Погледи форум

Пуни Облик: Блокаде и протести против Овај диктатуре
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Чим Вучко и Таталовићка кажу да је тако, то је сигурно тако. Важно да је Овај твој пун српских застава - све застава до заставе. И на контејнерима поставља државне заставе. Али, не вреди... Већег издајника српска мајка родила није.

Јеремија

Извини профо што се мешам у дискусију, имам питање: Ко је алтернатива радикалима и рестловима доса?
За Овај нема речи која може да опише непочинства која је починио и, без дилеме увек ћу дићи руку за његов одлазак на сметлиште. И, не само њега, његових скутоноша, већ и свих жутих, оних под бојама дуге и осталим Милицама... Само, шта сутра?
Јел опет кризни штабови са некиим новим Динкићем?
Питање свих питања по мени је следеће: Шта су радили опозициони политичари ових 12 година? Зар нису могли да створе здраву странку, монархистичког опредељења која би дала наду да ће се у Србији коначно успоставити институције а Србину вратити ИМЕ?

Иначе, студентарије што се тиче... то су за мене анархисти лево оријентисани и лелемуди који им се придружују из ко зна којих побуда. Наравно, ту су и "женскаћи" који нагињу МиТо или лгбт и, углавно су опредељени против патријархалне Србије.
Оно што је најважније, Овај неће бити оборен од поменуте "ђечурлије" па макар блокирали још деценију. Без катулфермана од "паше" из Америке Овај не пада. Мислим да је то сасвим јасно као што је јасно и ко стоји иза ових протеста. Држати моода у процепу Овај док не опосли ово што управо раде са НИС-ом.
Ма, шта ми се извињаваш. Има право свако на своје мишљење. И не мешам се, нити сам читао, ни овде, ни другде, о чему се ради. Али, кад су већ издржали више од 50 дана.... Ајде, рек'о да видим о чему се ради.
А ради се о томе да се из темеља љуља тактика Овај-Ђилас и то је највише и уплашило и режим и опозицију. Додуше, више режим, него опозицију, али то је логично. Ова горе карикатура, коју је поставио Шумадинац, и која се ретко може наћи, је једна од најбољих карикатура у последњих неколико година. 
Прича о студентима који су под контролом невладиних организација је пала у воду истог момента када су почели напади тих истих невладиних организација и НДХ 1. Не знам ко су организатори студентске блокаде. Стварно, немам појма о читавој тој структури. Али, очигледно је и да они који их трпају у редове невладиних организација не знају много више од мене.
Оно што је мене повело ка томе да више обратим пажњу на ова дешавања је понуда опозиције да се формира "Прелазна влада", а Овај то као одбио, пре једно месец дана. То јасно показује да они, а поготово Овај, много боље информације имају о чему се овде ради и боје се даљег развоја ситуације. Зато скоро сваке вести у последње време почињу извештајима о повећањима плата и пензија у задњих 10, 12, 5 година.... Другим речима, плаше се проширења побуне. А о томе се све више говори.
Углавном, Србију чекају тешка времена. Слути се велики састанак, самит Трампа и Путина, а можда и уз учешће Кине. Ако до тога не дође, онда ће кренути јачање војске Великих сила и насилно заузимање територија. Који год сценарио да се деси, Србија не сме себи дозволити луксуз да то дочека са Овај на власти. То и Овај зна и зато користи сва "дозвољена" средства како би игра остала у зацртаном сценарију Овај-Ђилас. 
Проблем је у томе што му је Ангела Меркел у пензији.
(14-01-2025, 05:29 PM)Бенито Пише: [ -> ]Чим Вучко и Таталовићка кажу да је тако, то је сигурно тако. Важно да је Овај твој пун српских застава - све застава до заставе. И на контејнерима поставља државне заставе. Али, не вреди... Већег издајника српска мајка родила није.

Нами су заставе најмање битне...

Поготово у Србији застава нема неку вредност изузев да се глуми патриотизам... Као студенти носили заставе па су сад неке патриоте или отпевали химну па су сад националисти..

