Погледи форум

Пуни Облик: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Шта сеириш биљемезу један, човјек попио кривичну за вербални деликт...
(14-07-2020, 05:22 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]Даклем примера преумљавања у Србаља има сијасет па зато ми ич не верујемо да се Радуле преумио својом вољом и мненијем ил'је нањушио да долази Бата Доналд па ка'е "сад ил'никад"!

Па јесте, лакше је веровати да "Бата" Доналд кришом носи четничко одијело, да се "ђенерал" Симовић није испилио из ЈНА, него са'ће дуради нешто јербо лепо пева.

ПРОСВЕТАР Пише:Лепо речено ал'ваља живети на Гњилежном Западу мало подуже од Радула да би се схватило да таквог "мериторног, демократског капиталистичког система који није корумпиран страним силама, њиховим корпорацијама и локалном компрадорском елитом" на Гњилежном не има!

Предности западњачког мериторног државног система, парламентарне демократије, те већма независне законодавне, извршне и судске власти, под присмотром колико-толико пристојних медија су очигледне и глупљим ликовима од тебе.

Да, тај се систем корумпира и полако деградира задњих педесет година, то није спорно. Али је горка истина да ми и даље немамо ништа боље. То што се тај систем повија и пуца по шавовима од притиска корпоративне и глобалистичке хидре која би да га препарира по своме ћеифу, не значи да систем не ваља и да га треба мењати источним руско-кинеским сатрапијама које за Бога не знају или га лицемерно исповедају, мада се ти уби овде да то шаљиво и духовито пропагираш.

Чак и ако занемариш здрав разум овде, твоје деценијско живљење тамо где си, научило те да не мрдаш нигде одатле јер си осмозом спознао да је свугде другде, за живот поштеног малог човека, млого црње и горе.

Западњачки проблем није државно устројство, него духовно, али то је проблем целог света, само се друкче испољава на разнијем местима и увек се решава на личном плану.

Господ ти је за то удесио да имаш истински православну цркву тамо, Белу нашу Заграничну, коју смо ми Срби помогли и чували у одсудном часу, тиме вративши дуг Цару Мученику. Тамо то не заборављавају и искрено нас воле.

Шта ти више, у твојим годинама, заиста треба?
https://www.youtube.com/watch?v=60Tfm4bl6o0

Слажемо се са стратегијом ДЈБ рушења избора ама нами није јесно зашто се Радуле јопе преумио па им смета што Путин дуго влада!

Е мој Радуле да се ми некако докопамо ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ са Русијом да и нами Србима-шаки сиромаха Путин буде Цар, па да нас види Бог!

ЗАКЉУЧАК:

ПОШТО ЈЕ СКОРО СИГУРНО ДА БАЛАВИ НИЈЕ СИС'О ВЕСЛА И ДА ДЈБ НЕЋЕ УСПЕТИ ДА ОБОРИ ИЗБОРЕ СА ВИКОМ, ГАЛАМОМ И НЕИСПРАВНИМ ОЗВУЧЕЊИМА-ОСТАЈЕ САМО И ЈЕДИНО БЕСКРВНИ ВОЈНИ УДАР...ПУЧ!!!!
.
ЂЕНЕРАЛЕ ШТА'С ЧЕКА?!
Данас и Српски гласник су пренели текст пуковника Крсмановића

https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavo...nemocnima/

https://srpskiglasnik.info/pukovnik-avij...e-nemocne/
(14-07-2020, 01:33 PM)Небојша Пише: [ -> ]
(14-07-2020, 09:41 AM)Коста Пише: [ -> ]
(14-07-2020, 03:12 AM)Небојша Пише: [ -> ]Радуле је убедљиво најбоља демократска опција, зато што је јасно артикулисао своју политику за решавање нашег највећег проблема, а то је метастаза комунистичког система у свеопшту корупцију која је на крају завршила у колонијалној зависности
Јел то онај што подржава истополне "бракове" и абортусе без ограничења?

