Погледи форум

Пуни Облик: Блокаде и протести против Овај диктатуре
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.

jelicki_cetnicki_odred_

(18-04-2025, 10:20 AM)milan Пише: [ -> ]Не свића ми се ова подела,овај из Книна,из Карловца,из Требиња,са Кордуна,из Босне,Новог Сада,сви су они Срби,велика већина је и православна,не заборавимо Србе католике,и Србе муслимане...Испаде да су само Србијанци Срби,а да су они тамо нешто друго,као да и Срба са ове стране Дрине и Дунава нема злочина,одакле је Крцун,Коча Поповић,Марисав Петровић,Љотић,само из Другог рата,и јесу ли они оправдани самим тим што су Србијанци?Мислим да Српство преко Дрине никада није било упитно,а страдали су можда и више него Србијанци.

То се поједини деле у својој глави брате Милане.
Срба муслимана нема, можда једино Хана Селимовић, да си се дружио са њима, знао би да их нема и да су то највећи непријатељи нас Срба на Балкану. Има Хрвата православаца, ал Срба католика исто нема, можда их има у књигама...
Велики поздрав!
(18-04-2025, 10:31 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]То се поједини деле у својој глави брате Милане.
Срба муслимана нема, можда једино Хана Селимовић, да си се дружио са њима, знао би да их нема и да су то највећи непријатељи нас Срба на Балкану. Има Хрвата православаца, ал Срба католика исто нема, можда их има у књигама...
Велики поздрав!

Јел мислиш на глумицу Хану Селимовић?

jelicki_cetnicki_odred_

Да на њу мислим, на људе са прецима као што је она, не мислим буквално само на њу. Иначе муслимани обожавају шта нам Овај ради, тако да то моја браћа нису, а ко их боли - нек се роди са њима или на славу нек их зове ја нећу.
"Ја сам рођен ђе џамије нема, муслимане..."
(18-04-2025, 10:43 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]Да на њу мислим, на људе са прецима као што је она, не мислим буквално само на њу. Иначе муслимани обожавају шта нам Овај ради, тако да то моја браћа нису, а ко их боли - нек се роди са њима или на славу нек их зове ја нећу.
"Ја сам рођен ђе џамије нема, муслимане..."

Сваки Србин је мио ма које вјере био. Код код има патриотско осећање и против је овог мафијашког режима - добродошао је.
(18-04-2025, 10:31 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]
(18-04-2025, 10:20 AM)milan Пише: [ -> ]Не свића ми се ова подела,овај из Книна,из Карловца,из Требиња,са Кордуна,из Босне,Новог Сада,сви су они Срби,велика већина је и православна,не заборавимо Србе католике,и Србе муслимане...Испаде да су само Србијанци Срби,а да су они тамо нешто друго,као да и Срба са ове стране Дрине и Дунава нема злочина,одакле је Крцун,Коча Поповић,Марисав Петровић,Љотић,само из Другог рата,и јесу ли они оправдани самим тим што су Србијанци?Мислим да Српство преко Дрине никада није било упитно,а страдали су можда и више него Србијанци.

То се поједини деле у својој глави брате Милане.
Велики поздрав!
Сви муслимани,или 99 посто њих су Срби,било их и у овом последњем рату,као и у Другом,а да не причам пре ..Шта је Емир Кустурица?Како су постали Бошњаци,тако ће се вратити свом правом пореклу...Једног дана...Са католицима се слажем и мислим да их сада нема,ал бар деца у школама нек уче о томе,да их је било...И за једне и за друге,што их нема,или бар мало их има,су поред страног фактора,криви и они сами али и ми ..

jelicki_cetnicki_odred_

Ма јесу они пореклом Срби брате мој, ал нису Срби ако ме разумеш, нешто као Сулејман Угљанин.
Разумем ја тебе,били су,па сада нису,што не значи да опет неће....Невезано за ово,видим на ФБ исти текст о Мацутима,на профилу ПОКС...
Сетите се само састав ЈВ у Другом светском рату. Било је Срба и муслимана и католика. Јевреја исто.
(18-04-2025, 10:25 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]Синовац.... Ко подржава убице и криминалце на власти није Србин, већ изрод српски, комуњара. Е такве ми пумпамо већ 5 и кусур месеци.

