Погледи форум

Пуни Облик: Блокаде и протести против Овај диктатуре
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Ми гледамо већ 25 година Утисак недеље код Оље Бећковић.

У задњих 6 емсија, 5 су били елитни "студенти"

Толику количину ароганције, размажености, дрскости а пре свега ооооггггрррроооиммммну мржњу ми нисмо видели у тако младим људима...

Ко им усађује и храни их толиком мржњом то је питање?

Да смо ми власт, убили би бога у њима..
Ни секунде неби штедели пендреке...

Коју количну беса ти антисрби и тај несој изазива код нас невероватно. 

Ови "студенти" што гостују по утиску имају више мржње према сроској традицији и српству него усташе. Верујте ми.

Гарантујем као неко ко прати већ близу 30 година политичка дешавања у Србији и свашта смо видели и диживели, ови елитни "студенти" би сутра на ломачи или у некој Цркви спалили Патријарха српског и цео Синод и то живе ако би им се супроставио.

Зато нико не сне да им се супростави ни Ректори, ни Декани ни Професори.  

Јер су ови под ко зна којим лековима и дрогама изузетно агресивни пунии мржњее и могу озбиљну штету и телесну и  фзичку да им нанесу.

Ми би ове "елитне" хипи анархо студенте ишћерали  на неки војни или полицијски полигон па склекови, па трчање у круг, па згибови па рад на некој фарми и уз редовно пуштање просрпских и четничких песама и певање на глас..

Ми смо мислили да нема ништа горег од несоја СНС активиста и ботова и да треба убити бога у том несоју међутим ботови су маља маца за ове...

Што се тиче надстрешнице, ај да се не за*бавамо. Ове студенте боли патка за погинуле и за надстрешницу..

Они изводе како то кажу ПРЕЕЕЕФОРМАНСЕ,  за њих је све ово један вееееллллииикиик перрррфооорнанс..

Јбо их Преформанс или како већ..

ДОЛЕ БЛОКАДЕ!

УСПОСТАВИТИ ОДМАХ, САДА,ТУ УЗ ПРИМЕНУ СИЛЕ СУВЕРЕНИТЕТ и ИНТЕГРИТЕТ НАД ОБРАЗОВАНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ! 

ПОБУЊЕНИКЕ и ОДМЕТНИКЕ КОЈИ ОДБИЈУ ДА СЕ ПРЕДАЈУ ЕЛЕМИНИСАТИ! 

ОНИ КОЈИ СЕ ПРЕДАЈУ ОДУЗЕТИ ИМ СВА ГРАЂАНСКА ПРАВА!

СРБИЈА СРБИМА!

СТОП АНАРХИСТИМА и АНРХИЈИ!
(16-02-2025, 05:17 PM)Ђорђе Ивковић Пише: [ -> ]Поштовани Јеремија, ја имам информације са лица места, и то што се тамо догађало је скоро нестварно. Као да се Небеска Србија спустила међу нас. Знамо да смо сами на свету, знамо да су роварења велика, знамо да је коначни исход у свој тескоби неизвестан. Али, ми смо у срцу увек носили љубав, веру, наду, и тај наш најдубљи осећај, за који сам и ја мислио да је замро, је букнуо свом снагом у Крагујевцу. Та, људи, зрели људи, су ишли улицом и плакали. Толики људи а не беше пијанства и дивљања. Достојанство и слога до сада невиђени. Никада један национални празник није обележен тако величанствено.

У С. Митровици све супротно. Видели смо неотесану плаћену безрепу руљу довучену аутобусима и предвођену отвореним лудаком и велеиздајником, која отаљава своје урлање за које су плаћени. Претворили национални празник у свој политички, простачки и антипатриотски, вашар.

Свако од нас бира страну по својој савести.

Управо тако Нимбусе! Свака реч ко у Његоша.