Подла полуистина - "без ограничења", јеси ли сам смислио или те неко слагао? Да не причамо о томе што нема везе са темом, јер не полемише са мојим цитатом - тако те дошло, да пљуцнеш у пролазу.

Него да видимо те проблематичне ставове које Радуловић није мењао, дакле о праву на истополни грађански брак и абортусу као праву жене у оквирима закона.

Видиш ли како то другачије звучи кад се избаци удбашка пропаганда? Тачно знам и када је она почела да се врти по Твитеру, од разних налога са мноштвом бројки у корисничком имену (аутоматски генерисани ботови): када је Радуле направио коалицију са Дверима на локалном нивоу пре пар година.

Онда је тако АВ екипица ложила ликове као што си ти нападима на Бошка у фазону "који ће му Радуле са абортусима и педерским правима", а с друге стране исту циглу продавала ауто-шов. ДЈБ гласачима гушењем Радула "а шта ће ти Звери, они су за забрану абортуса и оће да бију педере".

Дакле примаш се једно пар година после, иди на ДЈБ тему па види шта сам тамо Просветару спочитао својеврено око тога, мрзи ме да се понављам.

Укратко: ти Радуловићеви ставови, са којима се ја не слажем јер су првенствено антихришћански, нису примаран критеријум када се одлучује ко је најбољи да замени Вучића.

Из два разлога: прво, абортус и педерска права нису наш примарни проблем - то је проблем сваког савременог безбожног друштва - него оно што си ме цитирао на врху ове поруке.

Друго, проблем чедоморства и сексуално извитоперених особа се не решава забранама абортуса и грађанских истополних бракова, него га само потискује на криминалну и коруптивну друштвену маргину.

Решење је у стварању економски повољнијих услова где ће такве девијације највећма онемогућавати породично васпитање, уз подршку патриотски усмерене културне и образовне политике.

Од тога нема ништа док се не ликвидира Удба и среди истинска правна држава да дође до неке економске снаге да уопште може да се бави овако нечим на дуге стазе.

ДЈБ нуди најбољи програм у смислу истинског дугорочног решавања тог проблема, својим бескомпромисним ставом око формирања мериторног, демократског капиталистичког система који није корумпиран страним силама, њиховим корпорацијама и локалном компрадорском елитом.

Небојша, ово је изузетно битна тема.
Од почетка ванредног стања, ДЈБ излази у јавност са најконкретнијим и најрационалнијим предлозима. Ових дана, док траје протест, такође, ДЈБ предлаже само један захтев и то најинтелигентнији - поништавање избора због изборне крађе.
Међутим, мораш да схватиш да је просечни гласач, па самим тим и ми коментатори на Погледима, варан безброј пута. Шта хоћу да кажем? Није проблем, мени барем, да неко од политичара заступа права сексуално девијантних особа. Или било које друге ставове, попут ставова о томе да је Земља равна плоча или да је 5Г мрежа штетна. Проблем настаје ако је та особа преварант. Ако је у питању удбаш, агент ције, КГБ-а, лажов, вуцибатина... Дакле, проблем је ако све те ствари ради као плаћеник или као део предизборне кампање. До сада сми имали разне Шешеље, Драшковиће, Чанке, Чеде, и они су сви лагали из ниских побуда. Сви они су једно мислили, друго говорили, а треће радили. И сви имају јако добре износе на својим банковним рачунима.
Радуловић се променио. Он је некада био министар у "Дачићевој" влади и шетао је по парадама срама, такозваним педербаловима. Сада се залаже за суверенизам и испред скупштине и управног суда тражи поништавање избора. Небојша, то је све чудно нама, просечним бирачима. Да поновим - збуњени смо јер су нас углавном сви партијаши лагали 30 година.
(15-07-2020, 10:11 AM)Vlad Alekš Пише: [ -> ]Небојша, ово је изузетно битна тема.
Од почетка ванредног стања, ДЈБ излази у јавност са најконкретнијим и најрационалнијим предлозима.

