Студенти су то,препливаће...Негде сам прочитао да су неки од њих и некрштени,па се жале каква је то дискриминација?Мораће поново до Стразбура ...Није умесно помињати Вучеља,свакако хероја,јер за време владавине Вучићеве,он је добио Борачку споменицу и улицу у Пазару,и на снимцима и са гроба и код куће,само су Српске заставе,јер очито је да је муслиман,али погинуо за Србију.Такође,не треба заборавити преживелог Милоша Јовановића,исто из Пазара,који је много болестан,и тек је сада добио кућу,пре пар година,али нема и даље новца,боље да су пешачили и за једног и за другог...Тако да Митићу,не иде у прилог,помињање ни Кошара ни било чега другог,сада јер иде у прилог Вучићу...А Кошаре нису биле 2012,него 13 година пре,а јел неко причао о томе тада,да се пита како су,имају ли новца...није!70 година нико није снимио филм о Јасеновцу,снимљен за време ове власти,и добро подржан,25 година није снимљен филм о Олуји опет за време ове власти...Боље се треба држати криминала ове власти,него других прича...ако желимо да оду и дође нека патриотска и национална странка,које сада нема,а поготову их нема међу студентима.
(21-04-2025, 12:52 PM)milan Пише: [ -> ]Студенти су то,препливаће...Негде сам прочитао да су неки од њих и некрштени,па се жале каква је то дискриминација?Мораће поново до Стразбура ...Није умесно помињати Вучеља,свакако хероја,јер за време владавине Вучићеве,он је добио Борачку споменицу и улицу у Пазару,и на снимцима и са гроба и код куће,само су Српске заставе,јер очито је да је муслиман,али погинуо за Србију.Такође,не треба заборавити преживелог Милоша Јовановића,исто из Пазара,који је много болестан,и тек је сада добио кућу,пре пар година,али нема и даље новца,боље да су пешачили и за једног и за другог...Тако да Митићу,не иде у прилог,помињање ни Кошара ни било чега другог,сада јер иде у прилог Вучићу...А Кошаре нису биле 2012,него 13 година пре,а јел неко причао о томе тада,да се пита како су,имају ли новца...није!70 година нико није снимио филм о Јасеновцу,снимљен за време ове власти,и добро подржан,25 година није снимљен филм о Олуји опет за време ове власти...Боље се треба држати криминала ове власти,него других прича...ако желимо да оду и дође нека патриотска и национална странка,које сада нема,а поготову их нема међу студентима.
Ратним ветеранима свака част, али ни њихово питање није до краја решено, барем колико знам.
Навео си један пример ратног ветерана који и даље нема новца, а по интернету и даље има молби да се помогне ратним ветеранима који нису обезбеђени и који живе сиромашно.
Јесте, снимљен је филм о Јасеновцу и филм о Олуји. За филм Јасеновац има доста негативних критика и на форуму се дискутовало о томе. По мени је добар филм.
За време ове власти је подигнут споменик Стефану Немањи и Благоје Јововић је добио улицу и спомен плочу.
Само износим неке чињенице. А моје лично мишљење је да постоји скривена агенда иза свих ових дела, а та агенда је покриће за сав криминал, корупцију и лошу политику коју води овај режим.
(21-04-2025, 10:42 AM)Митић Пише: [ -> ]А што се тиче Санџака и муслимана из Новог Пазара, ево једног који је окупирао Србију:
"Херој Насер Вучељ, јуначки погинуо на данашњи дан на Кошарама бранећи Отаџбину и народ.
Рођени Новопазарац био је припадник прве чете другог батаљона 125. моторизоване бригаде."
(Објављено 19. априла)
https://x.com/KucaStarih/status/1913591698191458441
Вест са РТС-а објављена 30.12.2020
https://www.rts.rs/lat/vesti/drustvo/420...pazar.html
Свака част Насеру, слава палом Србину исламске вероисповести.
Међутим Митићу једно просто питање:
Да ли је сада могу доћи испред РТС-а са заставом Републике Српске, Војном капом Ратка Младића и симболом Војске Републике Српске или не дај Боже са четничким симболима?
Шта мислиш како би био дочекан??
Занимљиво да се љубе и жвалаве са турцима санџаклијама и играју "titovo kolo" док су турци санџаклије огрнути у заставама санџака и армије БиХ са све љиљанима.
