14-04-2025, 01:24 PM
(14-04-2025, 11:44 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]@Мркензи
Ја, ти си копљаник, а предпоставља да те је иницирао велики ратник за Христа - Дејан Лучић, јер само он каже: "Увек говорите МИ (стара јеврејска фора). Јел ВИ то нас овде препадате?
Има вас више?
А претпостављам да се у тој библиотеци налази и они Улемекових цитирам: "30 - књига"?
Можда и приручник за бронхитис од Мирољуба Петровића...
Помаже Бог!
Срећна задња недеља Васкршњег поста!
Симпатизерима: Гив пис д ченс! А!
Ми смо нешто истраживали и једини имамо све Улемокове књиге и то све прва издања у Србији. Нико нема. Неке књиге вреде право мало богатство јер их нема нa тржишту. Један сапатник нам нудио 300 евра за књигу " Тајна мога срца". Но ми смо морали да га одбијемо.
Откуд интерсовање за Улемекове књиге?
Када је убијен Ђинђић и када смо ми у то време били студентарија балавурдија (као ови данас) ми смо кренули са читањем о Ђинђићу. Неђе 2004 у љето на трафикама појавио се Гвоздени Ров првенац Улемеков. Изузетан роман. Касније смо "гутали" читајући Момци из Бразила,Крај, Легионар, Тајна мога срца, БАБО, У тигровом гнезду, итд Па до триологије Сирија, Ирак и Либија.
Наш сапатник "ратно злочинац" и "народни непријатељ" Станимир из Куле који редовно одржава сајт ђе се могу купити Улемекове књиге, али нема све да се купе као код нас шта има.
Легијини романи су заиста одлични романи, и о томе ћемо једног дана написати једну књижевну критику о тим књигама! Тако ватај се Легијиних књига да научиш нешто о херојима.
Спомену се ође наш други и јако битан сапатник је Мирољуб додуше Месијански јевреј. Но ми Мирољуба изузетно ценимо и човека који се залаже приближно нашим идејама а то је живот у кући, живот Ван система, фокус на себе, фокуса на усавршавање, стварање јаког бизниса, јака породица, веганска исхрана, испирање или како то кажу детокс организма, од Мирољуба се могу научити многе добре и вредне ствари, ако неверујете мени питајте Самарџића шта мисли о Мирољубу. Једино Мирољубу замерамо што се изјашњава као месијански Јевреј и што није православан, но шта'ш нико није савршен.
Што се тиче Мирољубових књига, свака му је златна и ако поштујеш правила и читаш о здравој исхрани, о веган исхрани, о чишћењу црева и много тога још, живећеш дугооо.
Дејан Лучић, није наш сапатник, наши сапатници су озбљини људи и тешки страдалници. Нису то тамо неки анархо левичари, тајна друштва, римски клуб и томе слично.
Сваки наш сапатник је лежао у затвору ни крив ни дужан. Од Мирољуба, Улемека па до нових заточеника Срђана Жунића, Срђана Нога па до др. Јоване Стојковић да не причамо о страдалницима из епархије Рашко Призренске у Егзилу. Ми кога год узмемо за сапатника гледамо прво колико година робије има, ако нема Робију није наш сапатник!
Сви наши сапатници су били хапшени и прогањани и сви до једног су прошли медијског топлог зеца.
Један наш сапатник је и убијен. Убила га удба 2011 године. Ни дан данас му се не зна гробно место.
Милија Ћућа. Честити Србин. Православац. Хапшен десетине пута. На крају дошли су једне ноћи по њега и одвели га ђе му се ни дан данас не зна гробно место.
Ми се неки пут помолимо за њега.
И да НАЈЈВЕЋИ САПАТНИК КОГА СМО ЗА ЖИВОТА УПОЗНАЛИ И НЕВЕРУЈУЕМО ДА ЋЕМО ИКАДА ТАКВОГ УПОЗНАТИ ЈЕ БИО ПРОСВЕТАР!
@milan
Mи не видимо никакву разлику између Вучића и демократске опозиције србије, студената у блокади...Све је то исто.О Вучићу не мислимо ништа добро.
Оно што је јако важно и то мора да се поштује, ако то не поштујемо идемо у анархију, грађански рат итд.
Мора да се поштује да је Вучић легитимно изабрани председник вољом народа грађана Републике Србије.
Рушење легитимно изабране влати улицом зове се државни удар, пуч, преврат, насилно преузимање власти.
То Србији не треба! Не треба неко да на мртво име пребије неког анархисту студента блокадера или да убије најбољег студента медицинског факултета Милоша Павловића!
Србија има отворену демократију. Србија има парламент и најјбитније, Власт у Србији се бира демократским путем, вољом грађана на изборима.
Избори у Србији гарантујем да су поштенији од многих демократских земаља. Попут Америке или Немачке а поготово Француске. Где национална патриотска опозицијас која већински побеђује не може да освоји власт.
ПРОБЛЕМ У СРБИЈИ ЈЕ ШТО ЈЕ ВУЧИЋ ЛОШ А ШТО ЈЕ ОПОЗИЦИЈА ПРЕСЛАБА И ШТО НЕ ДА ДА СЕ ФОРМИРА ПАТРИОТСКИ БЛОК!7
Да ли сте знали ко не да да се формира патритоски блок?
Директно тајно друштво Римски клуб.
У римском клубу седе Мило Ломпар, Милош Ковић, Дејан Мировић, Милош Јовановић и многи други.
Занимљиво је то да када је год покушано да се формира патриотски блок, поготово када су двери и Бошко интензивирали пре пар година рад на успостављању ширег патриотског блока укључујући и патриоте из науке, ови људи поготово Мило Ломпар и Ковић су генерално остајали по страни такође ту су и друга тајна друштва попут Црне Руке.
Већина српских патриотских политичара који гостују на пример на балкан инфу, су у англо-саксонским тајним друштвима.
Та тајна друштва не дозвољавају никако да се формира здрав патриотски национални покрет суверниста, традиционалиста и патриота!
Зато у Србији није могуће да се формира здрава, велика, снажна и јака патриотска политичка опоција.
Циљ тих тајних друштва поготово Римског клуба јесте да патриотску опцију држе расцепкану на што више комада и да ти покрети имају само по једног члана, тобоже патриоту. Те "патриоте" пре свега из Римског клуба имају задатак да чим виде да се формира јака патриотска опција они одмах реагују и подмећу "клинове у точкове"
Зато ономад када је Бошко покушао да направи велики патриотски блок наишао на огроман отпор "патриота" који се по подкастима куну да су "велики Срби" "опозиционари" итсл заправо су људи из тајних друштава.
Милош Јовановић и Мило Ломпар као и Ковић су главни играчи тајних друштава у спречавању формирања патриотског клуба.
Када је МИ глас из народа прешао цензус са Несторовићем, одмах су реаговали тајна друштва и Несторовића одцепили од проруског дела ми глас из народа који су чини Бранко Павловић, Драган Станојевић, Синиша Љепојевић и други.
Циљ им је био да јединствени "МИ" никако не опстане, опстанком јединственог "Ми" они би ишли на 15-20% и тиме би угрозили ову власт која је и као опозиција, Власт дубоке државе, тајних друштава , европске уније и нато пакта.
Паметном доста!