А ево и поређење:
[Слика: IMG-b988095b0d48bd0ed912841ec27e5710-V.jpg]

Они у Сремској Митровици нису били плаћени за чишћење, те нису ни очистили. Нама је мотиватор национална савест, слободарски дух и кућно васпитање, а не новац и уцена.
Опоменуо сам те да уклониш карту коју су правили куртијевци а коју си Ти натвао "ослобођена Србија".
Како је ниси уклонио трајно је обрисана.
Пази, опомињем те да не шириш шиптарско ватиканске идеје и не подмећеш фалсификате.

Јеремија
Ми гледамо већ 25 година Утисак недеље код Оље Бећковић.

У задњих 6 емсија, 5 су били елитни "студенти"

Толику количину ароганције, размажености, дрскости а пре свега ооооггггрррроооиммммну мржњу ми нисмо видели у тако младим људима...

Ко им усађује и храни их толиком мржњом то је питање?

Да смо ми власт, убили би бога у њима..
Ни секунде неби штедели пендреке...

Коју количну беса ти антисрби и тај несој изазива код нас невероватно. 

Ови "студенти" што гостују по утиску имају више мржње према сроској традицији и српству него усташе. Верујте ми.

Гарантујем као неко ко прати већ близу 30 година политичка дешавања у Србији и свашта смо видели и диживели, ови елитни "студенти" би сутра на ломачи или у некој Цркви спалили Патријарха српског и цео Синод и то живе ако би им се супроставио.

Зато нико не сне да им се супростави ни Ректори, ни Декани ни Професори.  

Јер су ови под ко зна којим лековима и дрогама изузетно агресивни пунии мржњее и могу озбиљну штету и телесну и  фзичку да им нанесу.

Ми би ове "елитне" хипи анархо студенте ишћерали  на неки војни или полицијски полигон па склекови, па трчање у круг, па згибови па рад на некој фарми и уз редовно пуштање просрпских и четничких песама и певање на глас..

Ми смо мислили да нема ништа горег од несоја СНС активиста и ботова и да треба убити бога у том несоју међутим ботови су маља маца за ове...

Што се тиче надстрешнице, ај да се не за*бавамо. Ове студенте боли патка за погинуле и за надстрешницу..

Они изводе како то кажу ПРЕЕЕЕФОРМАНСЕ,  за њих је све ово један вееееллллииикиик перрррфооорнанс..

Јбо их Преформанс или како већ..

ДОЛЕ БЛОКАДЕ!

УСПОСТАВИТИ ОДМАХ, САДА,ТУ УЗ ПРИМЕНУ СИЛЕ СУВЕРЕНИТЕТ и ИНТЕГРИТЕТ НАД ОБРАЗОВАНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ! 

ПОБУЊЕНИКЕ и ОДМЕТНИКЕ КОЈИ ОДБИЈУ ДА СЕ ПРЕДАЈУ ЕЛЕМИНИСАТИ! 

ОНИ КОЈИ СЕ ПРЕДАЈУ ОДУЗЕТИ ИМ СВА ГРАЂАНСКА ПРАВА!

СРБИЈА СРБИМА!

СТОП АНАРХИСТИМА и АНРХИЈИ!

Јеремија

(17-02-2025, 09:10 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]
(16-02-2025, 05:17 PM)Ђорђе Ивковић Пише: [ -> ]Поштовани Јеремија, ја имам информације са лица места, и то што се тамо догађало је скоро нестварно. Као да се Небеска Србија спустила међу нас. Знамо да смо сами на свету, знамо да су роварења велика, знамо да је коначни исход у свој тескоби неизвестан. Али, ми смо у срцу увек носили љубав, веру, наду, и тај наш најдубљи осећај, за који сам и ја мислио да је замро, је букнуо свом снагом у Крагујевцу. Та, људи, зрели људи, су ишли улицом и плакали. Толики људи а не беше пијанства и дивљања. Достојанство и слога до сада невиђени. Никада један национални празник није обележен тако величанствено.

У С. Митровици све супротно. Видели смо неотесану плаћену безрепу руљу довучену аутобусима и предвођену отвореним лудаком и велеиздајником, која отаљава своје урлање за које су плаћени. Претворили национални празник у свој политички, простачки и антипатриотски, вашар.

