Погледи форум

Пуни Облик: Блокаде и протести против Овај диктатуре
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.

Луизит

(08-03-2025, 08:40 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 08:22 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 07:42 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 07:12 PM)Луизит Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 07:02 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 04:04 PM)Луизит Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 12:57 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Даклем, овако стоје ствари из прве руке. Полицајци су се умешали и расклопили чадоре, наместили вреће и подметаче јер ови не умеју. Хотел Балкан Додиков хотел у центру Београда је препун Ћација, ту на смену спавају и ту једу, ноћас је у чадорима спавало тачно њих 6. Сакупљају их по кладионицама, конкретно синоћ је био ред у Сокеру, дневница је 150-200 евра, најпожељнији су парови момак -девојка или брат - сестра. Рок је 7 дана да се кампује, око 1500 евра по „студенту" се даје унапред (25 мил. евра су издвојили за ово све). Окупиће у наредна два дана око 5000 „студената" из Србије, Црне Горе и Реп. Српске. Придружиће им се наравно „спонтано" грађани који бране државу и „национални" Срби. Од недеље долазе и из Косовске Митровице и из Републике Српске и они ће бити ту, за њих је посебан буџет.
Шумадинцу је моторолом јављена информација прва рука... Једино што си се ти потрудио да ово "преведеш" са латинице на ћирилицу.

Информације прва рука ни мање ни више него од Бојана из Еко страже. Срамота га је да каже да је из Дрвара, а представља се као велики Србин. У последњих пар месеци спинује горе него сви "слободни" медији заједно. Највећи успех му је свађа са Карлеушом. То му је врхунац политичке каријере.

Шумадинац брате када ћеш да даш 500 евра за филм? Шта је то за тебе таквог Србина и патриоту. Буди нам звезда водиља.

Ај док није Шумадинац ту, да ти одговорим ја. Шумадинац је седам дана за редом долазио о свом трошку из Краљева на Равну Гору и остајао од јутра до мрака на снимању, испуњавао све што се од њега тражило.

Ако знамо да је дневница за статисту 3.000 динара, то је уштеда од 21.000 динара.
Рачунај на то и да је човек о свом трошку плаћао гориво (сваки дан 140 км). То је око 10.000 динара за гориво за тих седам дана.

То је што се тиче филма ''Ђенерал''. Пре него што кренеш у атак на мене, ја сам донирао 20.000 динара за филм ''Ђенерал'', а даћу и још кад буде прилике.
Пренеси Мекензију да новац за филм није скупљен, да фали још много.

А ти? 
Чему си ти допринео осим што покушаваш да очуваш ''мир и стабилност''? 
Па да мирно и стабилно опет неки Цвијан зарони у Дунав у сред јануара месеца...
Све је то лепо само што ниси разумео моју поенту. Он је тај који овде набија људима на нос да ли је неко уплатио новац или није. Није свако у могућности да дође нити да уплати новац. Неко би можда дошао, али нема слободног времена. Неко можда би пре дао новац у хуманитарне сврхе. Неком је можда сто евра потребно да опреми дете за школу или факултет или шта год.

Он је са својим питањем више провоцирао и скретао пажњу са релативно здраве политичке расправе. Када не зна шта ће онда крене са питањима.

И нисам планирао никакве атаке на тебе нити на било кога да ли је неко дао за филм или за било шта. Не знам зашто ово лично схваташ, али добро. Хвала ти што си нас све овде обавестио колико си донирао. Дај Боже да ти се вратило пута.

Када сте толико солидарни и када сте већ у могућности онда Шумадинац и ти скупите 100 евра па уплатите Шаровићу на кантину да исплива још нека истина о хладној јануарској води. Ипак је он угрожен, а ми живимо у диктатори са картелом на челу.

Нико Мекензију није тражио 100 евра, док није сам открио да му стоје докони и чекају оног ко испребија студента.
Није их наменио ни детету за школу ни у хуманитарне сврхе. Већ оном ко, ако се добро сећам, добро ишамара студента, који жели да се објави сва документација везана за пад надстрешнице у Новом Саду.
Па ето, сматрамо солидарно Шумадинац и ја да је паметније дати Самарџићу који саставља крај с крајем да сними истинит историјски филм него за шамарање неког ко жели да се открије истина о паду надстрешнице.
Кад Шумадинац или ја или неко трећи кажемо да имамо доконих 500 евра и нудимо их за шамарање, одваљивање од батина и слично тад и нама тражите за неку српску ствар.

