Погледи форум

Пуни Облик: Блокаде и протести против Овај диктатуре
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
(26-03-2025, 07:13 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]
(26-03-2025, 06:17 PM)Јеремија Пише: [ -> ]
(26-03-2025, 10:56 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Сада смо прочитали биографију оног несрећног ректора Ђокића.

И испоставило се да је типичан комуноусташа, другосрбијанац, аутошовиниста, левичар.

Потиче из београдске елитне комунистичке породице.

Школовао се по Америци. 

Учесник протеста 90-их и 5-ог октобра.

Члан је силних оних нво организација и једног тајног друштва....

Човек нема ни С од Србина...

Каква комуњара и екстремни левичар невероватно....

Је*те имали тамо неко на том Црвеном Универзитету да чита биографије

Потпуно си у праву. Ђокић је типичан изданак комуњаре прешколованог за потребе глобалиста.
Србин нити је био нити осећа националну припадност овом народу. Нажалост, ђеца која врте рукицама ових месеци биће већином као 
ректор Ђокић.
Жалосно, одгајамо јањичаре.
Ако неко мисли да је прејака реч нека погледа уџбенике, ко их штампа, какав је садржај и шта је све подметнуто од лџбт скотова.

Лик је ладно објавио десетине научних радова на францускком језику о обојеним револуцијама и како се руши власт на улици!

Невероватно!

https://informer.rs/politika/vesti/10031...cni-radovi

Ја од првог дана пишем да је ово комуноусташка, укронацистичка, еврофашистичка, аутошовинистичка, другосрбијанска прича.

Само што нисам знао одакле смрди.

А Риба увек смрди од главе.

Мене овде "ветерана" политичких дешавања нека ђеца убеђују како је то патриотска прича, како то није политички обојено, како су студенти у праву  и остале глупости које сам се наслушао!

Лик овај несрећни ректор Ђокић је толики антисрбин да је у рангу жена у црном, Наташе Кандић и тако тих комуноусташа!

Човек је тешки аутошовиста, другосрбијанац и комуноусташа и укронациста и русомрзац! 

Тешки!

Човек кога директно финансирале Америка и Француска!

Човек који је повезан директно са најцрњим нво сектором у Србији!

И такав да нам буде дека Београдског универзитета!

Кукала нам мајка!

------------------

Оно што је битно "црвени студенти" су с*бали једину здраву патриотску причу а то је било "нећете копати" То је била права, здрава патриотска прича пар сељака из Недељица који су успели да зауставе најмоћнију светску компанију.

Аутошовинисти, комуноусташе са Црвеног универзитета су ту причу заобшили и ставили 4 политичка услова другосрбијанца ректора Ђокића који ће вероватно бити кандидат демократске опозиције Србије за председника Србије..

Мек, хајде о'лади мало са тим етикетирањем.
Још ће да нас туже за клевету због паметњаковића попут тебе.
(26-03-2025, 07:56 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]
(26-03-2025, 07:39 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]
(26-03-2025, 07:26 PM)Јеремија Пише: [ -> ]Овако се то ради Smile

Па шта се чека?  Smile

Јели Горски јел вас било 2,5-3 милиона на мосту данас?

Где си, бре, Мекензи, кућо стара, што питаш, да дотераш топ? Баја

Је л' почео рат у Оџацима?
(26-03-2025, 08:07 PM)Chicot Пише: [ -> ]
(26-03-2025, 07:13 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]
(26-03-2025, 06:17 PM)Јеремија Пише: [ -> ]
(26-03-2025, 10:56 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Сада смо прочитали биографију оног несрећног ректора Ђокића.

И испоставило се да је типичан комуноусташа, другосрбијанац, аутошовиниста, левичар.

Потиче из београдске елитне комунистичке породице.

Школовао се по Америци. 

Учесник протеста 90-их и 5-ог октобра.

Члан је силних оних нво организација и једног тајног друштва....

Човек нема ни С од Србина...

Каква комуњара и екстремни левичар невероватно....

Је*те имали тамо неко на том Црвеном Универзитету да чита биографије

Потпуно си у праву. Ђокић је типичан изданак комуњаре прешколованог за потребе глобалиста.
Србин нити је био нити осећа националну припадност овом народу. Нажалост, ђеца која врте рукицама ових месеци биће већином као 
ректор Ђокић.
Жалосно, одгајамо јањичаре.
Ако неко мисли да је прејака реч нека погледа уџбенике, ко их штампа, какав је садржај и шта је све подметнуто од лџбт скотова.

Лик је ладно објавио десетине научних радова на францускком језику о обојеним револуцијама и како се руши власт на улици!

Невероватно!

https://informer.rs/politika/vesti/10031...cni-radovi

Ја од првог дана пишем да је ово комуноусташка, укронацистичка, еврофашистичка, аутошовинистичка, другосрбијанска прича.