А ево и поређење:

Они у Сремској Митровици нису били плаћени за чишћење, те нису ни очистили. Нама је мотиватор национална савест, слободарски дух и кућно васпитање, а не новац и уцена.

Не подмећи и не шири мржњу. Имам родбину у С. Митровици па сам обавештен из прве руке шта је било и како је Митровица изгледала јутро после скупа. Дакле, Комунална служба је радила целу ноћ тако да је град у свануће био потпуно уредан и чист. То што се део Срба назива простацима и примитивцима на душу свакоме од нас јер смо један народ.
Када је реч о скојевцима који су санћим "ослободили" Крагујевац и Шумадију немо ки Бога вас молим. Само да нас не ослобађају набеђени интелејктуалци, нобеловци и првоборци. Киза је већ поменуо о каквом се типу смрадова ради. Плаћеничка багра коју је требало под хитно угазити и послати на преваспитавање у најдубљи рудник.
Пун ми је куфер набеђене елите, посебно смрадова који изигравају памет а све што имају је пишљиви индекс. Уствари, имају коке, траве, хаша и сличних опијата у изобиљу. 
Чуј, дошли таксисти по хероје!? Наравно, плаћени су за то. Приче како су то урадили из човекољубља су бајке за децу из обданишта.
Онај што га убише у Марсеју завео је диктатуру кад је видео да са стоком не може другачије...
Иста таква диктатура би била потребна да се заведе под хитно. 
Ректор, проректор, декани и многи професори у апсану као и велики број "ђеце" која је црвенија од Крцуна!
Најпосле, Вучић није моја шоља чаја али функција коју обавља је институција државе Србије. Кад срушите све институције долази анархија,
нешто као у Француској револуцији... Пре 25 година упозоравао сам на опасност која прети Србији за узврат сам добио епитет да сам "милошевићевац", што је апсурд, народ је био занесен причом о великом новцу који долази ома после рушења државе... Добили су дупло голо и омеђину од државе.
(17-02-2025, 09:12 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]Нова карта слободарске Србије.
Брисао је Јеремија.

Ј*ти сунце!

Некачи мапу Србије без Косова и Метохије!!! Ако имаш мало мозга у тој твојој главурди!!!!

Још називаш "слободна Србија".

Наведи градове ено имаш на оном комунистичкој страници "архив скупова" списак градова стави табелу градова немој стављати мапу Србије без Косова и Метохије!

Знаш шта значи оваква слика! Аљбин Курти и Шиптари ти се радују! 

Размишљаш као Динко Грухоњић и Мила Пајић и они "елитни" несој  и усташоиди од  студента из "пллленннууммааа који гостују по утиску!

Што би рекао Руски амбасадор:

Имали на форуму овом администратора Срба или нема, ако ћемо да подрржавамо "плеенуумм" "елитне" размажене студенте некеее анархисте попутт Сооњњњњеее и слике Србије без Косова и Метохије  остали српски "несој" да се склонимо да не сметамо...

Док је оваквих недовршених Срба, и недовршених Хрвата међ Србима, Србима спаса нема!
(16-01-2025, 09:00 PM)Шумадинац Пише: [ -> ][Слика: IMG-bc2a40bd4331333851397f5162444b3b-V.jpg]

Mождано крварењее, присуство ваздуха у мозгу, контузију мозга...

Значи: Мозак разваљен и мождана смрт.

Са оваквим дијагнозама 99,9% се умире...

Ево Вам је Сооооњњњњаааа, жива здрава и права и пуним капацитетом ради за своју анархо левичарску нво организацијјуууу

[Слика: 30000.jpg]

Јеб*а Вас Соњњњњњааа!
(17-02-2025, 09:10 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]

А ево и поређење:

Имамо родбину у Митровици. Митровица се сијала одмах после митинга, целу ноћ комуналци су чистили ови што су ти је сликали нису сачекали маса да се разиђе..

Што се тиче хигијенееее, прођи до ректората и помириши код улаза баздиии на најгору кафану...

