Погледи форум

Пуни Облик: Блокаде и протести против Овај диктатуре
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
(07-05-2025, 10:15 PM)milan Пише: [ -> ]Шта им је рекао Picula, зна ли се шта?

Да су krasni. Послао им је пољупце и lijepe prigodne pozdrave..

Него Mиланче идем им Srebrenica, хоће ли то obilježiti sa ženana u crnom i šutnje od 12 tisuća minuta na trgu Republik или трчањем до Поточара..

Пошто су им балије из Санџака као род рођени а и Насер Орић им је пријатељ ваља се са њим и његовом "delima" упознати.
То је много близу за њих,то ће они троскоком...Предлажем да на челу тог тима буде Шумадинац,много тога се десило ал без њега,бар да им наздрави,не знам само како ће због браће муслимана,мораће да прошверцује чутурицу...ону дедову из рата...
(08-05-2025, 06:27 AM)milan Пише: [ -> ]То је много близу за њих,то ће они троскоком...Предлажем да на челу тог тима буде Шумадинац,много тога се десило ал без њега,бар да им наздрави,не знам само како ће због браће муслимана,мораће да прошверцује чутурицу...ону дедову из рата...

Пааа...

Надамо се да је Шумадинац бар у оној вајбер групи где их Санџаклије уче шта која реч значи на арапском или турском језику. Шта значи Селам Алејкум, Шућур алаху, Џеназа, El fatiha, Сви смо Алахови и све се Алаху враћамо...

Него, отрчали су до Брисела, Возили бицикле до Стразбура, изљубили се са Усташијама из ХДЗ-а додуше по 2х  ..

Миланче,
Зна ли се која им је следећа дисциплина остало им је летење и пливање..

Можда Ла Манш?
(08-05-2025, 08:33 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Надамо се да је Шумадинац бар у оној вајбер групи где их Санџаклије уче шта која реч значи на арапском или турском језику. Шта значи Селам Алејкум, Шућур алаху, Џеназа, El fatiha, Сви смо Алахови и све се Алаху враћамо...

Него, отрчали су до Брисела, Возили бицикле до Стразбура, изљубили се са Усташијама из ХДЗ-а додуше по 2х  ..

Миланче,

Можда Ла Манш?
Триатлон је бициклизам,трчање и пливање,тако да одговор се сам намеће...Него или Ламанш или Дунавом па докле стигну...Кад рече Ламанш,подсети ме на серију Мућке,кад су неким бродићем из Британије до Холандије...мислим да је онај Ујка Алберт стручњак у односу на ове студенте....Не знам јесу ли се љубили и са Северном?Онај неки тамо у Бриселу,рече студентима,да морају да се покају (код њих то мора да се плати,да се откупе грехови))и извинемо Хрватима за све што смо им учинили
...А ови наши кажу извињавамо се ,ал нисмо понели новчанике,да платимо....
Помаже Бог !

Срећан дан победе.

Simpatizerima HDZ-a, Tonina Picule, Simpatizerima Ukronacizma, Euronacizma, IV Rjaha, Anarhizma, levičarstva iskrena Sućut!

ПССТ Цар Наздравља!

Будем здоровы!

для победы и славы.

УРА!

[Слика: Screenshot-20250508-201202-423.png]
(08-05-2025, 09:10 AM)milan Пише: [ -> ]
(08-05-2025, 08:33 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Надамо се да је Шумадинац бар у оној вајбер групи где их Санџаклије уче шта која реч значи на арапском или турском језику. Шта значи Селам Алејкум, Шућур алаху, Џеназа, El fatiha, Сви смо Алахови и све се Алаху враћамо...

Миланче,

Можда Ла Манш?
Триатлон је бициклизам,трчање и пливање,тако да одговор се сам намеће...Него или Ламанш или Дунавом па докле стигну...Кад рече Ламанш,подсети ме на серију Мућке,кад су неким бродићем из Британије до Холандије...мислим да је онај Ујка Алберт стручњак у односу на ове студенте....Не знам јесу ли се љубили и са Северном?Онај неки тамо у Бриселу,рече студентима,да морају да се покају (код њих то мора да се плати,да се откупе грехови))и извинемо Хрватима за све што смо им учинили
...А ови наши кажу извињавамо се ,ал нисмо понели новчанике,да платимо....

Јели Миланче,  јДа ли иду сутра за Кијев са Усташком делегацијом...Знали се шта?
Док објављујемо слике из Москве, очекујемо слике из Кијева, студио?

