Тако се почиње да будеш elitna komunistička omladina из централних београдских општина.
Ево како то изгледа.
Прво идеш у неку од елитних БГ гимназија.
Онда уписујеш: ФДУ- ФОН-ФПН-Филозофски.
На тим факултететима се обавезно прикључујеш групама како они кажу "грађанским иницијативама за љуЦка права" које су левичарске, феминистичке и антитрадиционалне.
То су углавном Рокфелер-Сорош а до јуче УСАИД организације то су типа: Млади за љуцка права, бирн, крик, цис, цирн, крени промени и многи други...
Ту те дебело плаћају. Већ са 21 године возиш мини морис купе.
НИЈЕ ВИШЕ БИТНО ДА СИ ИЗ БЕОГРАДА, НЕГО ДА ЖИВИШ У ЦЕНТРАЛНИМ БЕОГРАДСКИМ ОПШТИНАМА.
Мора да си јако фенси, да си урбан, геј френдли орјентисан, да презиреш све српско, да немаш веру, националност и само те само материјално занима.
Да си комунистички настројен, bratstvo i jedinstvo, šugoslavija..
Да си дрзак и максимално бахат.
Већина тих студената није толико интелигентна нити паметна. Ниво образовања високообразованих лица је у страховитом паду у Србији.
Ова лица који гостују по утиску и н1 ввиди се да им је вокабулар ограничен, београдски сленг и да хватају на фенси изглед, богате статусе и симболе...
Већ са 21 години млада девобчица вохи мини морис или неки фенси женски ауто од 10 хиљада еврова.
Е то ти је београдски пленум комуноусташки,бахати, анархо антифа, левичарски, укронацистички и србомрзачки пленум.
Мали број студената који долази из остатка Србије, РС и осталих српских земаља су у великој мањини традиционални и национални и сиромашни.
То су они момци који носе шајкаче на глави и иду на Литургије.
Када су Срби студенти дошли из других делова земље они су отишли у Цркву Светог Саве на вечерњу литургију и то је било пуно, док фенси студенте из Београда то није интересовало.
Луизит, добра анализа модерних кругдвојкаша у стилу
негујмо странице, насмејах се искрено.
Је л' може слична и за СНС-овце? Али да обухватиш све слојеве, од интелектуалних громада из батаљона Новака Недића на челу са академицима Хофманом и Паном преко батаљона ултра Србенди за масне паре на челу са Д. Ј. В, Ђуком и Мишом В. па до батаљона префињених пицопеваца на челу са министром Синишом М. и дипломатом Марком Ђ.
Оног Павловића из Ћациленда и њему сличне не мораш анализирати, то би било превише и за праве психијатре и психологе.
П. С. Озбиљан сам.
(23-12-2018, 11:49 PM)ПРОСВЕТАР Пише: [ -> ] (23-12-2018, 10:34 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Нас ође брине што се ових шетњи тиче, да шета свако са сваки. Двери и педери, анархисти, глумци,академиок из сану, људи са расном кудравом малом кучад, и многи др...
Туна неће изаћи на добро, ове анархичне шетње.
Ми смо за то да се дефинишу циљеви и да се види зашта су бре ови "шетачи" они сваке суботе имају друге захтеве и називе протеста...
Тачно тако!
Да се и ми јошт једном сложимо са Кизом и потпишемо његова писанија! Одма се види како писање АЗБУКОМ СРБСКОМ уместо хрватском АБЕЦЕЧЕДОМ благотворно утиче на чо'ека!
Међутим!
Сви ти протести и "буне", малинари обашка, пензионери обашка, ветерани обашка, родитељи отете деце обашка...једном речи
СВАКА ВАШКА-ОБАШКА .....
сви ти обашка протести дакле, су се претворили у другу крајност....САД ПЕДЕРСКА МАРШИРАЛА ГАРДА ЗАЈЕДНО СА ДВЕРИМА, како оно беше...КОРАК ИДЕ ЗА КОРАКОМ, А ЈА ПЕДЕР СА БАРЈАКОМ...ПОМОЗ'БОГ ЧАРШИЈО НА СВЕ ЧЕТ'РИ СТРАНЕ-довикује Бошко....
