочисти од секташа свих праваца и опредељења.
Селма,
опет се нагињеш кроз прозор!
Можеш да се региструјеш и као ZICANIN и као SUMADINAC и као Иван, али трагови остају исти... у овом случају ИП!
Селма, Селмааа!
(13-02-2015, 12:40 AM)Иван Пише: [ -> ]Поможе Бог браћо, лепо је и корисно пратити ваше дискусије а и није лоше по коју прозборити уз уважавање међусобних ставова. Потпуно подржавам Шумадинца у вероисповедању. А и време је да се сајт прочисти од секташа свих праваца и опредељења.
Bog ti pomogao Ivane...Dobrodosao i izvolte!
(13-02-2015, 12:44 AM)херцеговац Пише: [ -> ]Селма,
опет се нагињеш кроз прозор!
Можеш да се региструјеш и као ZICANIN и као SUMADINAC и као Иван, али трагови остају исти... у овом случају ИП!

Селма, Селмааа!
Drago mi je da nas nisi napustio i pozdrav!
Помаже Бог браћо. Лепо је и корисно пратити ваше дискусије и видети међусобно уважавање због различитих ставова, а и по коју прозборити. Потпуно подржавам веросповедање које износи Шумадинац. Коначно да сајт мало одахне од секташа разних врста и подврста. Свако ко устаје на своју рођену Мајку Цркву у којој је примио крштење јасно је да уноси раздор у народ и припада пара-црквеној организацији или секти и не чува Канонско јединство са осталим Помесним Црквама.
Na koje konkretno paracrkvene organizacije i sekte ste mislili?
Како је теби Селма лијепо!
Сама са собом се сита испричаш!
Ајде,
поселами Ивана!
Живио.
Drago mi je da si se vratio i izvolte Hercegovac,iznesite svoje misljenje!