И како је? Је л' ти се допада живот у диктатури са картелом на челу, где Цвијан иде на роњење у парном оделу у јануару месецу? Или где 300 тона бетона падне на 15 људи? Или где Ивановића изрешетају после Жељковог спота? Да не набрајам, могу до прекосутра...
Од свега тога смета Шаровић...

Тако је!

Нас играни филмови не занимају нити смо икада гледали било који филм, за живота смо можда одгледали 2 филма. Од глумаца знамо за Чкаљу, Бату Стојковића и још по којег!

Што се тиче филма платићемо карту или предпремијеру ође да га одгледамо, ми немамо 20 иљада за филм!

Што се тиче пара Самарџић је стара је то кајла и стари лисац, у који год пројекат је ушао тај је пројекат и завршио, не сумњам да ће и за филм бити све у реду!

Што се наших 100 еура тиче, нисмо добро дефинисали, не ради се о  обичним студентима, већ о:

КОМУНОУСТАШАМА, ТИТОИСТИМА, ШУГОСЛОВЕНИМА, АНАРХО ЛЕВИЧАРИМА, АНТИФА, ГЕЈ ЛОБИЈУ, ЛГБТ ОРГАНИЗАЦИЈИ, УКРОНАЦИСТИМА, УСТАШОИДИМА, ШИПТАРИЈИ И ФАШИСТИМА ИЗ  СС ДИВИЗИЈЕ ПОЗНАТИЈЕ КАО "ПЛЕНУМ" ПОД КОНТРОЛОМ НОВОГ АДОЛФА ХИТЛЕРА, ДОДУШЕ ЗЕЛЕНОГ АНАЛЕНЕ БЕРБОК!  

ЗНАЧИ ЗА " ФАШИСТУ ПЛЕНУМАША" СЛЕДИ НОВЧАНА НАГРАДА!

КО 45-ТЕ ЗА ОКУПАТОРЕ И ФАШИСТЕ!

Што се тиче "дииккккктттаааттууурррреее" јебо диктатуру у којој ти комуноусташе њих пар стотина паралишу образовање, ође у Србији дође  битанга са микрофоном провоцира све живе ухапсе га, и пусте га на слободу. Онај пребије Министра државе, ником ништа....

Кака црна диктатута, ово је бре анархија. 

Замисли у Немачкој, Француској, Италији или било којој другој земљи да нападнеш министра културе и нанесеш му повреде.

Ми кад дођемо на влас' или наши када дођу (То су беле коже, црвених крстова и белих плаштова, јахачи од 1.90) е тада ће да видиш шта је диктатура и како се комунофашизам сече у корену...

Проблем Вучићу је што ово организује директно Немачка која је спровела комплет инструктажу, обуку, уложила милионе евра у обојену револуцију и  комуноусташе"пленумаше" и зелени Адолф Хитлер Аналена Бербок а он неће да се замери фашистима и укронацистима ...

Да смо ми влас' решили би кризу за једно попод
Срећа истиче вам време и зна се све ко шта...
Истиче "нам" време па ћете вероватно да јурите по рецепту Јове Бакића? Свако ко мисли другачије од вас биће на списку? Те ваше потенцијалне листе ми баш нешто личе на исте оне листе које прави украјински СБУ за прогањање рускоговорећег становништва. Мада свакако студенти и СБУ имају истог ментора, идеологе и финансијере.

