Погледи форум

Пуни Облик: ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ВУЧИЋЕВЕ ДИКТАТУРЕ
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
До ове године су му међународне околности редовно ишле на руку, а како је своју сврху задобио Бриселским споразумом, сав смисао постојања Вучића се огледа у њему.

Међутим, по први пут ове године су се умешали неки "спољни" фактори на који није могао рачунати, попут короне и трајног повратка пар стотина хиљада људи са стране. Пошто је држава у још катастрофалнијем стању него што је била када се појавио бугојански месија, сав овај притисак са разних страна неће издржати. Стомак неће питати ни за левицу, ни за десницу, ни за Космет ни за унијаћење.
(10-07-2020, 11:06 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]
(10-07-2020, 09:55 PM)Бенито Пише: [ -> ]Немам ја или било ко да верујем или не верујем Срђану Ногу или било ком другом. Како рече Миливојевић, једино је он прочитао Вучићеви игрицу око избора од А до Ш и израдио га к'о младог мајмуна.
А вас двојица седите у Вршцу и Краљеву и читајте шта пишу ботови ко треба да води протест и примајте се на те бургије.
Да не заборавим ни Дамљана Кнежевића и његове момке. Као ни монаха Антонија, шта год ко мислио о њему, свака му част. Да се он у његовим годинама порве са двојицом жандарма - СВАКА МУ ЧАСТ, к'о хаџи Рувим и Мелентије Никшић у своје време.
ПС док синод СПЦ сном мртвијем спава док му народ и паству млате као марву.

Наша маленкост редовно присуствује на протестима, па и вечерас. Присуствовало је и пар левичара анархиста који су много гори од пандура. Један од њих Скојевац ми је покушао скинути шубару с главе па сам га звекнуо право по лабрњи и пао је ко свећа. табаџија Срећом, то је било на периферији, тако да сам избегао "свирати клавир" у СУП- у.

Даклем, што се тиче Давидовића, он није одавно "Антоније" већ Драган. Тако да може слободно да се рпи с ким хоће и кад хоће. О Ногу нећу трошити речи јер није вредан помена.
Ма ти си битан фактор на протестима,кад те виде полицајци одма бацају шлемовеСирома'
Војни синдикат Србије: ИЗЛАЗИМО НА УЛИЦУ СА НАРОДОМ

http://vojnisindikatsrbije.rs/2020/07/10...a-narodom/
Запад игра улогу као 96/97 прећутно је подржавао Милошевића да потпише капитулацију у Дејтону а такође подржава насилне протесте на улицама Београда...

Тако данас ради и са Вучићем подржава га да потпише обавезујућу споразум са Косовом а Вамо подржавају насилне демонстрације против Вучића..


.......

По мени за насиљем и гађањем и повређивањем полиције нема потребе. Сваког полицајца кога повреде Србија је слабија. Ти људи када избију поплаве, непогоде, ратна стања, терористички напади ти људи иду прво да гину, док хулигани ни војску нису одслужили.
(10-07-2020, 11:06 PM)Шумадрипац Пише: [ -> ]Наша маленкост редовно присуствује на протестима, па и вечерас. Присуствовало је и пар левичара анархиста који су много гори од пандура. Један од њих Скојевац ми је покушао скинути шубару с главе па сам га звекнуо право по лабрњи и пао је ко свећа. табаџија Срећом, то је било на периферији, тако да сам избегао "свирати клавир" у СУП- у.

(15-02-2017, 01:39 AM)Прст_у_ока_латиници Пише: [ -> ]Бежи бре будало!

Цитат:ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:

Нем'шта додати!

Кидање


Цитат:ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:

Леп говор Монаха-немонаха ама и он је нажалост, нажалсот...жртва ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА јербо вели да "РУСИЈОМ НЕ ВЛАДАЈУ РУСИ НЕГО ЈЕВРЕЈИ" тј. и он верује да Путин носи силиконску маску!

Нажасост ЈЕРЕС ЗАДРТИЗМА води директно у ЈЕРЕС БЕЗНАЂА И УНИНИЈА баш као и ЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА коју ођекаре достојно представља Шумадрипац овдашњи ал'шта'ш....

