Нису ми јасни ни ови ВЕТЕРАНИ...
(02-05-2025, 06:22 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]Нису ми јасни ни ови ВЕТЕРАНИ...
Želim da svi pozdravimo naše drage goste iz Novog Pazara, sa selam alejkum!
Ово рече ветеран,и после је кудио претходне власти да су они криви што је он био на ратишту у Сарајеву,како је Слоба крив за то,да мрзи друге,при том је само Слоба крив,ал нема кривице Алије и Фрање.
Ево ко шутира ветеране у ћациленду, док полиција посматра. Иначе, он је власник десетине станова и локала у Ju biznis centru на Новом Београду, укључујући и коцкарнице и ресторан Alexandria.
Тај редовно служи и вршењу ''изборног инжењеринга''. Пријављује по 150-ак људи (који живе ван Београда) на адресу зграде која је у његовом власништву, како би им омогућио да гласају у Београду.
Зато, да би Влада могао поново неометано да води своје бизнисе, Срби, ударимо на студенте! Да се Влади и шефу му врате мир и стабилност!
(02-05-2025, 10:27 AM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]Тај редовно служи и вршењу ''изборног инжењеринга''. Пријављује по 150-ак људи (који живе ван Београда) на адресу зграде која је у његовом власништву, како би им омогућио да гласају у Београду.
Зато, да би Влада могао поново неометано да води своје бизнисе, Срби, ударимо на студенте! Да се Влади и шефу му врате мир и стабилност!
Kaки 150 испод мелеон ипо ништа...
Види ми смо некада давно радили изборе.
Избори у Србији су најјчисти избори.
Да неко пријави 150 људи на један стан ај немој да се зезамо и спрдамо.
Бирачки списак је отворен. Свака политичка странка сваки политички субјект који се кандидује на изборима има право увида у бирачки списак.
ОЕБС, ЦРТА и остали који контролишу изборе, изборни систем и изборну кампању имају увид у Бирачки списак.
Да било ко пријави 150 лица на један стан или адресу ,ОЕБС и њихови посматрачи би поништили изборе и сматрали би их недемократским.
Изборни систем и сами избори у Србији су међу најбољима у Европи. Преко 60% бирачких одбора добијају опозиционе странке.
У Републичкој изборној комисији седи 70% опозиционих представника.
Сваки опозиоциони представник из Републичке изборне комисије има увид у Бирачки списак.
Сваки опозиоциони одборник који седи у скупштини и члан је одбира за изборе има увид у Бирачки списак.
Ставити 150 људи у Бирачки списак је немогуће, као што је неногуће пријавити 150 лица на једну гајбу, то би сигурно беко приметио и сигнализирао јер је то једна од већих изборних неправилности.
Тако и теби савет горски смањи нхд1,новас1 и ложење на студенте преко друштвених мрежа..
Није га шутнуо у д..него у ранац...
Око избора могу да кажем и ја нешто,јер сам био од скоро почетка до пре коју годину у Одбору,а био и председник Одбора...
После последњих избора,кад је било спомињано око бирачких спискова,екипа ндх1(баш ме чуди да је та екипа) је била у улици у околини Београда,где су ишли на број где је било пријављено 20 људи,и дођу код неке бабе на тој адреси да је питају јел зна неке од људи који су пријављени на тој адреси,и она каже не зна...Међутим,шта је права истина,да у тој улици је под два броја у ствари скоро цела улица,дакле број 22 у тој улици има пет кућа,и нису једна поред друге,и наравно да баба не зна,мада када би јој показали ту особу,вероватно да би знала ко је у питању.Оно су наишли на први број,где на кући има број 22 где живи сама баба,а нису ишли даље.Кад кажем да је то истина,јер колега који носи пошту у тој улици ми послао тај снимак,и где стварно има проблема кад колега оде на одмор,онда дође замена,и не може да се никако снађе...а стални поштар их зна све у главу јер им носи 35 година пошту и не гледа адресу већ на кога је адресовано...Исти случај,са истом улицом да има људи који су пријављени на другу улицу,у близини те,а физички се налазе у овој првој улици...Могло је бити махинација пре 99 док је било Слобе,са гласовима са Косова....а сада не може никако...Мада сам присталица да би требали за председничке изборе да учествују и грађани Републике Српске,који немају наше држављанство...
(02-05-2025, 10:00 AM)milan Пише: [ -> ] (02-05-2025, 06:22 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]Нису ми јасни ни ови ВЕТЕРАНИ...
Želim da svi pozdravimo naše drage goste iz Novog Pazara, sa selam alejkum!
Ово рече ветеран,и после је кудио претходне власти да су они криви што је он био на ратишту у Сарајеву,како је Слоба крив за то,да мрзи друге,при том је само Слоба крив,ал нема кривице Алије и Фрање.
