Погледи форум

Пуни Облик: Блокаде и протести против Овај диктатуре
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.

Јеремија

(10-03-2025, 11:05 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]Јеремија
Ја не знам ни ко ти је Јово Бакић, тако да немој да ми лепиш етикете којекакве, нема потребе, за мене је то увреда. Те приче у лице, молим. Хвала.

Цитат:Јеремија

Ако си мислио да можеш овде продавати мудрост у стилу Бакића, неће да може.

Као што се види из приложеног поменуо сам Бакића. Ти му знаш име а овамо као не знаш о коме је реч. 
Шио му га Ђура...
Јеремија "
Дакле, нема убеђивања, малте не молби, него се поступа по правилнику службе."
Јеремијо,добро познајеш правило СЛУЖБЕ видим ! Ти си био у Српској народној обнови беше ?

jelicki_cetnicki_odred_

(10-03-2025, 12:54 PM)victoria Пише: [ -> ]Јеремија "
Јеремијо,добро познајеш правило СЛУЖБЕ видим ! Ти си био у Српској народној обнови беше
Није, не разуме се ништа, везе нема, не зна да је полиција извршни орган, али није проблем што не зна он то, ај то није битно. Проблем је што неће ништа да усвоји, да абдејтује мало "систем" или "модул рада". Али овако је фин човек.
Долазили су често у кафану у Бановце где је тада радио мој добар друг и комшија из Бадовинаца.Нису они основани уз противљење "фирме".
@Мекензи

Опет исте приче.

Хајде, овако, да скратимо:

1) Да ли је Александар Вучић ''укронациста''?
2) Да ли је Ана Брнабић ''комуноусташа''?
(08-03-2025, 12:36 AM)Луизит Пише: [ -> ]https://www.kurir.rs/vesti/politika/9607...lji-napada

Шумадинац, што су сломили министру нос? Зато што је нудио 100 евра студентима? Провоцирао својом појавом? Требао је миротворцима да понуди 2 главе па му можда не би сломили нос.

Ајде нас просветли мало са својом Н1 истином. И обавезно исцимај Макензија да уплати неке паре за филм. Ајде све по реду.

Ја сам прочитао у Трећем оку да се на Хомољу пре неколико дана ојагњило јако чудно јагње. Има две главе, три ноге, 4 пениса. Нико није успео да га фотографише или сними јер има и два крила и просто је одлетело. Ако неко буде успео да га фотографише или сними, поставићу доказе на овом форуму.

jelicki_cetnicki_odred_

(10-03-2025, 01:52 PM)victoria Пише: [ -> ]Долазили су често у кафану у Бановце где је тада радио мој добар друг и комшија из Бадовинаца.Нису они основани уз противљење "фирме".

То му је једина светла тачка у каријери, разбијање сопствене државе са анархо-левичарима Чеде и Срђе...
(10-03-2025, 02:00 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]@Мекензи

Опет исте приче.

1. Не.

2. Ана Брнабић можда да, али је спречила државни удар док би било који мушкарац нашао на њеном месту побегао из сале и препустио укронацистима да блокирају Скупштину и изврше државни удар.

Него реци ти мени да ли је пленум укронцистички, комуноусташки, усташки, шиптариски и терористички?

Кажу укронацисти из сс Дивизије "Пленум" да окитимо куће, локале, школе крвавом шаком, и да их обележимо...Знаш ко је обељежавао 1939 године у Немачкој куће, зграде, локале "свастиком"...
(10-03-2025, 03:51 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]

Опет исте приче.

1. Не.

2. Ана Брнабић можда да, али је спречила државни удар док би било који мушкарац нашао на њеном месту побегао из сале и препустио укронацистима да блокирају Скупштину и изврше државни удар.

Него реци ти мени да ли је пленум укронцистички, комуноусташки, усташки, шиптариски и терористички?

Кажу укронацисти из сс Дивизије "Пленум" да окитимо куће, локале, школе крвавом шаком, и да их обележимо...Знаш ко је обељежавао 1939 године у Немачкој куће, зграде, локале "свастиком"...

А како је ''укронациста'' неко ко није динар један дао за наоружавање Украјинске армије, а није ''укронациста'' неко чији се материјални допринос Украјинској армији мери у стотинама милиона евра?
Хајде, молим те, објасни ми ту логику.

Кад видим да пленум почне да наоружава Украјинску армију и постане један од главних елемената који су допринели независности ''Косове'' тад ће бити све од набројаног.

И како је Ана Брнабић ''можда комуноусташа''? Или јесте или није ''комуноусташа''?
(10-03-2025, 04:39 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]
(10-03-2025, 03:51 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]

Опет исте приче.

1. Не.