jelicki_cetnicki_odred_

(08-03-2025, 08:51 PM)Луизит Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 08:40 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 08:22 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 07:42 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 07:12 PM)Луизит Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 07:02 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 04:04 PM)Луизит Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 12:57 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Даклем, овако стоје ствари из прве руке. Полицајци су се умешали и расклопили чадоре, наместили вреће и подметаче јер ови не умеју. Хотел Балкан Додиков хотел у центру Београда је препун Ћација, ту на смену спавају и ту једу, ноћас је у чадорима спавало тачно њих 6. Сакупљају их по кладионицама, конкретно синоћ је био ред у Сокеру, дневница је 150-200 евра, најпожељнији су парови момак -девојка или брат - сестра. Рок је 7 дана да се кампује, око 1500 евра по „студенту" се даје унапред (25 мил. евра су издвојили за ово све). Окупиће у наредна два дана око 5000 „студената" из Србије, Црне Горе и Реп. Српске. Придружиће им се наравно „спонтано" грађани који бране државу и „национални" Срби. Од недеље долазе и из Косовске Митровице и из Републике Српске и они ће бити ту, за њих је посебан буџет.
Шумадинцу је моторолом јављена информација прва рука... Једино што си се ти потрудио да ово "преведеш" са латинице на ћирилицу.

Информације прва рука ни мање ни више него од Бојана из Еко страже. Срамота га је да каже да је из Дрвара, а представља се као велики Србин. У последњих пар месеци спинује горе него сви "слободни" медији заједно. Највећи успех му је свађа са Карлеушом. То му је врхунац политичке каријере.

Шумадинац брате када ћеш да даш 500 евра за филм? Шта је то за тебе таквог Србина и патриоту. Буди нам звезда водиља.

Ај док није Шумадинац ту, да ти одговорим ја. Шумадинац је седам дана за редом долазио о свом трошку из Краљева на Равну Гору и остајао од јутра до мрака на снимању, испуњавао све што се од њега тражило.

Ако знамо да је дневница за статисту 3.000 динара, то је уштеда од 21.000 динара.
Рачунај на то и да је човек о свом трошку плаћао гориво (сваки дан 140 км). То је око 10.000 динара за гориво за тих седам дана.

То је што се тиче филма ''Ђенерал''. Пре него што кренеш у атак на мене, ја сам донирао 20.000 динара за филм ''Ђенерал'', а даћу и још кад буде прилике.
Пренеси Мекензију да новац за филм није скупљен, да фали још много.

А ти? 
Чему си ти допринео осим што покушаваш да очуваш ''мир и стабилност''? 
Па да мирно и стабилно опет неки Цвијан зарони у Дунав у сред јануара месеца...
Све је то лепо само што ниси разумео моју поенту. Он је тај који овде набија људима на нос да ли је неко уплатио новац или није. Није свако у могућности да дође нити да уплати новац. Неко би можда дошао, али нема слободног времена. Неко можда би пре дао новац у хуманитарне сврхе. Неком је можда сто евра потребно да опреми дете за школу или факултет или шта год.

Он је са својим питањем више провоцирао и скретао пажњу са релативно здраве политичке расправе. Када не зна шта ће онда крене са питањима.

И нисам планирао никакве атаке на тебе нити на било кога да ли је неко дао за филм или за било шта. Не знам зашто ово лично схваташ, али добро. Хвала ти што си нас све овде обавестио колико си донирао. Дај Боже да ти се вратило пута.

Када сте толико солидарни и када сте већ у могућности онда Шумадинац и ти скупите 100 евра па уплатите Шаровићу на кантину да исплива још нека истина о хладној јануарској води. Ипак је он угрожен, а ми живимо у диктатори са картелом на челу.

Нико Мекензију није тражио 100 евра, док није сам открио да му стоје докони и чекају оног ко испребија студента.
Није их наменио ни детету за школу ни у хуманитарне сврхе. Већ оном ко, ако се добро сећам, добро ишамара студента, који жели да се објави сва документација везана за пад надстрешнице у Новом Саду.
Па ето, сматрамо солидарно Шумадинац и ја да је паметније дати Самарџићу који саставља крај с крајем да сними истинит историјски филм него за шамарање неког ко жели да се открије истина о паду надстрешнице.
Кад Шумадинац или ја или неко трећи кажемо да имамо доконих 500 евра и нудимо их за шамарање, одваљивање од батина и слично тад и нама тражите за неку српску ствар.

И како је? Је л' ти се допада живот у диктатури са картелом на челу, где Цвијан иде на роњење у парном оделу у јануару месецу? Или где 300 тона бетона падне на 15 људи? Или где Ивановића изрешетају после Жељковог спота? Да не набрајам, могу до прекосутра...
Од свега тога смета Шаровић...

Тако је!