Знали смо во времја демонстрација 90-их у Канади једног доброг Грка, Православног Монаха, који је најпре био са Старокалендарцима који су нас једино подржавали без резерви за разлику од званичне Грчке Цркве!

Међутим!

Тај честити Монах несвесно је миц по миц потпао под утицај ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА, што је по нашем скромном мишљењу чисто психо-патолошки феномен јер жртва ваистину ВЕРУЈЕ да је она (жртва) ЈЕДИНИ И ПРАВИ ПРОПОВЕДНИК ЧИСТОГ ПРАВОСЛАВЉА и ради за џаба, за разлику од ЈЕРЕСИ ЕКУМЕНИЗМА која је чисто политички феномен и...дебело плаћено, охо-хоооо!

Даклем речени честити Монах се најпре испосвађао са свима у својој Цркви па отишао у Грчку где се такође испосвађао са свима, па одатле на Свету Гору где се исто испосвађао чак и са Монасима у Есфингему....БАШ КАО И МОНАХ-НЕМОНАХ АНТОНИЈЕ КОЈИ СЕ НАЈЗАД ИСПОСВАЂАО И СА НИКОДИМОМ БОГОСВАЉЕВИЋЕМ...шта'ш....а Монаха из наше приче видесмо ономанде у Монтреалу, размонашио се, вози такси и...изгледа прездравио!

ЗАКЉУЧАК:

АКО РУСИЈОМ ВЛАДАЈУ ЈЕВРЕЈИ И ПУТИН СА СИЛИКОНСКОМ МАСКОМ-ЕВЕ ЈА ЋУ ПРВИ ДА ПРЕЂЕМ У ТАКЕ "ЈЕВРЕЈЕ" И СВАКА ЧАСТ ТОМ ПУТИНУ ПОД СИЛИКОНСКОМ МАСКОМ-БОЉИ ЈЕ ОД ОНОГ ПУТИНА КОЈИ ПЕВА АМЕРИЧКИМ ГЛУМЦИМА "ОООО БЉУБЕРИ ХИЛ"!
Ми рексомо, по пустињи викасмо-ма Душу спасисмо!
А шта ће беогрџанима Косово?

Гарантујем да 99%ових младих момака који кидишу на жандаре и скандирају им "Идите на Косово" никада нису крочили ни видели Косово.

Када су се они родили косовско питање је било решено увелико...
(11-07-2020, 10:07 AM)смедерево Пише: [ -> ]Ма ти си битан фактор на протестима,кад те виде полицајци одма бацају шлемовеСирома'

Он је промовисао све саботере овог протеста и никада ни у чему није учествовао. То што прошета улицама Краљева(ако не лаже)не даје му за право да суди о неким људима јер се наведена индивидуа више милиона пута показала као осведочени глупак најнижих побуда.Сад као он протестује, а мазао протесте и Срђана Нога и ишао са оним комуњарским 1 од 5 милиона ментола. Монах Антоније се показао као частан човек и када би неко направио анкету у народу испало би да има много веће поверење народа него сви они сатрапи које овај претходно наведени подржава.Свако ко је изашао на изборе пуцао је у своју државу.Данас се налази на истој страни на којој и Јелена Милић,ПОКС и највеће ђубриште које је никло из редова СПО, а то је Немања Старовић.Тип који је трубио на све стране о Косову а сад пожурује признавање Косова.