[Слика: Screenshot-20250509-081233-268.png]
Пошто Украјинци праве нову историју,они су и тај датум променили,на 8 мај,само да не буде по руски....Закаснили су наши студенти ове године,па ће сачекати следећу,ако Кијев буде њихов....
(Јуче, 09:00 AM)milan Пише: [ -> ]Пошто Украјинци праве нову историју,они су и тај датум променили,на 8 мај,само да не буде по руски....Закаснили су наши студенти ове године,па ће сачекати следећу,ако Кијев буде њихов....

Kукуууу Црни Миланче, 

И како ће сад наш Шумадинац да слави,  Закаснио са укронацистима у Кијеву, А Русију очима не може да види....

Једино му остаје да узме да скаче и удара ногама у дуу.. и виче, скичи, урла или како то зову анархисти perforrmmaaannnsss "Ko ne skače taj je ćaci"...

Шта ти велиш?
Небио му у кожи...Можда се преобрати,знам многе који су се окренули....Може да покуша...
[Слика: Gqd-W4-GBWEAEAB86.jpg]

Ево још слика из Москве....
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ О ПРЕДУЗИМАЊУ ПРЕВЕНТИВНИХ МЕРА

Изражавамо дубоку забринутост због могућих злоупотреба власти и манипулација усмерених против слободољубивих грађана 15. Марта.

У циљу спречавања било каквих противзаконитих активности и заштите демократских вредности, предлажемо хитно ангажовање релевантних међународних организација, укључујући Аmnesty International, као и обавештавање светских медијских кућа као што су CNN и ВВС.

Позивамо све надлежне институције, независне посматраче и медије да прате догађаје у реалном времену и документују сваки покушај кршења људских права. Свако ко буде покушао да изазове нереде или дестабилизује ситуацију биће снимљен и процесуиран у складу са законом.

Нећемо дозволити да било ко, било под маском (Хофманови ћаци и слични), било под капом, угрози мир и стабилност! Србија припада народу, а истина ће увек изаћи на видело. За протест у Крагујевцу лично смо то урадили да би смо заштитили децу и људе.

Подршка стдентима у блокади!

РАВНОГОРСКИ ПОКРЕТ
(Јуче, 09:31 AM)milan Пише: [ -> ]Небио му у кожи...Можда се преобрати,знам многе који су се окренули....Може да покуша...

Ни ја неби волео да сам у његовој кожи...Вероватно мора да попије већу количину ракије да се анестезира мало...

Мени жао Борка Пушкића и Ивана Костића из Двери.

Борко је окорели националиста и  окорели антинатовац.

Иван је окорели Русофил.

Добри момци и породични људи.

Обојица се састајали са Сергејем Лавровим, Маријом Захаровом, Депутатима Руске думе, Високим Званичинцима Јединствине Русије...

И то смо ми све сазнавали од Шумадинца овдашњег који је био окорели Дверовац...

Чак се и он виђао и састајао са Бошком док је био председник Двери. Виђали се по Равној Гори, по Краљеву. Мислим није Бошко хтео да се виђа са Шумадинцем, него га овај витлао, као што анархисти и левичари "студенти" витлају усташке европарламентарце по Бриселу и што им шаљу поздраве и пољупце.

На крају наш Шумадинац издаде Борка, Ивана, Двери. и оде ти он са левим анархистима, Наташом Кандић, Аљбином Куртијем,  Тонино Пицуолом и осталом усташијом, шиптаријом, муслиманима из Санџaка,  недовршеним Србима или ти аутошовинистима из Београда...

Шта'ш  а стварно је био кул лик...

Него, Миланче, која је следећа спортска дисциплина анархо левичарских нво студената, знали се шта?

Пливање ЛаМаншом до Лондона.

или можда прелетање Атлантика Балоном. Имају они они њихови анархисти из гринпис-а врхунске балоне, добро би им дошло....
Што је издао Бошка,то је ок,Бошко издао сам себе,него што оде са овом усташком и нашом грађанском опцијом.Не би то од домаће шљиве,или руске вотке,неко друго је ту пиће,можда нешто енергетско,red bul и слично...За балоне је нестало пумпе ...само пливање остаје...И Марковдан је прошао,не знам јесу били на Равној Гори,зна ли се ишта? Кад су већ певали четничке песме,могао би их Шумадинац научити и тамо спровести ?Покајање је битно,и да се врате на стари национални и патриотски пут?
Заборавих,владика шабачки није дао благослов студентима за Лозницу,и није им дао ни да уђу у цркву...