Нас играни филмови не занимају нити смо икада гледали било који филм, за живота смо можда одгледали 2 филма. Од глумаца знамо за Чкаљу, Бату Стојковића и још по којег!

Што се тиче филма платићемо карту или предпремијеру ође да га одгледамо, ми немамо 20 иљада за филм!

Што се тиче пара Самарџић је стара је то кајла и стари лисац, у који год пројекат је ушао тај је пројекат и завршио, не сумњам да ће и за филм бити све у реду!

Што се наших 100 еура тиче, нисмо добро дефинисали, не ради се о  обичним студентима, већ о:

КОМУНОУСТАШАМА, ТИТОИСТИМА, ШУГОСЛОВЕНИМА, АНАРХО ЛЕВИЧАРИМА, АНТИФА, ГЕЈ ЛОБИЈУ, ЛГБТ ОРГАНИЗАЦИЈИ, УКРОНАЦИСТИМА, УСТАШОИДИМА, ШИПТАРИЈИ И ФАШИСТИМА ИЗ  СС ДИВИЗИЈЕ ПОЗНАТИЈЕ КАО "ПЛЕНУМ" ПОД КОНТРОЛОМ НОВОГ АДОЛФА ХИТЛЕРА, ДОДУШЕ ЗЕЛЕНОГ АНАЛЕНЕ БЕРБОК!  

ЗНАЧИ ЗА " ФАШИСТУ ПЛЕНУМАША" СЛЕДИ НОВЧАНА НАГРАДА!

КО 45-ТЕ ЗА ОКУПАТОРЕ И ФАШИСТЕ!

Што се тиче "дииккккктттаааттууурррреее" јебо диктатуру у којој ти комуноусташе њих пар стотина паралишу образовање, ође у Србији дође  битанга са микрофоном провоцира све живе ухапсе га, и пусте га на слободу. Онај пребије Министра државе, ником ништа....

Кака црна диктатута, ово је бре анархија. 

Замисли у Немачкој, Француској, Италији или било којој другој земљи да нападнеш министра културе и нанесеш му повреде.

Ми кад дођемо на влас' или наши када дођу (То су беле коже, црвених крстова и белих плаштова, јахачи од 1.90) е тада ће да видиш шта је диктатура и како се комунофашизам сече у корену...

Проблем Вучићу је што ово организује директно Немачка која је спровела комплет инструктажу, обуку, уложила милионе евра у обојену револуцију и  комуноусташе"пленумаше" и зелени Адолф Хитлер Аналена Бербок а он неће да се замери фашистима и укронацистима ...

Да смо ми влас' решили би кризу за једно попод
Срећа истиче вам време и зна се све ко шта...
Истиче "нам" време па ћете вероватно да јурите по рецепту Јове Бакића? Свако ко мисли другачије од вас биће на списку? Те ваше потенцијалне листе ми баш нешто личе на исте оне листе које прави украјински СБУ за прогањање рускоговорећег становништва. Мада свакако студенти и СБУ имају истог ментора, идеологе и финансијере.

Нисам мислио на животни век, сутра може и мени бити судњи, мислио сам на такво мишљење, све је слабија струја. Хтео ти то или не, Шаровић ти је битна будућа фигура, а Студентски пленум вам је нови преки суд, Соње су будуће министарке... Једно вече кад заспиш - у овоме горе наведеном се будиш.
А са овим Вучићевој студентима треба да се баве Психијатрије затвореног типа, то је заразна болест, преноси се преко битова... Са њима оштро! Мекензи напуштају тај брод, нек тоне капетан, мој ти је савет, добронамеран савет (знаш оно као, кад они кажу).
ПO ХИЉАДИТИ ПУТ ПОНАВЉАМО -
НЕМОЈТЕ ЛЕПИТИ НЕКОЛИКО ПРЕТХОДНИХ ЦИТАТА КАДА УПИСУЈЕТЕ НОВИ ПОСТ!
ИЛИ НАВЕДИТЕ ТАЧАН ЦИТАТ НА КОЈИ ОДГОВАРАТЕ, 
ИЛИ СЕ ЈЕДНОСТАВНО ОБРАТИТЕ ДРУГОМ ФОРУМАШУ НАВОДЕЋИ ЊЕГОВ НИК НЕЈМ!
ИЛИ ЈЕДНОСТАВНО НАПИШИТЕ СВОЈЕ МИШЉЕЊЕ БЕЗ ПОТРЕБЕ ДА СЕ НЕКОМ ОБРАЋАТЕ!
ЗАТРПАВАТЕ ТЕМУ ОВИМ БЕСКРАЈНИМ ЦИТАТИМА!
ХВАЛА УНАПРЕД НА РАЗУМЕВАЊУ!
Види млађаријо,