Отиђи до филозофског имају 5-6 фрижидера, цео онај улаз и хол када уђеш претворен у најгору биртију, једу и лочу по амфитеатрима. Канцеларије претворили у магацине хране, имају палете на којима им стоји кромпир воће и поврће. имају палете оне велике са хиљадама флашица за воде.

П.С. Сада и у наредним данима креће жестоко испирање мозга и ношење штафете младости до Ниша...

О њиховом херојству, жртвовању и осталим прос*ањима  итд...Да се народ склони и да им нико ни чашу воду не додели друга песма би била...

Ал народ наиван, глуп, доброћудан...

Циркус коларода са свим могућим и немогућим непријатељским и екстремистичким симболима се креће ка Нишу

да нами прођу поред куће, свашта би билооо
Покојни ПРОСВЕТАР је имао једну јако лепу реченицу:

НЕДОВРШЕНИ СРБИ.

У тој реченици се огледа сва беда овог народа кога спроводе као овце у обору..

Људи носе беџеве, неке крпа са крвавом шаком, тотални бућкуриш свега и свачега а Најмање СРПСТВА и ако га има то је у траговима.

ПРОСПСКЕ ПОЛИТИКЕ и ДОВРШЕНИХ СРБА је јако мало.

Који мозак зрна грашка да имаш да идрш испод барјака са крпом крваве шаке и да те ко магаре и ко овце ка обору спроводе "елитни студенти" који згрћу већ сада озбиљне паре од силних донација и који трпају паре у своје џепове.

Душан Туфегџић из Шапца је пре неки дан на руке донео студентима 250 хиљада динара да им се нађе за пут за Крагујевац.... Елитни студенти сваки дан добијају хиљаде евра у кешу од донација грађана, питамо се где те паре завршавају....

Ми ћемо, одмах подржати чим видимо да је нека политичка организација ПРОЧЕТНИЧКА и ПРОСРПСКА!

Све остало је млаћење празне сламе!

Ми не подржвамо ни  Вучићеву издјничку политику нити његове радикале и ботове нити подржавамо нво анархисте који под диригенцијом Западних служби спроводе Обојену Револуцију и хоће да наметну екстремно агресивну политику лево зелених либерала.

Ако треба и трећи пут за 30 гоџина да попушимо Обојену револуцију нас треба да нема!

А сад, срећна обојена крвава штафета и врхунски котлић и  парти за викенд у Нишу. 

Тужан
Ствар је јасна.... Свака прича о анархизму, левичарству, НВО плаћеници, наркомани и сл. је пала у воду.

Међутим,

Аутобуси за митинг у Сремској Митровици су плаћени из буџета Републике Србије. Морамо да схватимо да када су паре узете из буџета, оне су директно украдене из нашег џепа. Неко ради 8 и више сати дневно, држава узме велики део пореза од плате и онда тај део пореза искористи за довлачење људи из читаве земље и друге хирове. Дакле, то није нешто апстрактно, већ врло конкретна крађа и извлачење новца из нашег џепа. Наш животни стандард је гори јер дозвољавамо да се ово дешава, уместо да се граде и опремају школе, библиотеке, болнице... На страну то што су на дан Сретења сендвичари и многи уцењени људи, додуше и велики проценат цигојнера, побацали силне ЗАСТАВЕ по тргу и осталим површинама. Па су послен то све комуналци покупили. На страну и то што нас преко 90% форумаша, чак и админа учествујемо са народом, студентима, пољопривредницима и др.

Онај што се отима за сендвич не може да разуме онога ко испече гибаницу и изнесе да почасти студенте. То су два универзума.
(18-02-2025, 12:31 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]Ствар је јасна.... Свака прича о анархизму, левичарству, НВО плаћеници, наркомани и сл. је пала у воду.

