Не изненађују ме коментари. Руља понавља скоро индентично као ономад на Дражином суђењу или пре два миленијума: Распни га, распни.
Прошао би "топлог зеца" да је ово доба ИБ-а, све док не би утувио у главу да су другови за твоје добро морали да те туку.
(03-04-2025, 01:58 AM)Петар1983 Пише: [ -> ]Не изненађују ме коментари. Руља понавља скоро индентично као ономад на Дражином суђењу или пре два миленијума: Распни га, распни.
Прошао би "топлог зеца" да је ово доба ИБ-а, све док не би утувио у главу да су другови за твоје добро морали да те туку.
Модератор?
Који си сад па ти?
РЅ.
Што се мене тиче модераторе, идеш ти на игнор листу. Ако си модератотор, ипак нисам дужан та читам и гледам твоје брљављење.
(03-04-2025, 07:58 AM)Ђорђе Ивковић Пише: [ -> ]Модератор?
Који си сад па ти?
РЅ.
Што се мене тиче модераторе, идеш ти на игнор листу. Ако си модератотор, ипак нисам дужан та читам и гледам твоје брљављење.
Много си тежак човек, није ти лако.
Тако је Павле!!! Ево, да допунимо Нимбусов прилог...
Ево једног мишљења сличног Самарџићевом....
Ово је много аналитичније, промишљеније, а што је најважније - много храбрије од оног Милослављевог текста. Ово што је овде Копривица рекао је можда и најбоља досадашња анализа тренутне политичке ситуације у Србији.
Честитка ЊКВ Принца-Наследника Филипа поводом јучерашњег Дана студената
Лепа честитка од Принца Филипа!
А што се тиче самог Дана студената, може да се нађе и други датум. Садашњи датум је установљен 1950 и неке године.
Не знам тачно датуме, али могу да се издвоје два датума: датум из 1852. године кад је основан Фонд за помоћ сиромашним студентима у чијем су управљању учествовали сами студенти или датум из 1867. године кад је основано удружење студената "Побратимство" које је наткрилило самоникле студентске клубове и имало карактер представничког тела студената.
http://www.sigmus.edu.rs/eng/files/RS%20...Serbia.pdf
Na lošeg konja se kladiš Filipe.
Навалица нових чланова на форум и (скоро) сви врте исту причу,ха,ха!
По првој примедби се види да ово што се ради НИЈЕ ДОБРО.
Односи се на пост М.Самарџића о томе како се гледа на његов чланак о протестима.