КУКУУУУ....ова папазјанија неће донети никве бољитке обесправљеном и потлаченом народу!
Ти скупови и ватрени говори те педери, те глумци, те малинари...ТО САМО ДАЈЕ
Л Е Г И Т И М И Т Е Т
балавом шифтарину који мож'да каже Гњилежном Западу "ето умене је демократија, људи демонстрирају ПЕДЕРИ НА ЧЕЛУ, слободно као и у вас"!
Балави је лукав и јопет ће да се измигољи као "ето нападају нас шифтари" па ће јопет да буде патриЈота а уствари је само ЛОША копија титића без покрића!
Друго, маса народа и туча на улицама то такође води излуделу Србију једино у пропаст и грађански рат док комшије само на то чекају са ножи у зуби!
Једини излаз јесте ВОЈНИ УДАР, БЕСКРВНИ ПУЧ, и довођење руске војне базе на Копаоник!
Једини излаз дакле јесте Ђенерал Симовић, али не онај од 27-ог марта јер није сваки Симовић....Симовић, а Србији не треба рат него ПАКТ!
БОЉЕ ПАКТ НЕГО РАТ!
http://www.vs.rs/sr_cyr/licnosti/9D2667C...av-simovic
ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТАС'ЧЕКА?
Паметном, у надежди смо, доста!
Све је то покојни блаженоппчивши ПРОСВЕТАР лепо видео и објаснио још пре 7 година...
Из разлога достојанства, ја сам Четнике који хоће да уче ставио на игнор листу.
Да се приметити да су многи форумаши писали током ових дана.
Да ли је неко од цењених форумаша обишао Ћациленд?
Какви су ваши утисци?
Пишите о томе, о својим личним искуствима у реалном времену. А ако неког буде интересовало, могу и ја нешто да напишем о "сусрету треће врсте" са Ћацијима. Дакле, изволите па питајте.
На пример, овде на Погледима има доста Ћација. Погледи све мање личе на "прве слободне новине", а све више наликују виртуелном Ћациленду.
И на крају једно питање за Ћације са Погледа - да ли знате, драги Ћаци, шта значи латинска реч "Alumni". И да ли ви, драги Ћацији, имате ту појаву у својим Ћацилендима?
(14-03-2025, 09:55 PM)Бенито Пише: [ -> ]Пиши шта хоћеш, али заобиђи термине: стрељање, убијање и слично. То је све! Надам се да то није превише захтевно.
Ја сам већ неколико пута апеловао на администраторе Погледа да припазе на то шта се све пише на форуму.
Падале су бројне претње убиствима, гажењем студената, дављењем у Нишави. Затим позивање на расну, верску и националну нетрпељивост. Цигани, Власи, Бошњаци су шљам или шта већ - написао је барем један форумаш.
Један од главних проблема, по мени барем, представља један администратор који има надимак попут старозаветног пророка. Он је спомињао нека дављења у Нишави, након мојих реченица да сам био на скупу у Нишу, 1. марта.
Затим, бројни агенти провокатори и агенти спавачи, сви су се узјогунили.
Овај форум, као што већ написах, све више личи на Ћациленд.
А претпостављам да си видео како то изгледа уживо.
Да скратим - људи, побогу, уразумимо се.
Методе кинеских комуниста су драги многима на овом форуму, како ствари стоје.
(17-03-2025, 11:38 AM)Ђорђе Пише: [ -> ]Методе кинеских комуниста су драги многима на овом форуму, како ствари стоје.
Може ли концизно објашњење? На које методе мислиш?
Шта има да се запитујеш? Дођеш тенковима на Тјенанмен и гусеницама изгазиш студенте. Просто и ефикасно. А не ту неки звучни топови, тандар-мандара.