Гледај, то све јесте, али ако ти човеку који се борио у ова два последња рата кажеш да је УСТАША, а ти неки клошар за дневницу кампујеш са ПЕДЕРИМА, ај Милане немој ме зајебавати....
(02-05-2025, 10:27 AM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]Тај редовно служи и вршењу ''изборног инжењеринга''. Пријављује по 150-ак људи (који живе ван Београда) на адресу зграде која је у његовом власништву, како би им омогућио да гласају у Београду.
Што се гласало, гласало се, од 2028 ће бити Северно Македонски сценаријо + Лојалисти из Црне Горе, Р Српске и ко зна још ко, а да Мађари од Орбана, има ти и из Северне Македоније неко сигурно....
"Није битно ко гласа - већ ко броји гласове!" Реко је ово један бркати чика из братске нам Русије, мајке КОМУНИЗМА.
Да,у прави си...Али ако се тај борио у једном,па у другом рату против Хрвата,и каже њима "извини,нисам ја хтео против вас,него ме комуниста Слоба наговорио,а то што смо пуцали једни на друге,нек иде на част Слоби" то је онда нешто што се у медицини зове posleratni sindrom и то се лечи или је у питању да је у позадини нешто друго,а то је бављење политиком.И сви су они били на Кошарама,не знам податак колико је људи уопште тамо било?И не заборави још нешто,у време када су биле Кошаре,па све до скора,U92 па NDH1 нико од тих бораца није био поменут на тим телевизијама,до тада су били фашисти или нацисти,у најмању руку националисти...Слушам овог ветерана из НС,и погледам он био на изборима прво као Независтан,па после тога као Крени промени,код Саве еколога...Дакле,нека изађу они као ветерани и нек се боре за своја права и то је легитимно,али ако се ти мешаш у политику,онда си ти политичар,немој се представљати као ветерани и трпи увреде ustaški...
@Milan
Али врло је сумњива улога ветерана у овоме свему и у Јулској буни итд. Увек су ту између полиције и народа, а кад почне, нигде их нема, бар организовано, сад шта је не знам. Ја мислим да су сви они по директивом са бившим саборцима из армије ЈНА итд. Није да вређам, већ мислим да је то индоктринирана генерација. Приметно је да је 63. доста антиравногорска. Ово је само моје мишљење, могуће да грешим, не познајем их много, нисам никада ни разговарао са њима. Знам да овај вођа тренутни ветерана се зове Ненад Станић и човек је поштен 100%, дуго је у буна. Познат је по реченици:
НА МОМ ГРОБУ НРЋЕ ПИСАТИ НИ ЧЕТНИК, НИ ПАРТИЗАН, ВЕЋ ВОЈНИК ВОЈСКЕ СРБИЈЕ, МОЖЕ ЛИ ТО НЕКОМ У ОВОЈ ДРЖАВИ ДА БУДЕ ЈАСНО.", а ли опет сам ја лоше можда обавештен име пратим константно, не могу стићи као раније.
(02-05-2025, 10:16 AM)Шумадинац Пише: [ -> ]![[Слика: IMG-04252ad60e6d522a3db21900945f5d96-V.jpg]](https://i.postimg.cc/Yqr1YtR1/IMG-04252ad60e6d522a3db21900945f5d96-V.jpg)
Ево ко шутира ветеране у ћациленду, док полиција посматра. Иначе, он је власник десетине станова и локала у Ju biznis centru на Новом Београду, укључујући и коцкарнице и ресторан Alexandria.
Нек остане УПИСАНО ДА ЈЕ НА СТРАНИ ДВЕСТА, ЂАЦИ ШУТИРАО ВЕТЕРАНЕ У СРЕД БЕОГРАДА...
Kаже неко нешто, нешто да се пише даље...
Ја не могу да верујем шта су они себи дозволили, ветерани... Ја би се обесио одма, да ме шутне ово говно, а да нисам ухапшен или убијен од батина....
Наравно,има ту људи који су изманипулисани,као и свуда....Али ако је твој захтев везан за материјални статус ветерана па самим тим и твој,онда је то у реду,али ако си ти тамо да оде Вучић,онда си тамо политички и бацаш у воду своју борбу за Србију...Али је врло подло то урађено...Шта да неки полицајац удари тог ветерана,као што има право ,или му неко то нареди,било би као Вучићева репресија...шаље полицију на људе који су бранили Србију...итд...не би живели од НДХ1 и осталих....Него јесу ли студенти рекли овима у Хрватској да их подржавају ветерани,који су били у Вуковару?Занимљива би била реакција Хрватске...