Драго ми је да један промишљен коментатор као што си ти препознаје ту чињеницу.

Цитат:Проблем настаје ако је та особа преварант. (...)
Радуловић се променио. Он је некада био министар у "Дачићевој" влади и шетао је по парадама срама, такозваним педербаловима. Сада се залаже за суверенизам и испред скупштине и управног суда тражи поништавање избора. Небојша, то је све чудно нама, просечним бирачима. Да поновим - збуњени смо јер су нас углавном сви партијаши лагали 30 година.

Ta je сумња легитимна, али би било корисно да људи дефинишу шта се конкретно боје да их Радуле не превари, па да оцене колико је вероватно да се то и деси и да ли ће моћи да га опет скину са власти изборима или улицом пре него што направи неку већу штету. И да то упореде са осталим политичарима које имамо на изборном менију.

Ево ти искрено шта ја мислим. Он је тврд као камен око разлога његовог политичког ангажмана, а то размонтиравање Удбине парадржаве у којој живимо. То никад није мењао, па њему се покрет даље рогобатно зове "Доста је било" баш зато што најбоље артикулише бес који он и његови следбеници гаје према нашој окупаторско-сарадничкој "елити".

Ту нема шансе да изда. Он и Мирослава (Миленовић) ће пре да буду побијени - то је, у ствари, реални ризик ако икада дођу на власт - него ту да се преметну. Одакле ја црпем тако тврдо убеђење?

Зато што сам детаљно прочитао шта је радио пре него што је постао министар и нарочито док је био министар. Политичаре морамо вредновати само по делима. Има једно изванредно занимљиво штиво које је његов бивши сарадник проф. Душан Павловић скупио у књизи "Машина за расипање пара: пет месеци у Министарству привреде" и које топло свима препоручујем да пронађу у библиотеци и прочитају, ако жале пара да је купе у некој антикварници где се може видети шта је ДЈБ радио док је био на власти тих пет месеци док их АВ није отерао.

Теме из те књиге се могу пронаћи на ДЈБ сајту и видео клиповима по Јутјубу, па и овде у мојим постовима на ДЈБ теми, али књига ће уштедети време људима, јер нуди ефектну синтезу шта ДЈБ хоће да уради са удбашком мафијом када дође на власт.

Дакле, ако је:
  • човек чисто зарадио паре на Западу и вратио се овде,
  • поштено радио свој посао стечајног управника где је схватио како се пљачка у приватизацији државних предузећа,
  • помагао са Мирославом полицији и Верици Бараћ да се оптуже тајкуни у 24 спорне приватизације,
  • онда на тој репутацији ушао владу покушавши да свој економски програм спроведе знајући да шансе нису велике, али је ипак пробао,
  • и онда он те владе изађе када му је то онемогућено и настави да се политички бори за то што је радио

- мени то говори да тај човек не ради све ово из задње намере и да се не може корумпирати да не уради то што је обећао. Да је обратно, он уопште не би излазио из владе, већ би мазнуо себи замашан проценат, и постао нека врста Вучићевог Динкића уместо Динкића, а не да оде у опозицију и сада снује како ће да нас опљачка када дође на власт. То је тотално дебилна конструкција.

Што се осталих његових светоназора тиче где га нападају, он је објективно почео на другосрбијанском спектру, али је већину тих својих ставова затомио и не помиње да не би окретао традиционално оријентисано бирачко тело против себе. Ја мислим да је он схватио да су то периферне ствари. Истовремено је препознао да је Косово централна тема и да мора да донесе јасан став по томе да би пресекао сумњичења да ће да доврши издају ако дође на власт.