Ми смо брод коју тоне звани политика напустили неђе 2011 године. Послен 12 година у локалној политици.

Ми смо шака сиромаха и сами себи газде и Божије слуге.

Који год брод да дође следи нам потоп.

Ми не чекамо бродове, већ ЈАХАЧЕ на расним вранцима, беле коже, црвених крстова и Белих плаштева заклети Исусу Христу који ће Ослободити целу Европу и вратити је Христу и "обојити" у бело и вратити Краљевине.

Остало  је небитно, у смислу је једино битно да се боримо против лево либералних фашиста и комоуноусташа,укронациста зелено левих Фашиста из Немачке...

Између Укронациста и њихових финансијера и пленума нема разлике. 

Украјинци су исто насели на фору Зеленског, тако и Срби наседају на неког Кесића, пленнуумее и остало...

jelicki_cetnicki_odred_

Мекензи, значи ти чекаш CDU (ХРИШЋАНСКО ДЕМОКРАТСКУ УНИЈУ), ако сам добро разумео?
Али ми се овај пут морамо сами ослободити од Пете колоне, јер смо дужни 105 милирајди, још да дођемо неком за ослобођење, то је много.
Пуно је пете колоне, нема установе која се може обрачунати са њима, то је унутрашње питање..

Луизит

(08-03-2025, 09:13 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]Нисам мислио на животни век, сутра може и мени бити судњи, мислио сам на такво мишљење, све је слабија струја. Хтео ти то или не, Шаровић ти је битна будућа фигура, а Студентски пленум вам је нови преки суд, Соње су будуће министарке... Једно вече кад заспиш - у овоме горе наведеном се будиш.
А са овим Вучићевој студентима треба да се баве Психијатрије затвореног типа, то је заразна болест, преноси се преко битова... Са њима оштро! Мекензи напуштају тај брод, нек тоне капетан, мој ти је савет, добронамеран савет (знаш оно као, кад они кажу).

Нисам ни ја мислио на животни век.

У последње две године чим почну протести иде неоригиналан слоган "ГОТОВ ЈЕ" и крвава шака. Свакодневно папагајско понављање. Сада крећу оптимизам и изјаве: "само што није пао", "15-ог пада", "ако не падне 15-ог пада до Васкрса"... мени није јасно како људи не одлепе више? Сваки пут исто и сваки пут пре или касније протести се угасе. И сваки пут се каже за садашње протесте да нису као претходни. На крају увек разочарење.

Држава је погрешила што одмах није уз помоћ апарата силе пресекла БЛОКАДЕ факултета. Протествуј и штрајкуј колико год хоћеш. Од скупштине до Кошутњака. Шетајте од Суботице до Призрена. Ја бих им дао на коришћење Кошутњак наредних 99. година. Разделио ЛСД, цистерна воде, звучник, пароле, транспаретни па нек се тамо играју хипика.

Од почетка овог револуционарног лудила само ми је једна ствар засметала, и то пре неколико дана, када је једна старија госпођа испуштала језиве крике које сам ја чуо упркос што сам имао слушалице у ушима. Наравно викала је "ПУМПАЈ". Егзорцизам уживо. 

Ја ти желим да наставиш да сањаш о томе како ће ПЛЕНУМ да било коме суди, да преузима улогу моралне полиције и слично. Мислим да тај филм нећеш гледати ускоро, АЛИ! Увек има АЛИ. Да те утешим. Ја најсикреније верујем да ће нас тако нешто задесити за једно 20 до 30 година. Готово сам сигуран да ће у једном тренутку да разноразни НВО, Еколози и слични да зајашу власт у Србији и да ћемо онда да уживамо у свим благодетима слободног света, љубави, солидарности и тако даље.

