Јеремија
18-12-2024, 02:22 PM
(17-12-2024, 08:19 PM)victoria Пише: [ -> ]Јеремијо,да су наши преци чекали да сазнају ко ће бити алтернатива Турцима,Аустријанцима,Швабама и осталима ни један устанак не би био подигнут ! Ради се о неприхватању овог стања а не о чекању најбоље алтернативе која никад неће доћи ако будемо статични.Ако овај помућеник остане ми ћемо ту алтернативу чекати у Аустралији.Када неко са стране чита ове ваше позиве на чекање шта треба да мисли о четницима ?!Ми смо као опозиција али у кључним тренуцима и питањима позивамо да се остане код куће.Не свиђају нам се организатори протеста против исељења Западне Србије,не свиђају нам се организатори ових протеста итд .Нећете ваљда дати за право некима који кажу да су овде ЈНА четници?!Значи не УДБ-ини већ "Броветови".И,ако није тајна, шта ми то треба да чекамо ?Воз који неће доћи ?! За ове нове да обавестим а старе да подсетим:Србија није увела санкције Русији али их од септембра 2022-е СПРОВОДИ !!! Дао сам објашњење и линк својевремено(одавнооо) на некој од тема.Браћо четници,хајде да се ми организујемо и да подигнемо барјак слободе на Равној Гори(до које ће стићи површински коп) па за Београд ако нам већ нису по вољи садашњи барјактари !!! Ајде војводе дајте знак за акцију а ја долазим сигурно где год кажете.Нема од чекања ништа.Проћи ће вам живот у чекању . . .а четници то не раде.Ако су заиста четници.
Ако треба да ми државу води Јово Бакић - Капичић уз асистенцију чивијаша Јовановић са осталом жгадијом из рестлова ДОС-а, боље да је и није. Уствари, не видим никакве разлике између Овај и поменутих. Комунистичка багра пресвучена у европејство.
Када је реч о алтернативи... давно су биле осамдесете, "љубичица" крепала а његови миљеници дигоше буну непуну годину после "кумове" смрти. Тражио сам тада да делујемо (СНО) из "слободног света" али су негдашњи Дражини саборци били за другу опцију. Наиме, поштовали су закон земље у којој су живели па се борба свела само на декларације и саопштзења. Недуго потом појавише се кумови... један из Сарајева (превеслао Дрину) а други црногорски усташа из Београда. Било их је још али овај двојац је најупечатљивији. Причали су бајке и просто да не поверујеш, наседоше многи. Чак и Ђујић, те дарова једног кума војводским звањем. Против Ђујића се није могло, његова се важила јер је био војвода тако да добронамерни савети од људи из Европе, Аустралије и САД који су припадали СНО нису помогли. Како се завршила прича са кумовима знаш добро као и васцело србство.
Е видиш, тада је требало градити алтернативу, тј. снаге које би данас водиле државу. Из чисте похлепе али и надгорњавања подметане су ноге, правиле подвале и што је најгоре многи су насели на причу удбе и продали се.
Ово што данас фигурира на политичкој сцени Србије све до једног је на страној апанажи. Чак и део студената, младих људи већ је научено како да уновчи своју причу и свој поклич... Ето је ЦРВЕНА ШАКА! Ономад црвена петокрака а сад шака...
Кажеш: "Ајде војводе дајте знак за акцију а ја долазим сигурно где год кажете"... Које војводе? Таквих нема у Србији, не колико ја знам.
Моја маленкост док је била кадра покушала је да бар заличи на негдашње борце а дали сам у томе успео не могу сам судити. Сада сам изнемогли старац који није кадар честито ни одити земљом.
Најпосле, борба која би требала да се води не би била против Овај него би то обухватало борбу са структурама које су далеко моћније од Србијице. У игри су Северна Србија, Рашка, Бујановац, Прешево, Медвеђа и Република Србска... све је на талону а дипломата и ратника за ту игру немамо. Уствари, ратника би било када би неко успео да сабере посвађане и подељене Србе.