Немој да се спрдамо.

Ено их од факултета направили биртије и куплераје...

Понапијали се, надували се траве и у нападима агресије побили, додуше нису се ни побили него су се гађали пластичним чашама и мегафонима међусобно и ондааа Вучић послао батинаше  Кидање  Кидање Кидање

Вучићу поред таквих будала и кловнова не требају батинашиии...

Иначе ми да сад студирамо поднели би тужбе и гонили би факултете до Стразбура све би то дебело наплатили...

Неко је платио 200 хиљада динара школарину и сад због агресивне групе антифа из Канвас организације и плаћених нво гов*на подмогнутим неким прогласом не може не да студира, не може да се креће факултетом што је кршење првих тачака аутономије Универзитета.

Нико никоме не може да забрани да се креће факултетом!!!

То се зове Фашизам ако ти неко брани слободу кретаања.

Ако се већћ гадиш "црнногг крсстаа" и велиш да је он фашистички онда би требао и да се гадиш екстремно левичарске терористичких анархистичких агресивних организација!

Нико и нигде не сме да одузима право било ком грађанину на образовање, лечење, кретање! НИКО!

Поготово не 100 дебила и наркомана из канваса  организације и за људска права младих које финансирају разне америчке организације које нам намећу екстремну антифа Агенду попут феминизма ("права жена") лгбт организација, организација за отимање српчади, до тога да ученик може на мртво име да испребија у основној школи учитеља или да га гађа столицом а да учитељ и цео систем њему не могу ништа!. 

Да не смеш да имаш свој идентитет ни национални, ни верски, ни сексуални, ни полни. Већ ћеш да имаш један ИД број. Са тим бројем ће те ујка Сем водити у бази и видеће шт једеш, кад идеш у вц, шта купујеш, које сајтове посећујеш, акооо искочиш из колосека Агенде Ујка Сема бићеш означен каооо "екккссстрреммиста" ...Ако се будеш залагао за идентите полни, национални, верски, традиционални, хришћански ти си га наебо јер Ујка Сем не воли то јер се то не налази на виса мастер картици и није у систему и Ујка Сем се онда многооооо љути....

Иначе што се крстова тиче и застава то су глупости и спиновања неко донео неку мики маус заставууу и одмах ограђивање, писање саопштења то су екстремистиии, нацииистиии, хy ss дивизија...ајд немој да си толико наиваннн.. Каква брее нации застава...

Нас не интересује ни канвас студенти ни лажне патриоте и једни и друге ујка Сем контролише и спроводи своју екстремну анархо агресивну љевичарску болесну агенду, где ћеш моћи са кером да се венчаш, да ти дете каже ја сам магарац и да иде и да њаче и ти му нећеш ништа смети рећи, јер је дете магарац.

Ми смо у овим годинама за једно: А то су чисто бели људи на чисто белим коњима, са белим плаштевима и црвеним крстовима.

Ми смо ти у овом тренутку за Хришћанску аријевску војску одана Белом Краљу и Христу која ће у коленима у крви потући агенду ујка Сема.

Све остало да ли владао Вучић, Брнабић или Понош, Ђилас, Бјелогрлић, канвас студенти то нас не интересује јер су то марионете Ујке Сема кога баш брига ко влада док се Агенда спроводи.

Амин, Боже дај!

Христос посрједи НАС! УВЕК!

Христос се РОДИ!

Ваистину се РОДИ!

За Белу Расу и крст часни!

Амин, Боже дај!
Каква бела раса ми немамо ништа заједничко са Германима.
(15-01-2025, 08:03 AM)пек. Пише: [ -> ]Каква бела раса ми немамо ништа заједничко са Германима.

Нe смо са Германи него и са Скандима.

Европљани, бели се морају пробудити иначе одосмо у очин и Раса и Хришћанство и све хришћанско.

Окађени и Црни навиру на тло беле Расе.

Ујка Сема то не интересује, њега интртесује колико се нових ајфона прода и колико трансакција буде преко рајфајзен банке..