Тако да ДЈБ има најјасније артикулисан политички програм и спремна решења за најбитнија питања (Удба, партократија, Косово), а за остале "јако битне" теме, право да ти кажем, пуца ми прслук. Ако не дира Цркву - нема назнака да га то уопште интересује - нека се шета поново једном годишње са педерима, дође после градска чистоћа и опере улице за њима, заболе ме.

Људи не схватају колико је животно важно питање да се ми курталишемо удбашке хидре и колико је све остало секундарно.
(15-07-2020, 04:02 AM)Небојша Пише: [ -> ]
(14-07-2020, 05:22 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]Даклем примера преумљавања у Србаља има сијасет па зато ми ич не верујемо да се Радуле преумио својом вољом и мненијем ил'је нањушио да долази Бата Доналд па ка'е "сад ил'никад"!

Па јесте, лакше је веровати да "Бата" Доналд кришом носи четничко одијело, да се "ђенерал" Симовић није испилио из ЈНА, него са'ће дуради нешто јербо лепо пева.

Чека', чека'....без обзира на чињеницу што ми ПОДРЖАВАМО жељу ДЈБ да обори покрадене изборе, ми би само да подвучемо да Србину ваља да са резервом прими све што Радуле прича а нарочито његово свеже преумљење у СУВЕРЕНИСТЕ и неприкосновеног иницијатора и Вожда истих у свету, Бата Доналда Трампа!

Оно јес'....Радуле и женице око њега не мисле да Бата Доналд "кришом носи четничко одијело" него да ноћу практикује Cross-dressing тј. да "кришом носи свилене чарапе"!

Кидање

Даклем ми тврдимо да се Радуле ових дана сетио СУВЕРЕНИЗМА и да сматра ОПОРТУНИМ да се сад за исти залаже, к'о што се залагао за бракове мужеложника и лезбача у време кад су Велики Војвод и Радикали, ЈЕДИНИ У СРБИЈИ, поручивали бирачима србског порекла у Чемерици:

VOTE TRUMP!

Шта је дакле Радуле радио августа 2016-е, за шта се залагао?

А?Даклем, браво Радуле, обарај фалсификоване изборе балавог шифтарина али....НЕМО' ДА САЊАШ У КОЛОРУ ДА ЋЕ СРБИ ЈОПЕТ ОПОРТУНИСТУ УПРВЕ РЕДОВЕ!
.
ЗАКЉУЧАК:

Небојша предлажемо да ово наставимо на твојој теми ДЈБ јербо ођекаре у РУКОВОДСТВУ постоје РУКОВОДИОЦИ којима је мрска наша ријеч-посјеч и који бришу наше прилоге у потаји а под изговором као "нијесмо у теми", па рек'о да им не кваримо угођај!

Поздрав
(16-07-2020, 03:28 AM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]Небојша предлажемо да ово наставимо на твојој теми ДЈБ јербо ођекаре у РУКОВОДСТВУ постоје РУКОВОДИОЦИ којима је мрска наша ријеч-посјеч и који бришу наше прилоге у потаји а под изговором као "нијесмо у теми", па рек'о да им не кваримо угођај!

Поздрав

Идемо тамо - сви, сви, сви! Smile
(08-07-2020, 04:20 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:

ДОН КИХОТ И САНЧО ПАНСА ПОНОВО ЈАШУ!

ЉУДИ БРЕ ОБЈАСНИТЕ ШТА СЕ ДОГАЂА, КАКО ТО ДА СТЕ ДОЗВОЛИЛИ ДА МУРИЈА ИЗГУРА НАРОД КОЈИ ЈЕ ВЕЋ УШАО У СКУПШТИНУ А ВАС ДВОЈИЦА СЕ НАЂОСТЕ НА СИГУРНОМ ИЗА ПОЛИЦИЈЕ ДОК ЈЕ ИСТА ТУКЛА НАРОД ИСПРЕД, НА СТЕПЕНИЦАМА?!

ЗАШТО НИСТЕ СВИ СЕЛИ КАД СТЕ БИЛИ УНУТРА?!