Међутим,

Аутобуси за митинг у Сремској Митровици су плаћени из буџета Републике Србије. Морамо да схватимо да када су паре узете из буџета, оне су директно украдене из нашег џепа. Неко ради 8 и више сати дневно, држава узме велики део пореза од плате и онда тај део пореза искористи за довлачење људи из читаве земље и друге хирове. Дакле, то није нешто апстрактно, већ врло конкретна крађа и извлачење новца из нашег џепа. Наш животни стандард је гори јер дозвољавамо да се ово дешава, уместо да се граде и опремају школе, библиотеке, болнице... На страну то што су на дан Сретења сендвичари и многи уцењени људи, додуше и велики проценат цигојнера, побацали силне ЗАСТАВЕ по тргу и осталим површинама. Па су послен то све комуналци покупили. На страну и то што нас преко 90% форумаша, чак и админа учествујемо са народом, студентима, пољопривредницима и др.

Онај што се отима за сендвич не може да разуме онога ко испече гибаницу и изнесе да почасти студенте. То су два универзума.

Кидање  Кидање Кидање

Jeл исто тврдиш и даље за Соооњњњууу да има поломљену лобању, крварењњеее у мозгууу, ваздуххх у моззгуу...мождану смрт..

Откуд сада комуналци да су покупили смеће у Митровици?? Зар ниси ође тврдио да нико није чистио Митровицу послен митинга.

Чисто да видим да ли је и то "палоо у воду"...

Синовац ил' си глуп ил ти ноге смрде (како би рекли овде)...

Јели, а они таксисти са белим циганским лимузинама су од својих мизерних дневница и плата натанкали пуне резервоаре на безинским пумпама и вратили чланове пленуума  из Крагујевца за Београд и они сами се вратили назад за Крагујевац о свом трошку...

Исто и нишки таксисти ће да буду неке добре душе па ће у колони једног по једног у белој лимузини са спииискаа пленнума да враћају за Београд... Већ сада имају спискове колико ће им таксија требати из Ниша и назад и већ сада их резервишу како би таксисти знали...

Шта мислиш које посрнуле студенте који нису могли да наставе пешачење за Крагујевац стављао у комбије и возио комбијима за Крагујевац у изнајмљене лукс апартмане.

Шта мислиш које кровним људима из пленнумааа (они што држе мегфоне ) платио те апартмане по Крагујевцу како би одрадили логистику и претходницу.

Питај сада нишлије колико се креће издавање апартмана и стана на дан. Питај како се плаћа. Питај ко плаћа то...И зашто се стан на дан у Нишу издаје за 800€.

Зашто ти "туристи" који масовно закупљују најлуксузније апартмане у Нишу не знају ни реч српског језика, већ искључиво комуницирају једино на Енглеском језику.

Зашто закупљују приватне апартмане ( стан на дан) где се не тражи лична карта а не узимају хотели, хостели, мотели где се тражи лична карта.

Питај тамо која особа је задужена да носи и чува шеталице, главне транспаренте, барјаке, и која особа носи маркере, платна, спрејеве,  дронове, бубњеве, све што им је потребно за логистику протеста и која у Нишу већ сада спрема логистику и организацију протеста.

Питај тамо које су тачно адвокате у Крагујевцу ангажовали. које у Нишу и да ли им пуномоћје да у случају хапшења њиховог комесаера, делегата или друга члана пленума или нво активиате или опозиционог активисте одмах реагују. 

Питај како координишу рад са Н1 и новас и осталим јутјуберима и познатим личнстима.

Операција НИШ кошта ће плееннуумм преко 25 хиљада евра, а ти се запитај чије су то паре???

Док лечимо децу смс порукама и док привреда и образовање трпе губитке дотле комесари плееннумааа ладее ј*јаа и пи*ке по нишким ђакузима,сланим собама, собама за масажу и релакс собама, фитнес местима, лукс ресторанима.А оне будалее шшто их виде к'о овце у обору и што спавају по пластеницима  треба да их праве овцама и да их држе на кооттлићћуу, гибаници, јогурту и на повоцу и да им кажу беее, они сви морају бееееее

Исто је било 5-октобра где је врх отпора уживао у Базенина саунама, ђаккузи салама  и скупим оделима дотле је народ гинуо на улици...

Јеси икада видео вође отпора у првим редовима код скупштине, ртс-а 5-ог октобра. Ниси.