Паметнији не попушта, паметнији се организује!!!

Неко рече да си Ти верник, монах или јеромонах... Бојим се да неиси ништа од тога а понајмање верник кад данас на најтужнији дан у години пропагираш мржњу.
О којим то убицама, комуњарама причаш? Давно је то иза нас, чак ни у Северној Кореји нема комунизма. Додуше, има га у ЕУ онолико, тамо где су ишли ваши тастери да друкају државу па попили усташку добродошлицу.

Да само напоменем: Ово је некад био узоран форум где се знало кад су србски празници, ко говори и шта говори. Ево се задњих пар година накупило шљама који није достојан ни србске капе ни србског имена.

Надам се да ће већина од вас отићи на вечерњу и изнети Плаштаницу у молитви и смирењу.
(18-04-2025, 12:07 PM)Pekar Пише: [ -> ]
(18-04-2025, 10:25 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]Синовац.... Ко подржава убице и криминалце на власти није Србин, већ изрод српски, комуњара. Е такве ми пумпамо већ 5 и кусур месеци.

Неко рече да си Ти верник, монах или јеромонах... Бојим се да неиси ништа од тога а понајмање верник кад данас на најтужнији дан у години пропагираш мржњу.
О којим то убицама, комуњарама причаш? Давно је то иза нас, чак ни у Северној Кореји нема комунизма. Додуше, има га у ЕУ онолико, тамо где су ишли ваши тастери да друкају државу па попили усташку добродошлицу.

Да само напоменем: Ово је некад био узоран форум где се знало кад су србски празници, ко говори и шта говори. Ево се задњих пар година накупило шљама који није достојан ни србске капе ни србског имена.

Надам се да ће већина од вас отићи на вечерњу и изнети Плаштаницу у молитви и смирењу.

Е мој Јеремија.... Много пратиш "Васељенску ТВ" од удбашице Весне Веизовић, Информер, Курир, итд.

Велиш које убице и комуњаре? Па не закопчавамо се ми отпозади.
(18-04-2025, 12:06 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Сетите се само састав ЈВ у Другом светском рату. Било је Срба и муслимана и католика. Јевреја исто.

Знам за то,али не морамо ићи тако далеко,тога је било и у овом рату,и не само у рату,већ и у миру,измећу Другог рата и рата деведесетих..у књижевности,науци...Ту треба образовање да уради свој посао,неће то ићи тако брзо,али зарад будућих генерација...

jelicki_cetnicki_odred_

(18-04-2025, 12:06 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Сетите се само састав ЈВ у Другом светском рату. Било је Срба и муслимана и католика. Јевреја исто.

Једно су историјски подаци (знам ја за те чињенице и многе друге) на основу којих би се могло доћи до заједничког става, друго је стање са терена. Ко мени не верује, нек иде да живи у Тутин пар месеци, па нек ми се јави онда са тим ставом, а још боље нек њима каже да су поједини њихови преци било четници. Може да има каже и да је Божо Јаворац интервенисао због њиховог зулума, а не као освајач. Сигуран сам да би вас услишили.
Ова тема дефинитивно уназађује, стога се повлачим, неки ставови људи се морају ревидирати сходно новим знањима, као што и сам радим.
(18-04-2025, 12:07 PM)Pekar Пише: [ -> ]

Да научите једном разлику: Вучић није држава, држава није Вучић.

Додуше, не сумњам да ће то ићи мало теже.  Сирома'

jelicki_cetnicki_odred_

Е МОЈ ШУМАДИНАЦ...
ОВО ЈЕ ЈУНАЧКИ ЧАЧАК И НАШИ ЈУНАЦИ, АЈМО АПЛАУЗ, МОЖЕ И У СМАЈЛИЋИМА:
https://www.instagram.com/reel/DIenS-cIu...tmOWhjanMy