На страну све то,никоме ни гума да испусти,па да мало пумпа,да падне ланац...не,они опуштено,видим да неки возе и без руку...Кад се сетим,моје пони бицикле,ланац испадао кад год сам мало убрзао...
РТС-у, где ти је Јутарњи програм? Јесу ли се усмрђели врли другови партијаши тамо унутри?

(17-04-2025, 08:34 AM)Митић Пише: [ -> ]Где је крунисан краљ, крунише се и народ
https://x.com/VladimirStev/status/191260...33/photo/1
Можда је сад добро време да се распише референдум за Краљевину
https://x.com/VladimirStev/status/1912568416084296139
Mитићу ми мислили да сте Ви озбиљни, немојте веровати твитеру, твитер Вас лаже и заглупљује као ТВ.ж
Могу и ја сутра да напишем у Вршцу крунисати краља, сликам и ви објавите овде...
Ајд Шумадинца и да разумем, он је сеоски весељак, али ипак Ви сте ми деловало интелигентије и паметније од њега и од твитера....
(17-04-2025, 09:44 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]
Mитићу ми мислили да сте Ви озбиљни, немојте веровати твитеру, твитер Вас лаже и заглупљује као ТВ.ж
Могу и ја сутра да напишем у Вршцу крунисати краља, сликам и ви објавите овде...
Ајд Шумадинца и да разумем, он је сеоски весељак, али ипак Ви сте ми деловало интелигентије и паметније од њега и од твитера....
Референдум за Краљевину као решење ове кризе, то сам пре свега мислио кад сам налетео на ове твитове, невезано ко је сликао транспарент.
У Краљеву је било доста људи, онај Архив јавних скупова каже да је било око 15.000 људи.
А наравно да свуда има пропаганде и спинова. Има је и на Твитеру, и на Фејсбуку, и код политичара, и на порталима медијских кућа.
Хвала Богу да се упецам и ја, јер томе служи савремени медији који распаљују емоције код људи да би рационално остало у другом плану.
А тако ради и данашња власт у Србији. Сипај саопштења жестоко и из дубине душе, причај све што ти падне на памет, јер мора да се рашири у народу.
(17-04-2025, 10:17 AM)Митић Пише: [ -> ] (17-04-2025, 09:44 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]
Референдум за Краљевину као решење ове кризе, то сам пре свега мислио кад сам налетео на ове твитове, невезано ко је сликао транспарент.
У Краљеву је било доста људи, онај Архив јавних скупова каже да је било око 15.000 људи.
А наравно да свуда има пропаганде и спинова. Има је и на Твитеру, и на Фејсбуку, и код политичара, и на порталима медијских кућа.
Хвала Богу да се упецам и ја, јер томе служи савремени медији који распаљују емоције код људи да би рационално остало у другом плану.
А тако ради и данашња власт у Србији. Сипај саопштења жестоко и из дубине душе, причај све што ти падне на памет, јер мора да се рашири у народу.
Митићу, јесте ви видели некада како изгледа 15 хиљада људи уживо?
15 хиљада људи прима на пример стадион Војводине у Новом Саду.. Када игра Европу цео онај плато испред СПЕНС-а буде испуњен навијачима.
Краљевачки трг, иде у круг и мањи је. Мањи је од вршачког трга.
Митићу, ми ретко кад грешимо у процени. Архив скупов ради опозициони комичар Марка жвака који 3х увећа прозападне опозоционе скупове док за 3,5-4х смањи број учесника на скуповима власти.
Ми не грешимо. Јер смо били на скуповима од 100 хиљада људи до 100 људи!
У Краљеву по нашој процени је било око 3-4 хиљаде људи. На тај трг у Краљеву може стати кад је пун 5 хиљада људи. За 15 хиљада људи за Краљево то би значило да је комплет центар и околне улице пуне људи. На снимцима дроном виде се огромне празнине између људи.
15 хиљада људи је еквивалент граду од 330 хиљада људи!
Наше процене се не слажу ни са овим
!