(17-03-2025, 11:15 AM)Vlad Alekš Пише: [ -> ]Да се приметити да су многи форумаши писали током ових дана.
Да ли је неко од цењених форумаша обишао Ћациленд?
Какви су ваши утисци?
Пишите о томе, о својим личним искуствима у реалном времену. А ако неког буде интересовало, могу и ја нешто да напишем о "сусрету треће врсте" са Ћацијима. Дакле, изволите па питајте.
На пример, овде на Погледима има доста Ћација. Погледи све мање личе на "прве слободне новине", а све више наликују виртуелном Ћациленду.
И на крају једно питање за Ћације са Погледа - да ли знате, драги Ћаци, шта значи латинска реч "Alumni". И да ли ви, драги Ћацији, имате ту појаву у својим Ћацилендима?
Како је било у ћациленду?
Ми знамо али није за јавност.
Имали сте велику срећу што нисте осетили снагу ћациленда...
Толико.
(17-03-2025, 11:27 AM)Vlad Alekš Пише: [ -> ] (14-03-2025, 09:55 PM)Бенито Пише: [ -> ]Пиши шта хоћеш, али заобиђи термине: стрељање, убијање и слично. То је све! Надам се да то није превише захтевно.
Ја сам већ неколико пута апеловао на администраторе Погледа да припазе на то шта се све пише на форуму.
Падале су бројне претње убиствима, гажењем студената, дављењем у Нишави. Затим позивање на расну, верску и националну нетрпељивост. Цигани, Власи, Бошњаци су шљам или шта већ - написао је барем један форумаш.
Један од главних проблема, по мени барем, представља један администратор који има надимак попут старозаветног пророка. Он је спомињао нека дављења у Нишави, након мојих реченица да сам био на скупу у Нишу, 1. марта.
Затим, бројни агенти провокатори и агенти спавачи, сви су се узјогунили.
Овај форум, као што већ написах, све више личи на Ћациленд.
А претпостављам да си видео како то изгледа уживо.
Да скратим - људи, побогу, уразумимо се.
Молим линк, на ту страницу где је "пророк" хтео да дави у Нишави.
Е сад чуј Ти мене... Твоје вређанње "ћацијаа" (да му матер ко је склепао ту кованицу), вређање је већине Срба и Србије.
То што се Ти позиваш на некакво "романско" порекло твоја је лична ствар, зови се како хоћеш али не вређај Србе у Србији! Дали си Ти Влах или Каравлах, Аромун, Куц или било шта од наведеног, сасвим је свеједно, живиш у Србији - у Вељковој Крајини.
И, да Ти кажем нешто: Без обзира што нисам академски грађанин имам искуство које Ти и већина академаца нећете стећи за три живота.
(17-03-2025, 12:23 PM)Митић Пише: [ -> ]А са друге стране улице се виде припадници Жандармерије (или полиције) како се крећу. То сам видео на још неким снимцима.
И даље ми није јасно шта се десило, само покушавам да утврдим неке чињенице.
А "Време" узело да ради истраживање
https://vreme.com/vesti/vreme-istrazuje-...ja-milana/
https://vreme.com/vesti/bia-odgovara-pre...na-panika/
То што сада радиш је последица кукавичлука.
Луди Босанац је употребио забрањени звучни топ који је добио од Бајдена када се због "Рибникара" уплашио од оваквих протеста.
Како се види, Запад се прави немушт, нема реакција на злочиначке поступке тиранина који им верно служи. Комоција са којом је употребио то оружје у бесмисленој ситуацији без икаквог непосредног повода, показује да је лудак знао да има западну подршку. Као Курти на КиМ за своје злочине над Србима.
И сад ми треба да се расплињавамо и тонемо у јаловим и спинованим полемика које намећу домаћи издајници као "не знамо шта је", "треба испитати", "можда јесте, можда није".
Кад се крене тим путем, онда они добијају психолошки рат.
Сваку расправу на ту тему треба одбити.