Само што нисам знао одакле смрди.

А Риба увек смрди од главе.

Мене овде "ветерана" политичких дешавања нека ђеца убеђују како је то патриотска прича, како то није политички обојено, како су студенти у праву  и остале глупости које сам се наслушао!

Лик овај несрећни ректор Ђокић је толики антисрбин да је у рангу жена у црном, Наташе Кандић и тако тих комуноусташа!

Човек је тешки аутошовиста, другосрбијанац и комуноусташа и укронациста и русомрзац! 

Тешки!

Човек кога директно финансирале Америка и Француска!

Човек који је повезан директно са најцрњим нво сектором у Србији!

И такав да нам буде дека Београдског универзитета!

Кукала нам мајка!

------------------

Оно што је битно "црвени студенти" су с*бали једину здраву патриотску причу а то је било "нећете копати" То је била права, здрава патриотска прича пар сељака из Недељица који су успели да зауставе најмоћнију светску компанију.

Аутошовинисти, комуноусташе са Црвеног универзитета су ту причу заобшили и ставили 4 политичка услова другосрбијанца ректора Ђокића који ће вероватно бити кандидат демократске опозиције Србије за председника Србије..

Мек, хајде о'лади мало са тим етикетирањем.
Још ће да нас туже за клевету због паметњаковића попут тебе.

Ко да тужи? Овде буде троје до пет чланова форума.

Замисли тужи нас Ђокица због писања на четничком форуму. Кидање

Веруј ми то би за нас била част.

Нису клевете него чињенице...

Јер Ђока је аутошовиниста и комуноусташа из комунисткчо партизанске  породице, ђе му је ђед1945-те био партизан и ушао из Босне у Београд и одузео један стан старој београдској породици.

Овај Ђока се школовао по Америци средствима америчке нво 1986-1989,, учествовао је у студентским протестима 95/97 и 5.ог октобра.

За време демократске странке са готово никаквим индексом научних радова је изабран за доцента на архитектонском факултету.

Ми нисмо до синоћ знали ко је Владимир Ђокић док нисмо добили инсајдерске информације да је из партизанске комунистичке породице и да је одгајан а касније су му то постале тековине шугословенства и левичара!
Мек, нека тебе лично туже ако ти је част, а не форум да пати због тебе.
Озбиљно, искулирај. Прекардашио си.
[Слика: IMG-2bde29e5820efabb644bee4a02f5a5b8-V.jpg]

"Србијице, земљо мила..." 

Четници у Блокади

Јеремија

Па шта се чека?  Smile

Чека се 300 храбрих.
(26-03-2025, 09:25 PM)Јеремија Пише: [ -> ]

Па шта се чека?  Smile

Чека се 300 храбрих.
Ваистину!

Што би рек'о пок. Просветар:

СОЈ НЕ БРОЈ!

Него, Шумадинац јел било 800 иљада данас. шта каже marka žvaka iz arhiva...
(24-12-2018, 02:36 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ].
Цела ова прича око УМАЊИВАЊА или УВЕЋАВАЊА броја

ГРАЏАНА-БЕОГРАЏАНА

на протесту је бесмислена!

СРБИЈИ НЕ ТРЕБА БРОЈ НЕГО СОЈ ДАНАС И ОЂЕ!

А СОЈ сигурно нису ПЕДЕРИ, ЛЕЗБАЧЕ и (што је лепо приметио Кизо) ГРАЏАНИ СА КУДРАВОМ РАСНОМ КУЧАДИ, који сви заједно

МАРШИРАЛА, МАРШИРАЛА, NOVOSRBA ГАРДА,
КОРАК ИДЕ ЗА КОРАКОМ А ЈА ПЕДЕР СА БАРЈАКОМ,
БОЈ СЕ БИЈЕ, БИЈЕ, ГЕЈ-ЗАСТАВА СЕ ВИЈЕ, ВИЈЕ,
ЗА СУНОВРАТ СРБИЈЕЕЕЕ!

Куку нами и леле!

ПилотПилотПилот
300 ХРАБРИХ!
Ваистину!

Пре 7 година је ово написано!
У истом периоду док си му говорио да много сере и кокодаче по форуму.
[Слика: Screenshot-2025-03-27-10-14-36-930-com-miui-gallery.jpg]
(26-03-2025, 08:33 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]
(26-03-2025, 07:56 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]

Па шта се чека?  Smile

Јели Горски јел вас било 2,5-3 милиона на мосту данас?

Где си, бре, Мекензи, кућо стара, што питаш, да дотераш топ? Баја

Је л' почео рат у Оџацима?

Ooooo па ђеси добри мој стари  Горски, људино, шта има какав си као чо'ек? Имал' кише?

Што се топа тиче ми би писали ал ће да нас банују веле тамо да смо "прекардашили" а ми у српском језику немамо ту реч "прекардашити".