Цитат:Trgu ratnika u Kraljevu bilo je - 7.169 ljudi.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9645...u-kraljevu
-------------
Иначе ево га још један чији је ђед"oslobodio" Београд, тако што је лично стрељао родољубе и припаднике равногорског покрета...
Диван студент у четвртој деценији живота.
.
Цитат:Vođa protesta na Bežaniji gradi na divlje i krade struju, mlati 5.000 evra mesečno:
Цитат:Deda mu streljao beogradske intelektualce 1945!
https://informer.rs/politika/vesti/10097...e_vignette
Ми би ово, као они нама што су 1945-те...
(17-04-2025, 12:58 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Митићу, јесте ви видели некада како изгледа 15 хиљада људи уживо?
15 хиљада људи прима на пример стадион Војводине у Новом Саду.. Када игра Европу цео онај плато испред СПЕНС-а буде испуњен навијачима.
Краљевачки трг, иде у круг и мањи је. Мањи је од вршачког трга.
Митићу, ми ретко кад грешимо у процени. Архив скупов ради опозициони комичар Марка жвака који 3х увећа прозападне опозоционе скупове док за 3,5-4х смањи број учесника на скуповима власти.
Ми не грешимо. Јер смо били на скуповима од 100 хиљада људи до 100 људи!
У Краљеву по нашој процени је било око 3-4 хиљаде људи. На тај трг у Краљеву може стати кад је пун 5 хиљада људи. За 15 хиљада људи за Краљево то би значило да је комплет центар и околне улице пуне људи. На снимцима дроном виде се огромне празнине између људи.
15 хиљада људи је еквивалент граду од 330 хиљада људи!
Наше процене се не слажу ни са овим!
Цитат:Trgu ratnika u Kraljevu bilo je - 7.169 ljudi.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/9645...u-kraljevu
-------------
Иначе ево га још један чији је ђед"oslobodio" Београд, тако што је лично стрељао родољубе и припаднике равногорског покрета...
Диван студент у четвртој деценији живота..
Цитат:Vođa protesta na Bežaniji gradi na divlje i krade struju, mlati 5.000 evra mesečno:
Цитат:Deda mu streljao beogradske intelektualce 1945!
https://informer.rs/politika/vesti/10097...e_vignette
Ми би ово, као они нама што су 1945-те...
Ако се већ хватамо за деде, онда питај Ђура Мацута шта је радио његов деда. Или деде од осталих активних политичара. Или питај шта је радио ујак Ивице Дачића
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/17839...lali-ujaka
А што се тиче Краљева, ја нисам наводио цифру од 100.000, него сам наводио друге податке. Постоји разлика између 15.000 и 100.000.
Ако ћемо поштено, и Твоје процене се не слажу са проценама Курира који кажу да је око 21 час било скоро 9.000 људи, а Ти наводиш цифру од 3 или 4 хиљаде.
А пошто сам већ навео да медији шире пропаганду, то важи и за провладине портале Курир и Информер.
Наравно да је тачно да прозападни медији шире своју пропаганду, али то такође важи и за остале медије под контролом режима.
Не постоји независно новинарство, ово је некад изјавио Драган Ј. Вучићевић. И ту је максимално погодио.
Дана Тан
16. април 2025. • 08:50
Година 1914-1916. у Краљевини Србији као австроугарски геноцидни агресори и окупатори су погинули 2 Мацута, рањени 3 Мацута и заробљени 1 Мацут, укупно 6 Мацута су доказане праусташе.
Године 1914. у Краљевини Србији је рањен као австроугарски геноцидни агресор и окупатор Милован Мацут, пешадинац, припадник 6. чете 96. пешадијског пука АВ (Аустроугарска војска) [Verlustliste (Wien), 33, 22.10, 1914, 21].
Од 17. до 29. јун 1915. у Краљевини Србији је погинуо као австроугарски геноцидни агресор и окупатор Миле Мацут, пешадинац, припадник 15. чете 13. пешадијског пука АВ [Verlustliste (Wien), 231, 7. 8. 1915, 26].