Луизит

(08-03-2025, 09:47 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]Мекензи, значи ти чекаш CDU (ХРИШЋАНСКО ДЕМОКРАТСКУ УНИЈУ), ако сам добро разумео?
Али ми се овај пут морамо сами ослободити од Пете колоне, јер смо дужни 105 милирајди, још да дођемо неком за ослобођење, то је много.
Пуно је пете колоне, нема установе која се може обрачунати са њима, то је унутрашње питање..

Е ова цифра од 105 милијарди ме занима. То сам последњих пар дана почео да виђам. Јел то исто нека информација прва рука ала Шумадинац? Бојан Еко Стража? Мариника? Овакве цифре ми баш личе на Маринику Тепић. Не бих искључио ни институ за економију од Боже Ђелића са адресом у Француској.

До скоро смо дуговали 30-40 милијарди, а сад одједанпут 105 милијарди. Плус Звезда као фудбалски клуб дугује исто чувених 105 милиона.
Јесте л' чули децо?
Верујте без шале:
разапели шаторе
за ћације мале.

Навукли капуљаче,
преплашени стоје,
стари лажов метно
наочаре своје.

Учили су химну
од среде до петка,
ал' се нису одмакли
даље од почетка.

Ништа није научио
тај полусвет сав,
него што су и пре знали:
АВ, АВ, АВ, АВ, АВ.

jelicki_cetnicki_odred_

Бави се суштином, свакако је већи пуно него што ли се обелодањује, није битно, сигурно је огроман до непојмљивог размера. Гори кућа - дај воде!
@Луизит

А да ли знаш да су највећи чувари власти Александра Вучића управо домаћи и инострани левичари?

Списак је предугачак: СПС-овци, Вулинови социјалисти, СУБНОР, Ђилас и Мариника, демократе у Америци, породице Клинтон и Сорош, кинески комунисти, ЕУ левичари, Ангела, Урсула, Шолц, Макрон...

Мало је шизофрено да сте толико упорни са причом да га руши Запад...

jelicki_cetnicki_odred_

(08-03-2025, 10:07 PM)Луизит Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 09:47 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]Мекензи, значи ти чекаш CDU (ХРИШЋАНСКО ДЕМОКРАТСКУ УНИЈУ), ако сам добро разумео?

Е ова цифра од 105 милијарди ме занима. То сам последњих пар дана почео да виђам. Јел то исто нека информација прва рука ала Шумадинац? Бојан Еко Стража? Мариника? Овакве цифре ми баш личе на Маринику Тепић. Не бих искључио ни институ за економију од Боже Ђелића са адресом у Француској.

До скоро смо дуговали 30-40 милијарди, а сад одједанпут 105 милијарди. Плус Звезда као фудбалски клуб дугује исто чувених 105 милиона.

jelicki_cetnicki_odred_

Луизит
Ја, 20-40, можда се толко дуговало 2013. Али нисам економски стручњак, суштина је да смо у дуговима тешким.
(08-03-2025, 10:15 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]@Луизит

А да ли знаш да су највећи чувари власти Александра Вучића управо домаћи и инострани левичари?

Списак је предугачак: СПС-овци, Вулинови социјалисти, СУБНОР, Ђилас и Мариника, демократе у Америци, породице Клинтон и Сорош, кинески комунисти, ЕУ левичари, Ангела, Урсула, Шолц, Макрон...

Едит: леви либерални глобалисти!
(08-03-2025, 10:15 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]@Луизит

Пааа неће да бидне!

Има нешто што се зову комунисти и нешто што се зову левичари једно и друго су зло, али ово друго је екстремно зло.

Зелена лево либерална агенда која се спроводи у Западним земљама јесте веома опасна.

Левичари не гирају све традиционалне, духовне и моралне вредност друштва.

Негирају Бога, цркву, породицу, нацију,  и државу. 

Они су или група или појединац који су веома агресивни.

Углавном ради се о психијатријским случајевима, наркоманима, поремећиним личностима попут ЛГБТ, антифа, крокодил и других тих нво организација.

Лако их препознаш, носе беџеве, мушки имају дугу косу, жене ужасан поглед, мушкобањасте, у отрцаној гардероби итд.

