(14-01-2025, 05:29 PM)Бенито Пише: [ -> ]Чим Вучко и Таталовићка кажу да је тако, то је сигурно тако. Важно да је Овај твој пун српских застава - све застава до заставе. И на контејнерима поставља државне заставе. Али, не вреди... Већег издајника српска мајка родила није.
Нами су заставе најмање битне...
Поготово у Србији застава нема неку вредност изузев да се глуми патриотизам... Као студенти носили заставе па су сад неке патриоте или отпевали химну па су сад националисти..
Немој да се спрдамо.
Ено их од факултета направили биртије и куплераје...
Понапијали се, надували се траве и у нападима агресије побили, додуше нису се ни побили него су се гађали пластичним чашама и мегафонима међусобно и ондааа Вучић послао батинаше
Вучићу поред таквих будала и кловнова не требају батинашиии...
Иначе ми да сад студирамо поднели би тужбе и гонили би факултете до Стразбура све би то дебело наплатили...
Неко је платио 200 хиљада динара школарину и сад због агресивне групе антифа из Канвас организације и плаћених нво гов*на подмогнутим неким прогласом не може не да студира, не може да се креће факултетом што је кршење првих тачака аутономије Универзитета.
Нико никоме не може да забрани да се креће факултетом!!!
То се зове Фашизам ако ти неко брани слободу кретаања.
Ако се већћ гадиш "црнногг крсстаа" и велиш да је он фашистички онда би требао и да се гадиш екстремно левичарске терористичких анархистичких агресивних организација!
Нико и нигде не сме да одузима право било ком грађанину на образовање, лечење, кретање! НИКО!
Поготово не 100 дебила и наркомана из канваса организације и за људска права младих које финансирају разне америчке организације које нам намећу екстремну антифа Агенду попут феминизма ("права жена") лгбт организација, организација за отимање српчади, до тога да ученик може на мртво име да испребија у основној школи учитеља или да га гађа столицом а да учитељ и цео систем њему не могу ништа!.
Да не смеш да имаш свој идентитет ни национални, ни верски, ни сексуални, ни полни. Већ ћеш да имаш један ИД број. Са тим бројем ће те ујка Сем водити у бази и видеће шт једеш, кад идеш у вц, шта купујеш, које сајтове посећујеш, акооо искочиш из колосека Агенде Ујка Сема бићеш означен каооо "екккссстрреммиста" ...Ако се будеш залагао за идентите полни, национални, верски, традиционални, хришћански ти си га наебо јер Ујка Сем не воли то јер се то не налази на виса мастер картици и није у систему и Ујка Сем се онда многооооо љути....
Иначе што се крстова тиче и застава то су глупости и спиновања неко донео неку мики маус заставууу и одмах ограђивање, писање саопштења то су екстремистиии, нацииистиии, хy ss дивизија...ајд немој да си толико наиваннн.. Каква брее нации застава...
Нас не интересује ни канвас студенти ни лажне патриоте и једни и друге ујка Сем контролише и спроводи своју екстремну анархо агресивну љевичарску болесну агенду, где ћеш моћи са кером да се венчаш, да ти дете каже ја сам магарац и да иде и да њаче и ти му нећеш ништа смети рећи, јер је дете магарац.
Ми смо у овим годинама за једно: А то су чисто бели људи на чисто белим коњима, са белим плаштевима и црвеним крстовима.
Ми смо ти у овом тренутку за Хришћанску аријевску војску одана Белом Краљу и Христу која ће у коленима у крви потући агенду ујка Сема.
Све остало да ли владао Вучић, Брнабић или Понош, Ђилас, Бјелогрлић, канвас студенти то нас не интересује јер су то марионете Ујке Сема кога баш брига ко влада док се Агенда спроводи.
Амин, Боже дај!
Христос посрједи НАС! УВЕК!
Христос се РОДИ!
Ваистину се РОДИ!
За Белу Расу и крст часни!
Амин, Боже дај!