Ја сам био неколико дана на протестима,изузев периода између претходног јављања и 28. јуна.Мука ми је више од свега,све оне који не верују у Сорошеве седељке проглашавају за убачене елементе,усташе,Милове монтенегрине и навијаче Хајдука. Не одустајте! Није ово још ни почело како треба.Нема назад! Удбашка ботовска станица је у очају јер знају да су готови,јуче су пустили дезинформацију како Војна полиција облачи униформе жандармерије и пребија народ. Кидање Много им тешко пало саопштење војног синдиката,и њима и нелегитимном Министарству одбране на челу са Вулином који ових дана живи у параноји да га другари из власти не ликвидирају.Смучило се свима све, само се надам да сте сада схватили са колико можданих ћелија располаже највећи бот овог форума и највећи дезинформатор истог. Ми смо стигли до оног тренутка где народ масовно скандира Слобо,врати се!Хомогенизоваће сеовај протест а ови Вучићеви прикривени хомосексуалци се више плаше изласка војске на улице него не знам чега.Провокатора јесте било,али то је мизеран број у односу на на оне људе који су дошли да се боре за своју државу.А сад ко има времена,нега добро прелиста све теме и нека добро погледа које по форуму сипао воду из удбашког бокала.Сви ви који сте искрени у свему овоме,свако добро вам желим и запамтите! Још није ни почело!Многи са супротне стране су нам помогли у свему јер су се сопственом глупошћу одали.А кад буду почели да се пуштају снимци и објављују потпуне и целовите биографије појединих ...е онда не знам шта ће да раде.Нисам читао шта сте писали од мог претходног логовања на овај форум, једноставно немам живаца нити воље, могу само да замислим какве су се дезинформације и глупости шириле.

п.с. Нишлијама свака част,али командант 63. падобранске бригаде није из Ниша него са Новог Београда.

п.с.с. Многи који су изашли на нелегетимне и срамне изборе сад би појели своје тестисе.


(11-07-2020, 09:16 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]А шта ће беогрџанима Косово?

Ово нормална особа не може да напише, само неко ко пати од озбиљног паланачко сеоског комплекса званог друга Србија.


СВАКА ЧАСТ ОЦУ АНТОНИЈУ (Изузимајући склоност ка ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА) СРБИЈА ЈЕ НАЈЗАД ДОБИЛА ПРАВОГ НАРОДНОГ ТРИБУНА ПРАВОСЛАВНОГ!

Ваистину!
(11-07-2020, 10:45 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ]

СВАКА ЧАСТ ОЦУ АНТОНИЈУ (Изузимајући склоност ка ЈЕРЕСИ ЗАДРТИЗМА) СРБИЈА ЈЕ НАЈЗАД ДОБИЛА ПРАВОГ НАРОДНОГ ТРИБУНА ПРАВОСЛАВНОГ!

Ваистину!

Он није никакав отац већ београдски протестант граџанин Драган Давидовић..
.
Цитат:ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго Пише:

ГРАЏАНИИИ...ПСТ!

СРБИ....НАПРИЈЕД!


табаџија
(10-07-2020, 08:21 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ].
[Слика: tenor.gif]

ВОЈСКО ШТА'С ЧЕКА?!

табаџија

БЕЗ ОБЗИРА ШТО МИ ПОДРЖАВАМО ИСКЉУЧИВО МИРНО РЕШЕЊЕ ОВЕ КРИЗЕ, ТО ЈЕСТ БРЗИ И БЕСКРВНИ ВОЈНИ УДАР-МИШЉЕЊА СМО ДА НАРОД ИМА МОРАЛНО, ПРАВНО И СВАКО ДРУГО ПРАВО, ДА СЕ НА СВАКИ НАЧИН, ПА И СИЛОМ ОРУЖЈА, ОДУПРЕ МАЛТРЕТИРАЊУ И ХАПШЕЊУ ПО ПАРКОВИМА И РАЗНИМ СКРИВЕНИМ МЕСТИМА ОД СТРАНЕ НЕИДЕНТИФИКОВАНИХ МАСКИРАНИХ ЛИЦА!

ТАКВЕ ОСОБЕ ВАЉА ОНЕСПОСОБИТИ, ПРОГЛАСИТИ ТЕРОРИСТИМА И ПРИВЕСТИ ПОЗНАНИЈУ ПРАВА НА НАРОДНОМ СУДУ....АКО ОСТАНУ У ЖИВОТУ!


https://srbin.info/drustvo/srbijo-upamti...lji-video/
Написао сам још првог дана да је сузавац, који се баца на демонстранте, изузетно опасан и "обогаћен".
Сад су се појавиле приче да је увезен из Кине и да је реч о врсти бојног отрова.
Опште је познато да се овде ништа или врло мало проверава оно што се увози из иностранства. А ко жели да верује на реч овима који владају Србијом, нека верују.
Мој савет свим демонстрантима је да се добро чувају овог сузавца.
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47