док
Православном Србину из Републике Српске из српкске породице, најбољем студенту медицине псују српску мајку, набијају на колац и најјморбидније претње добија па му пишу "ДЕПОРТАЦИЈА" да ли знаш и једног Турског балију когу су plenumaši вређали на верској, национланој припадности и вређали му мајку турскуу...
Како се то зове Митке људино ?
(21-04-2025, 01:42 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Свака част Насеру, слава палом Србину исламске вероисповести.
Међутим Митићу једно просто питање:
Да ли је сада могу доћи испред РТС-а са заставом Републике Српске, Војном капом Ратка Младића и симболом Војске Републике Српске или не дај Боже са четничким симболима?
Занимљиво да се љубе и жвалаве са турцима санџаклијама и играју "titovo kolo" док су турци санџаклије огрнути у заставама санџака и армије БиХ са све љиљанима.
док
Православном Србину из Републике Српске из српкске породице, најбољем студенту медицине псују српску мајку, набијају на колац и најјморбидније претње добија па му пишу "ДЕПОРТАЦИЈА" да ли знаш и једног Турског балију когу су plenumaši вређали на верској, национланој припадности и вређали му мајку турскуу...
Како се то зове Митке људино ?
Стварно не пратим блокаду РТС-а уживо и не знам које су заставе дозвољене и да ли уопште забрањују заставе. Мада си ти лепо рекао да свако може да окачи било који транспарент, тако свако може да носи било какву заставу и да то ништа не значи. И Вучић качи заставе по целој Србији, па то ништа не значи.
Нико никога не треба да вређа на верској, расној и националној основи.
Ако су Срби из Србије почели да вређају Србе из Републике Српске (а видео сам да има увреда), онда је опет генератор овај режим који прави поделе.
(21-04-2025, 01:42 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Да ли је сада могу доћи испред РТС-а са заставом Републике Српске, Војном капом Ратка Младића и симболом Војске Републике Српске или не дај Боже са четничким симболима?
Коју год да донесеш заставу и коју год капу да ставиш,све је дозвољено,мислиш да они то знају чија је...А коло ја мислим да играју Чачак...Кад сам видео оне неке ветаране,да испред РТС-а пожеле добродошлицу на турском,онда сам све видео,нема даље...
(21-04-2025, 02:51 PM)milan Пише: [ -> ] (21-04-2025, 01:42 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Да ли је сада могу доћи испред РТС-а са заставом Републике Српске, Војном капом Ратка Младића и симболом Војске Републике Српске или не дај Боже са четничким симболима?
Коју год да донесеш заставу и коју год капу да ставиш,све је дозвољено,мислиш да они то знају чија је...А коло ја мислим да играју Чачак...Кад сам видео оне неке ветаране,да испред РТС-а пожеле добродошлицу на турском,онда сам све видео,нема даље...
Знају итекако знају... Воле они непријатељске заставе итекако ... Воле исламистичке љиљане поготово док заставу Републике Српске са 4 оцила не могу очима да виде
Само када би им донео праве српске заставе, и српска знамења или да дође неки Четник да прошета у четничкој униформ вриштали би скичали, као када демону покажеш крст...
Бајкери направили крст са блицевима телефона и сад је као то Православно...мајко мила....
Ено они демонизовани и спржени од наркотика иду за Хиландар а Хиландар затворен до децембра...
Требали су да трче до Брисела не знам да ли су одустали...
(21-04-2025, 04:17 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Требали су да трче до Брисела не знам да ли су одустали...
[]U petak, 26. aprila, 16 trkača će iz Novog Sada krenuti za Brisel, objavljeno je na Instragram nalogu „Trkači u blokadi“. Štafetni ultramaraton je, kako se dodaje, isplaniran prema rasporedu zasedanja Evropskog parlamenta, a akcija podrazumeva odnošenje pisama]Studenti ultramaratonci će trčati trasom Novi Sad – Osijek – Virovitica – Varaždin – Grac – Oberpulendorf – Beč – Zajtensteten – Salcburg – Minhen – Ulm – Štutgart – Strazbur – Mec – Luksemburg – Lijež – Brisel
Занимљива је рута,иде се преко Хрватске,тако да треба очекивати одушевљење током тог пута.