Испред скупштине били су Чачани и навијачи Звезде.

Испред РТС-а био Багером покојни Џо и голоруки народ.

Увече је ДОС и политички комесари преузели власт.

Врх отпора ниђе није био на улици са народом. Исто је и сад.

Јеси икада видео комесаре пленума на протестима. Ниси. 

Они у скупим собама гледају грицкају лососа похованог и пију скупа винаа и смеју се који су ови Срби будале када их за 25 година на исту јефтину фору ватамо....

За 30 година исти народ да попуши на исту јефтину фору длакаву ку*ну неког простог Срђе Поповића из канваса , Миливојевићу из ДС-а и оног трећег ми неверујемоооо..

Нас треба да нема ако не знамо да кажемо не и ако видимо да треба да смо овце које неко води и ако он ка каже Бее и ми сви треба да кажемо Беее. .

Народ без критичког размишљања није народ, већ су то Робови и слуге  неких колонизатора и туђих владара...

Замисли Дражу Михаиловића, Ђуића или Степу Степановића,,Bојводу Бојовића  они би ову болументу од студената разјурили за час..
[Слика: IMG-a64e2c172eaf5b8439ec0299d23765da-V.jpg]

Опа.... За викенд код Киза! Ред је да их дочекаш онако домаћински с мезетлуцима.
(19-02-2025, 05:25 PM)Шумадинац Пише: [ -> ][Слика: IMG-a64e2c172eaf5b8439ec0299d23765da-V.jpg]

Опа.... За викенд код Киза! Ред је да их дочекаш онако домаћински с мезетлуцима.

Kукууу и леелеее...

Тужан

Пошто смо ми у озбиљним годинама, и спремамо се за пут Вечни а то је најјтежи пут ми силазмо до града само једном дневно и то по хлеб или шта већ нам треба.

Нами до града у једном смеру треба 4 км.

Што се тиче ових анархиста љево либералних који крећу из "Зрењанина" (Јеб'о их онај сексуални манијак hrvat Zrenjanin) Петровград, какaв црни Zrenjanin)  ка Вршцу ја Вам гарантујем да они неће стићи даље од изаласка из Петровграда.

Јер шта је јако јебено ође у Банту ?? Када се нађете на ветрометрини између њива између два села па кад Вас шибне кошава, нема шансе да останете на ногама,  а камоли да шетате и да идете  напред...

Анархисткиња Драгана Ракић из ДС-а која све ово организује има њих 20-ак да потрпа у комби и ту неђе на 2-3 км од центра града да их истовари и онда ће њих пар стотина да дочека..

А да дођу Пешака нејаки и физики неспремни лаки наркомани нема теорије. Када те лупи кошава ту око Хајдучице, Велике Греде, Пландишта нема шансе да останеш на ногама. Мораш да имаш професионалну оутдор и то јаку опрему од ципела, чарапа, кабаница, вреће за спавање, и то пуне ранчеве опреме.

Једино ко овај пут могу да превале су људи који су у јакој кондицији, атлетичари, маратонци, триатлонци, и ти људи...

А студентарија на вутри, алкохолу и лековима за смирење са порукама гив пис д ченс нема теорије да стигну из Петровграда до Вршца...

Као и они из Београда што "пешаче" без ранаца" и опреме које им носе у комбији и аутомобили које плаћћаа плллеееенуум до тачке где треба да преноће и ту им пллленууум размести све када ови стигну...

Исто као и за Ниш. пллееенннууммм и стране компаније су закупили "букирали" све собе станове за дан у Нишу, буквално нема нити један слободан стан за дан у Нишу на дан пре и после протеста. Плаћало се и по 400-500 евра стан дан. Све тоо плллеееннннууумм платио.

Иначе на овакав пут се не креће са ранцем па бар од 15-20 кила на леђима по особи и специјалном гардеробом...

А те ранчеве и опрему носе комби и аутомобили који су претходница студддентима...

Е тако ми радимо..... Градоначелник кога чак и СНС- овци не подносе.