Бела Раса у Сканданивији је озбиљноо угрооженааа а то и за нас Србе умирући и нестајући народ није добро.
(14-01-2025, 08:23 PM)Јеремија Пише: [ -> ]Извини профо што се мешам у дискусију, имам питање: Ко је алтернатива радикалима и рестловима доса?
За Овај нема речи која може да опише непочинства која је починио и, без дилеме увек ћу дићи руку за његов одлазак на сметлиште. И, не само њега, његових скутоноша, већ и свих жутих, оних под бојама дуге и осталим Милицама... Само, шта сутра?
Јел опет кризни штабови са некиим новим Динкићем?
Питање свих питања по мени је следеће: Шта су радили опозициони политичари ових 12 година? Зар нису могли да створе здраву странку, монархистичког опредељења која би дала наду да ће се у Србији коначно успоставити институције а Србину вратити ИМЕ?

Иначе, студентарије што се тиче... то су за мене анархисти лево оријентисани и лелемуди који им се придружују из ко зна којих побуда. Наравно, ту су и "женскаћи" који нагињу МиТо или лгбт и, углавно су опредељени против патријархалне Србије.
Оно што је најважније, Овај неће бити оборен од поменуте "ђечурлије" па макар блокирали још деценију. Без катулфермана од "паше" из Америке Овај не пада. Мислим да је то сасвим јасно као што је јасно и ко стоји иза ових протеста. Држати моода у процепу Овај док не опосли ово што управо раде са НИС-ом.

Поштовани господине администраторе,

Како су изгледали студентски протести када сте Ви студирали?

Ево, како је то било у моје време. Професор Цаја је дошао на предавање, ставио је ноге на катедру и рекао - "Од данас нема наставе". Ми смо га питали - "Зашто?", а он је одговорио - "Покрадени су избори и бесмислено је да било шта радимо док се лепо не преброје гласови".
То је било 1996. године, разуме се. Наша деца данас блокирају факултете. Ми смо им дали одређене савете. Да не погреше као што смо ми грешили.

Него, да поновим питање - како је то изгледало у Ваше време, кад сте Ви били студент?

Јеремија

(15-01-2025, 02:42 PM)Vlad Alekš Пише: [ -> ]Поштовани господине администраторе,

Ево, како је то било у моје време. Професор Цаја је дошао на предавање, ставио је ноге на катедру и рекао - "Од данас нема наставе". Ми смо га питали - "Зашто?", а он је одговорио - "Покрадени су избори и бесмислено је да било шта радимо док се лепо не преброје гласови".
То је било 1996. године, разуме се. Наша деца данас блокирају факултете. Ми смо им дали одређене савете. Да не погреше као што смо ми грешили.

Него, да поновим питање - како је то изгледало у Ваше време, кад сте Ви били студент?

Моја маленкост је била радник од своје петнаесте године. Наиме, ја сам ишао у занатску школу и завршио електромонтерски - инсталатерски занат. Одабир школовања - заната, био је најсигурнији пут до своје плате јер се тада још увек примала ученичка плата (задња генерација), а мајстори су ученике узимали за извођење приватних радова што је опет доносило неку пару, плус практично знање.
Како је изгледало бити школарац па и студент најлакше ћу објаснити са насловом једног филма: "Варљиво лето"... 
Тада се није питао ни наставник, профа, ректор... питао се "син наших народа" који је преко локалних комитета држао све под контролом. То су најбоље осетили студенти 1968, кад им је уз козарачко коло поручио да су у праву а после хапсио.

Контра питање: Ко студенту даје право да погази закон, малтретира и спречава људе на путу, парку, установи?

ПС. Без обзира што сам стар када би стали испред мог аута без размишљања бих дао пун гас...
На Твитеру су већ објавили које су таблице на колима. А објавили су и ко је власник аутомобила.

Али не бих да преносим, да сачекамо даље.

Јеремија

(16-01-2025, 02:28 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]

Шумадијо, мене не мешај са овај. Када кажем да би газио то се односи на сваког ко ми покушава одузети загарантовано право. Значи да ми најрођенији, моја крв, покуша оспорити слободно кретање газио бих!

