30-12-2024, 11:04 PM
(30-12-2024, 08:11 PM)Јеремија Пише: [ -> ]Не би ме изненадило да се код одређеног броја студената анализом крви пронађу трагови супстанце која је позната по називиу:
„Мајдански чај” илити "каптагон”.
Ко год тврди да је протест студената спонтан тај мора да је наиван или баш злонамеран.
Нека сила руководи "студентима" који су постали фанатични попут исис џихадиста. Са њима нема разговора - дијалога. Они траже, они захтевају, они постављају услове...
Гледам данас девојке из ансамбла "Коло" заклињу се да ће подржати студенте а печат заклетве је црвени руж са усана које су облизале а затим нанеле на шаке како би потврдиле приступ секти.
Ово је отишло предалеко и мислим да је држава требала озбиљније да делује још на самом почетку. Требало је пустити да полиција ради свој посао а коловође (ректори, професори) као одговорна лица притворе због покушаја државног удара.

Него, гледамо ми те студенте онако са стране....
Јесте приметили како су они разваљени, људи они су по кондицији, на нивоу пензионера.
У крви 90% њих се налазе разне супстанце од наркотика, лекова, суплемената...
Ми смо у тим годинама тукли гајбу пива лагано и ујутру на факултет на предавања.
Ови мушки студенти мајкооо мила то бре све феминизирано, неко фенси облачење, неки покрети педерски....
Кукуу и ллелелеее
У овим студентима ниђе српства, ниђе пркоса, ината...ово ти је бре за лимунаду у кафићу ово неби прошло основу регрутацију, за војскуу ни близу....
Контам да када би их пандур ударио пендреком да би га убио на месту или нанео тешке телесне повреде, зато их не туку...