За топ је било идеално и време и место но нећемо...

Обрве у Оџацима нису покисле тако да опуштено, била кафанска свађа мало се "момци" занели...

Него шта велиш за ректора Ђокица, како ти се чини тај патриота и Србин, људина, вођа и организатор протеста...

Јеремија

(27-03-2025, 11:42 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Ooooo па ђеси добри мој стари  Горски, људино, шта има какав си као чо'ек? Имал' кише?

Што се топа тиче ми би писали ал ће да нас банују веле тамо да смо "прекардашили" а ми у српском језику немамо ту реч "прекардашити".

Обрве у Оџацима нису покисле тако да опуштено, била кафанска свађа мало се "момци" занели...

Него шта велиш за ректора Ђокица, како ти се чини тај патриота и Србин, људина, вођа и организатор протеста...

Који топ? Усташки медији свашта пишу, привиђају им се Карађорђеви "трешњевци", ал сад модернизовани Теслином технологијом.
Нити је 15 марта било неког удара артиљерије а ни "тесле", једино што су Ндха1 и Нова с имали припремљене емисије о агресији Србије на Београд ки ономад кад нас оптужише да смо напали КиМ.
Види, можда је било гасова и штипања за очи од прдежа руље која се претрпала печењем (у време поста) па им се од свега замантало у глави тако да нису сигурни шта их је снашло. Најпосле, лоша трава ствара свакакве слике и доживљаје.
(27-03-2025, 12:39 PM)Јеремија Пише: [ -> ]
(27-03-2025, 11:42 AM)Mekenzi Пише: [ -> ]Ooooo па ђеси добри мој стари  Горски, људино, шта има какав си као чо'ек? Имал' кише?

Који топ? Усташки медији свашта пишу, привиђају им се Карађорђеви "трешњевци", ал сад модернизовани Теслином технологијом.
Нити је 15 марта било неког удара артиљерије а ни "тесле", једино што су Ндха1 и Нова с имали припремљене емисије о агресији Србије на Београд ки ономад кад нас оптужише да смо напали КиМ.
Види, можда је било гасова и штипања за очи од прдежа руље која се претрпала печењем (у време поста) па им се од свега замантало у глави тако да нису сигурни шта их је снашло. Најпосле, лоша трава ствара свакакве слике и доживљаје.

Видиш да су људи умислили да је био прво "звучни топ" па није звучни топ него "вортекс" па није ни вортекс него "електромагнетни" таласи...

То није проблем, то је спрдња.

Проблем је Ђокица комуњара кога су социјалисти устоличили тачније Бранко Ружић а тај лик је тешки аутошовинста и анархолевичар...

Добили смо ми његову биографију, објавили део овде ал веле каже да смо "прекардашили" ми не знамо ту реч у српском језику не постоји "прекардашити".

Кад би обајвили други део Ђокицине биографије љубитељи "студената" би нас бановали. Јер "mladost" i "đokicu" не сме нико да дира...

Проблем са Ректором што је смислио како да изведе "обојену револуцију" ми смо до недавно мислили да то раде нво и њемци Аналене Бербок!

Него после 4 месеца ми откривамо да је мајндмастер целе блокаде и извођење преврата у Србији заправо углађени, Ректор Ђокић који хоће и политички да се ангажује и ово спроводи због политике.

Човек је главни организатор и подржавалац блокада!

Човек који спроводи обојену револуцију у Србији и човека кога боли уво што ће стотине хиљада академаца због пар стотина идио... изгубити акадмску годину!

Најгора ситуација да већина факултета неће моћи и нема капацитета да изводи наставу за две прве године имаћемо бруцоше који су изгубили годину и бруцоше који уписују годину!

КАТАСТРОФА! УЖАС!

Оваква ситуација се никада у историји српског високогобразовања није десила.

Е сад ми би смо...нећемо шта би ми, јер кад би ми, шта би ми...добили бисмо бан...

Јеремија

Што бан ако пишеш истину?
Еве, позната певаљка на фејсу јавно износи своје мишљење где чак има и увреда, претњи и псовки па је нико не санкционише.

Цитат:„Србији ниједан рат није нанео више зла и штете него што су Србији учинили политички изманипулисани студенти. 4 месеца да не раде факултети, средње и основне школе није се десило ни у једном рату, Ковиду, итд. Као овце на клање, један за другим, несвесни последица по себе и друге, извршили су колективни харакири. И једино коме су руке крваве и то у црвеној, белој и плавој боји јесу руке оних који као хистерични мајмуни са искеженим зубима вичу ПУМПАЈ. Е, шта сте пумпали-пумпали сте“

Када сам ово прочитао упишао сам се од смеха. Студенти Карлеуши срушили Инстаграм а она се преселила на фејс па их нагрђује свако мало...Ево, ја сам цитирао само један њен пост са фејса.