А како је ''укронациста'' неко ко није динар један дао за наоружавање Украјинске армије, а није ''укронациста'' неко чији се материјални допринос Украјинској армији мери у стотинама милиона евра?
Хајде, молим те, објасни ми ту логику.

Кад видим да пленум почне да наоружава Украјинску армију и постане један од главних елемената који су допринели независности ''Косове'' тад ће бити све од набројаног.

И како је Ана Брнабић ''можда комуноусташа''? Или јесте или није ''комуноусташа''?

Чека чека!

Прво како неко може бити укронациста који је примио хиљаде Руса, где авиони лете и дан данас за Москву. Где га је Путин позвао на Дан победе, где Руске фирме  нормално послују, где гас тече нормално из Русије..

Може се Вучићу много замерити, ал рећи да је укронациста не иде брате..

Укронацисти су тешко зло и зато их Путин тамани ко пацове.

Ено побегоше из Курска и Суџе.

Што се тиче Украјине, Србија је послала званично хуманитарну помоћ цивилима.

Види синовац, Прво они су итекајо наоружали укронацистички, комуноусташки, усташки, шиптарски фашистички и терористички Пленум.

Аналена Бербок зелени фашиста и њена влада су уложиле 100х већа средства него што је Србија дала у хуманитарне сврхе.

Знаш ли ри да је 100 чланова терористичке укронацистичке организације 6 до 9 месеци боравили где су их ови наоружачи како са изведу крвави пуч уз десетине мртвих! 

Знаш ли ти да су ти укронацисти из пленума прошли комплет обавештајну, контраобавештајну обуку за рушење легитимно изабране власти...Буквално терористичку овуку су прошли у Немачкој тачније Глазенкирхену.

Него, јеси окачио фашистичку црвену шаку на прозор...

Луизит

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9608...a_internal

Ови професори баш неки дивни људи. Прави пример у ком смеру воде наше будуће ненасилне образоване генерације.

Јеремија

(10-03-2025, 12:54 PM)victoria Пише: [ -> ]Јеремија "
Јеремијо,добро познајеш правило СЛУЖБЕ видим ! Ти си био у Српској народној обнови беше ?

Јеремија је припадао Србској народној одбрани, Четнички покрет Дража Михаиловић од своје двадесете године.
Организацији коју је стварао Мирко Јовић под палицом удбе коју ће касније преузети Данин Вук, никада нисам припадао нити било којој странци.

Луизит

Цитат:Vučić: Zamolio sam roditelje "Nemojte tog dana da puštate decu, znamo da će da počne nasilje"

- Više niko neće da maltretira Srbiju, država će da bude država, zakon će da se poštuje, nema dodvoravanja više nikome. Zamolio sam roditelje "nemojte tog dana da puštate decu", znamo da će da počne nasilje i pustićemo da vidimo ko čini to nasilje.
- Država će pohapsiti sve izgrednike. Hapšenja će trajati danima - rekao je on.

Najavio je da će biti kažnjeni svi koji bace kamenice ili topovske udare.
Ја се најсикреније надам да ће да одржи своју реч. Доста је било више попуштања! Куцнуо је час да ДРЖАВА ПОКАЖЕ ДА ЈЕ ДРЖАВА. Ако до тога не дође, онда смо заслужили да Јова Бакић буде нови принудни управник.

Апелујем овим путем на све безбедносне службе које у својим рукама имају информације, моћ и силу да у суботу поступају без много милости према анархистима! 

Сви потенцијални насилници већ од данас морају бити под присмотром. Пратити где се крећу, са киме се састају, шта једу, које прилоге стављају у гурманску пљескавицу, да ли имају контакт са лицицима из иностраства који се представљају као новинари, туристи, хуманитарци, културни аташеи и слична фиктивна занимања. Двадесетчетворочасовно прислушкивање и праћење. Ако треба и чланова њихове породице ставити под мере. Без изузетака! 

Пендрек и лахримациони агенси под обавезно! Не штедети лахримационе агенсе! Што мање "демократски" агенси, то ће пре циркус бити готов. 

У приправности да буду водени топови као и оклопна и сва друга возила за разбијање демонстрација. 

Ако се не прекину блокаде факултета, студенти су изгубили годину, а онда креће нова побуна, блокаде, бука, халабука, шиштање, вриштање, пумпање и ко зна шта још. Онда стварно уппадамо у зачарани круг. Уколико би студенти изгубили годину онда не искључујем могућност да дође до субкоа међу студентима КОЈИ СТВАРНО ЖЕЛЕ ДА УЧЕ и ПЛЕНУМАША. И кад кажем на КОЈИ СТВАРНО ЖЕЛЕ ДА УЧЕ не мислим на ову камп бригаду испред Предсетништва него већу већину студената којима није испран мозак.