Године 1915. у Краљевини Србији је рањен као австроугарски геноцидни агресор и окупатор Станко Мацут, разводник, припадник 2. чете 26. угарског домобранског пешадијског пука АВ [Verlustliste (Wien), 336, 15. 12. 1915, 28].
Од 25. новембар до 23. децембар 1915. у Краљевини Србији је погинуо као австроугарски геноцидни агресор и окупатор Драгић Мацут, пешадинац, припадник 4. чете 96. пешадијског пука АВ [Verlustliste (Wien) 394, 17. 3. 1916, 28].
Године 1916. у Краљевини Србији је заробљен као австроугарски геноцидни агресор и окупатор Милован Мацут, рођен у Генералском Столу, срез Огулин, припадник 14. чете 96. пешадијског пука АВ [Verlustliste (Wien), 430, 9. 6. 1916, 33].
Године 1916. у Краљевини Србији је рањен као австроугарски геноцидни агресор и окупатор Никола Мацут, рођен 1885. у Вргинмосту, срез Топуско, пешадинац, припадник 19. маршевске чете 96. пешадијског пука АВ [Verlustliste (Wien), 508, 30. 12. 1916, 32].
Ђуро Павлов Мацут 1966. из Гвозда (бивши Вргинмост) је син титоистичког пуковника Павла Николина Мацута 1915-2008.
Данас 2025. у Јозефштату (бивши Београд) ликвидатор Србства АВ (Александар Вучић) је поставио Ђуру Мацута за поглавника „Владе Републике Србије а.д. у ликвидацији“.
Плете котац као (пра)отац.
Шта је било на тим заробљеним Мацутим?
Иначе Србе из Босне нису слали на српски фронт.
Ову објаву објаву Ђорђа Ивковића треба одштампати и бацати из авиона... Ова објава је врхунац теме 100% (њена суштина).
Немачка: 300 студената блокирало ректорат, полиција их одмах избацила:
https://www.politika.rs/scc/clanak/67335...kadi-video
Србија: 15 студената блокира Бранков мост, а одред полиције их штити од возача; 15 студената блокира аутобусе у БГ, итд.
Шта може бити узрок овом парадоксу?
Далује да је Србији запрећено да полиција не дира блокадере.
Ко би то могао да запрети?
Делује да је ЕУ, то јест, Немачка.
(17-04-2025, 07:19 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]Немачка: 300 студената блокирало ректорат, полиција их одмах избацила:
Србија: 15 студената блокира Бранков мост, а одред полиције их штити од возача; 15 студената блокира аутобусе у БГ, итд.
Милославе, да ли је могуће да један новинар, чак и овако штуру (да не напишем нешто горе) вест, не може да прочита како је написана??????
Дакле, није био 300 студената, него 300 полицајаца.
Студенти-демонстранти су блокирали улаз на Универзитет у Берлину, а нису избачени са факултета.
Да ли је могуће да Ти не разумеш ту суштинску разлику?
(17-04-2025, 07:35 PM)Бенито Пише: [ -> ] (17-04-2025, 07:19 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]Немачка: 300 студената блокирало ректорат, полиција их одмах избацила:
Милославе, да ли је могуће да један новинар, чак и овако штуру (да не напишем нешто горе) вест, не може да прочита како је написана??????
Дакле, није био 300 студената, него 300 полицајаца.
Студенти-демонстранти су блокирали улаз на Универзитет у Берлину, а нису избачени са факултета.
Да ли је могуће да Ти не разумеш ту суштинску разлику?
Прихватам исправку, пишем нешто, па сам свратио на брзину.
Kад би се ја и овде један ушетали међ студенте (код РТС) нормално обучени, како се облачи сходно датој прилици, а не овако анархо нарком...ки - мислили би сви да смо агенти ОЗН-е.
Да оволико ове масе има у Србији, мислио сам да познајем народ, нешто сам пропустио, ишао сам изгледа споредним улицама последњих 5 година. Ништа ми није јасно, одкуда се појави оволико нус појава...
У Немачкој су скоро зелени - исто овако обучени, беронирали руке за улице. Морале да раде хилти машине и брусилице, а то све због загађења планете. Ово је борба за власт, а не за промену система.