ОЧИГЛЕДНО ЈЕ ДА НЕ ФУНКЦИОНИШУ НОГОВИ ВЛАЖНИ СНОВИ ДА ЋЕ ПОЛИЦИЈА ДА СЕ РАЗМАКНЕ И ПРОПУСТИ НАРОД...ЕЈ БРЕ-ПРОБУДИ СЕ!


Себи убраду:

Хммм...или је нешто друго у питању тј. или сте издали Дамљана или вас је балави насамарио...у оба случаја испали сте или издајници или билмези!

ЂЕНЕРАЛЕ КО СИ-ДА СИ, ШТА'С ЧЕКА?!

табаџија
Хммм...и Отац Никодим поставља исто питање које и нас тишти, а то је да постоји рупа у извештавању Санча Пансе о деловању Дон Кихота кад се већ ушло у Скупштину!

Ми смо такође указали на недостатак снимка ђе се види како је полиција брутално у'апсила Дамљана, снимка ниђе нема иако Санчо тврди да постоји!

Јопет кажем...не верујем да је ико издајник у класичном смислу речи али да и Ного и Дамљан и Санчо Панса преговарају и покушавају да се нагоде са Удбом-то стоји!

Такође не мере бит'и да је Шумадрипац био у праву кад је јавио да је Ного "њихов"...ђе оно да буде у праву-одма'да извршимо харакири шјекиром, рекосмо то!

табаџија
(17-07-2020, 04:27 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]
(08-07-2020, 04:20 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:

ДОН КИХОТ И САНЧО ПАНСА ПОНОВО ЈАШУ!

ЉУДИ БРЕ ОБЈАСНИТЕ ШТА СЕ ДОГАЂА, КАКО ТО ДА СТЕ ДОЗВОЛИЛИ ДА МУРИЈА ИЗГУРА НАРОД КОЈИ ЈЕ ВЕЋ УШАО У СКУПШТИНУ А ВАС ДВОЈИЦА СЕ НАЂОСТЕ НА СИГУРНОМ ИЗА ПОЛИЦИЈЕ ДОК ЈЕ ИСТА ТУКЛА НАРОД ИСПРЕД, НА СТЕПЕНИЦАМА?!

ЗАШТО НИСТЕ СВИ СЕЛИ КАД СТЕ БИЛИ УНУТРА?!

ОЧИГЛЕДНО ЈЕ ДА НЕ ФУНКЦИОНИШУ НОГОВИ ВЛАЖНИ СНОВИ ДА ЋЕ ПОЛИЦИЈА ДА СЕ РАЗМАКНЕ И ПРОПУСТИ НАРОД...ЕЈ БРЕ-ПРОБУДИ СЕ!


Себи убраду:

Хммм...или је нешто друго у питању тј. или сте издали Дамљана или вас је балави насамарио...у оба случаја испали сте или издајници или билмези!

ЂЕНЕРАЛЕ КО СИ-ДА СИ, ШТА'С ЧЕКА?!

табаџија
Хммм...и Отац Никодим поставља исто питање које и нас тишти, а то је да постоји рупа у извештавању Санча Пансе о деловању Дон Кихота кад се већ ушло у Скупштину!

Ми смо такође указали на недостатак снимка ђе се види како је полиција брутално у'апсила Дамљана, снимка ниђе нема иако Санчо тврди да постоји!

Јопет кажем...не верујем да је ико издајник у класичном смислу речи али да и Ного и Дамљан и Санчо Панса преговарају и покушавају да се нагоде са Удбом-то стоји!

Такође не мере бит'и да је Шумадрипац био у праву кад је јавио да је Ного "њихов"...ђе оно да буде у праву-одма'да извршимо харакири шјекиром, рекосмо то!

