Како једна фотофрафија извучена из контекста догађаја може да опише ситуацију?
Као што се Ви пазите да не одговорите на питање изузетно тешко, а које је покренуло расправу са нашим свемирцем, тако не желим и ја да огријешим душу, јер слика је слика, пуно открива, ништа не показује.
У мјесту одакле сам поткао усташе су побиле већину мушкараца и скоро све нејачи што је било. У послиједњем рату су опет направили што и у предходном, само су сада срушили и цркву.
Слава Господу црква је обновљена.
Али погледајте иконостас па ми одговорите да ли је то онако по ђедовском и прађедовском предању?
Кажем, Слава Господу, радујем се што је храм обновљен, срце ми је пуно среће када су дјеца са свих крајева окупљена у мјесту у цркви своји предака.
Још је ово најмањи проблем.
И какво брањење Цркве од владика?
И каква ревност моја?
Не знам какво предубеђење имате о мени, али најбоље да вам дам број телефона мог свештеника па да се лијепо склопи слика.
То што сте склопили слику дошавши усред расправе и што нисам могао отрпити папофилство нашег брата Свемирца дигли сте на ниво као да сте ушли у расправу на форуму ихтуса?
Да ли је гријех што ме боли што иконостас није подигнут онакав какав је био?
Чим се дигне глас да нису у реду неке ствар то се човјек пљуне и лупи етикета акакијевца, зилота..., а то је свемирац управо урадио, а Ви сте је некритички преузели.
И понављам,
он се налупао жестоких ствари.
Да ли стојите иза тога да је авва Јустин контрадикторна личност?
Он је то написао!