Него, хоће ли неко већ једном изаћи са тако очигледном чињеницом како су буне режиране као и овај удар на НИС?
Сва фртутма у задњих пар месеци користи се у покушају сакривања чињенице да Овај извршава вољу Америке. Ене га и ШуНатовац оде за амбасадора преко баре ко ономад Милићка у лијепу њихову.

Сад озбиљно питање...
Јел нико од господе интелектуалаца није сагледао учинак Овај за ових 12 година? Могли су видети још на почетку којом пругом жвалави иде.
Сад је касно за оснивање ПроГласа, нових странки и осталих зајебанција. Дотакли смо дно! Чак смо дубље у глибу него што је Србија била за вакта ђенерала Недића.
Најзад, будући академски грађани моћи ће да причају како су помогли Овај да опосли са Америма све око тоталног подчињавања Србије и још један разлаз са Русијом можда и тежи од оног из 1948-
(16-01-2025, 03:15 PM)Јеремија Пише: [ -> ]
(16-01-2025, 02:28 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]

Шумадијо, мене не мешај са овај. Када кажем да би газио то се односи на сваког ко ми покушава одузети загарантовано право. Значи да ми најрођенији, моја крв, покуша оспорити слободно кретање газио бих!

Него, хоће ли неко већ једном изаћи са тако очигледном чињеницом како су буне режиране као и овај удар на НИС?
Сва фртутма у задњих пар месеци користи се у покушају сакривања чињенице да Овај извршава вољу Америке. Ене га и ШуНатовац оде за амбасадора преко баре ко ономад Милићка у лијепу њихову.

Сад озбиљно питање...
Јел нико од господе интелектуалаца није сагледао учинак Овај за ових 12 година? Могли су видети још на почетку којом пругом жвалави иде.
Сад је касно за оснивање ПроГласа, нових странки и осталих зајебанција. Дотакли смо дно! Чак смо дубље у глибу него што је Србија била за вакта ђенерала Недића.
Најзад, будући академски грађани моћи ће да причају како су помогли Овај да опосли са Америма све око тоталног подчињавања Србије и још један разлаз са Русијом можда и тежи од оног из 1948-

Јесте - један. И то овдашњи.
Рекао сам вам свима, пре 12 година, да је у питању једна обична будала и да га власт неће опаметити, макар била и безобална, већ ће постати безобална будала. Што је, ваљда, свима данас очигледно.
А ови "интелектуалци" који су га проглашавали за Дегола, Черчила, кнез Михаила..... Не бој се, неће се зацрвенети нико од њих! Сви су се они, нарочито оних првих 5 година, између 2014-15 до ковида, толико продали, да је то нешто најбоље што се икада десило српском народу. Да добро увиди - јер не пада снег да прекрије брег.....
Само добро размислите: да сутра Овај падне са власти, шта ће остати као заоставштина његове владавине?
Мени не треба да размислим. Мени је он био јасан када сам га упознао, и одмах питао једну девојку (данас, на жалост, покојну), а то питање ево стоји и данас после три деценије:
КО ЈЕ, БРЕ, ОВА БУДАЛА?
(15-01-2025, 05:35 PM)Јеремија Пише: [ -> ]
(15-01-2025, 02:42 PM)Vlad Alekš Пише: [ -> ]Поштовани господине администраторе,

Моја маленкост је била радник од своје петнаесте године. Наиме, ја сам ишао у занатску школу и завршио електромонтерски - инсталатерски занат. Одабир школовања - заната, био је најсигурнији пут до своје плате јер се тада још увек примала ученичка плата (задња генерација), а мајстори су ученике узимали за извођење приватних радова што је опет доносило неку пару, плус практично знање.
Јел се сећаш, да ли је постојала нека фирма за зидање кућа?
Или, да ли су фирме за зидање зграда, зидале и куће?
Да ли је неки од тих мајстора имао регистровану фирму?