табаџија

Негооо....Оче Никодиме пре него што се окомиш на Васкрслу Русију покушај бар да се помириш са Оцем Антонијем (који је такође запао у ЈЕРЕС ЗАДРТИЗМА) па онда редом са Владиком Артемијем па са Оцем Акакијем, па да, во имја Бога, престанеш са пљувањем на Митрополита Амфилохија, бар сад у недоба...итд....

Овако верни народ не види међу вами оно "ХРИСТОС ПОСРЕДЈЕ НАС" него само копију политичара који су такође у свађи СВАКО СА СВАКИМ, што рек'о верни народ из наше Ивањице "ТЕШКО НАМА МЕЂУ ВАМА"!

ПС.

Овде се лепо види како се народ причешћује у Руској Цркви и како тај Путин (који "носи силиконску маску".....да се човек прекрсти и левом и десном...Blush изгарди 25 хиљада Цркава...па чекај...има ли толико тих Јевреја који "владају Русијом" да напуне толике Цркве?

А што се тиче Војне Цркве...ту није нешта у реду са очима новинара из "Ел Џазире" који преносе аброве о неким чудним бојама...ама има лека за слепе за боје, обратите се доктору!

https://www.youtube.com/watch?v=Yp16n2vEbxk
Ево ти је генерација и потенцијална симпатија која има исти поглед на свет ко ти....Еве и тебе твоја генерација и потенцијална симпатија која има исти поглед на свет ко ти....бирај о'ш Крмнада Чварка (из партизанске породице) ил'Чмарића...ил'обојицу да те ставе у сендвич!

Иначе Крмнад Чварак (из партизанске породице) дува у исте дипле к'о Шумадрипац овдашњи, решио да ВАКЦИОНИШЕ Србију пошто-пото!

табаџија

Узгред,Крмнад Чварак (из партизанске породице) ође вели да тзв. "еееевроооопске вредности" потичу од ПАРИСКЕ КОМУНЕ! Blush Тужан

Да подсетимо оне који су бежали са часова из историје, ПАРИСКА КОМУНА је оно време (Козета, Гаврош...) кад су страже комунара чувале кућу Друга Ротшилда да случајно "вуља" (што рек'о Велики Војвод), не упа'не и у његове дворе!

Тада је Друг Ротшилд изрекао ону чувену реченицу:

КАД КРВ ТЕЧЕ УЛИЦАМА ПАРИЗА ВАЉА ИНВЕСТИРАТИ У КАМЕН!

Камен за коцке са којима "вуља" гађа полицију, о којој коцки тоже мудрује Крмнад Чварак (из партизанске породице)

(Quand le sang coule dans les rues de Paris, il faut investir dans la pierre!)

Иначе комунари су тада носили црвене заставе које им је тоже прибавио Друг Ротшилд (Рот Шилд = црвени грб-барјаче, ознака те јеврејске породице у јеврејском гету где није имало назива улица и броја но је свака породица, имала свој барјачић испред куће да би се знало ко туна живи кад нека пошиљка стигне).

Такође зна се да је порекло сатанистичког пентаграма или „пламтеће звезде”, од јудео-масонерије, баш као што је и црвена звезда са алаткама стигла у Православну Русију директно од Морган и Џакоб Шиф банке са Вол-Стрита баш као и сама идеологија марксизма јербо су исти банкстери годинама плаћали понемченог чиву Кисела Леви-Мордекаја (лажно име Карл Маркс) да напише „ремек-дело” под оригиналним насловом „Дас Капитал”, од чијег читања нормалном свету отпадају ушеса!

Слава Богу Србија "ај'полааако-ај лагааано", лаганице миц по миц, све више схвата колико јој је титовски латиничарски и кримокатоличко-усташки комуно-сатанизам нанео зла тако да се ми не бисмо кладили на некој аукцији кожа на коже Крмнада Чварка (из партизанске породице) и одвратног лика Чмарића!

А ти боље учи тај казачок јербо ће Цар, по нашим сазнањима-а знамо, да уљегне из Румуњешће право на Вршац!

табаџија
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47