Пошто немају довољно чланова онда они плаћају здраве али сиромашне људе да буду уз њих јер располажу енормно великим количинама новца.

Тако они кроз "нво сектор" или ти како они то зову "инклузију" обучавају људе за рад у "цивилном сектору"...

Тако су и обучили "пленум" побрали су њих 100 из 20 организација и одвели у фашистичку Немачку на обуку како да изврше "обојену револуцију"

Српски студенти који долазе из Централне и Јужне Србије и Републике Српске су јако сиромашни. Да би један студент који је на буџету прегурао месец у Београду или Новом Саду њему треба месечно близу 1000 евра. 

Пошто у великом броју случајева, родитељи у Србији немају толике паре да им дају они се укључују у ове нво левичарске организације које се зову типа "млади за људска права" "цивилно друштво" асоцијација независних...студената, новинара, онда феминистичке покрете "покрете" за подршку рањивим групама, онда асоцијације студената права, медицине...итдд и све се то добро плаћа, они имају и стипендије, и добијају паре по пројектима, по обукама итд.

Левичари у Србији су побрали 100 екстремно левичара студената и обучили тактички како да спроведу Обојену Револуцију, од једноставних писања "сатиричних порука" као што  је једном ође интересантно "Ћаци" и "пумпај" и он мисли да је то из народа изашло, то да се председник "обоји" као диктатор, до позива и спровођења генералних штрајкова, блокаде саобрааћјница до виталних функција попут Електрана, водоснабдевања, касарни, полицијиских станица класичан државни удар...

С' тим да су они сконтали да Више Немачка или било која империјалистичка Западна Цивилизација не мора да шаље стотине хиљада војника у ратове, већ је довољно да у било којој земљи у којој желе да изазову насилну промену система и успостављање колонијалног система власти јесте довољно да се нађу

100 екстремних левичара!

Тих 100 екстремних левичара пролазе тактичку и комплет обуку од писања сатиричних парола до терорирстичког деловања и рушења било које легитимно изабране власти.

Тих 100 екстремиста "буде" народ лупањем,пиштањем па и пешачењем".

Такође ЕКСТРЕМНИ ЛЕВИ ТЕРОРИСТИ НЕМАЈУ ПОЛИТИКУ, ПАРТИЈСКО ОПРЕДЕЉЕЊЕ, ДРЖАВУ, РЕЛИГИЈУ, НАЦИЈУ....ОНИ СУ

"НАРОД" "СТУДЕНТИ" "ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ" ПЕНЗИОНЕРИ.

Ово је врло важно: То је зато што екстремни левичари презиру све што је традиционално и морално од Бога, Цркве, Религије, Краљевине, Нације, традиције, слављење православних обичаја. Они то екстремно презиру..

Они например уводе своје екстремне обичаје, гандијевске екстремне методе. Неко ћутање 15 минута, онда после тога се веселе, скачу, дерњају.

Ако их лепо замолиш да прођеш они ти ду*етом седају на хаубу. 

Ако га не дај боже васпитно ошамариш (да дође свести и себи) ти можеш да одеш на робију и то тешко јер су они толико добро организовани да је то невероватно.

Као екстремни терориста Соњњњаааа, девојка је комплет прошла обуку, чак су је поставили на место где може ауто да је покупи она се за секунду пребацила на кров.

Ако ударите екстремног левог терористу или се посвађате са њиме не гине Вам медијски линч.

Оно што је битно Владимир Владимирович Путин комуниста, хришћанин јесте да он ту гамад у Украјини меље и да су фашисти у Паризу и Берлину поготово фашиста и екстремно леви Адолф Хитлер Аналена Бербок јако фрустрирани и зато су Немачки кругови, и политички кругови у Бриселу покренули, организовали и обучили терористе из анархо лево "пленума" како да изазову грађански Рат и изврше државни удар у Србији.

Тако да не наседајте на фашистику фрустрирану политику Аналене Бербок која овде спроводи преко "пленума" државни преврат.

Памет у главу.

Неко ме питао за ЦДУ у Немачкој?

Писаћу и о томе како видим Немачку, дефинитивно Немачка иде ка екстремној левици и том левичарском фашизму, али кад будем имао времена детаљно ћу образложити.