Погледи форум

Пуни Облик: Блокаде и протести против Овај диктатуре
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.

Луизит

(09-03-2025, 05:02 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]Човече није протест само због студената НС, нема се леба на селу, нема нафте, нема меса, глоба, мафија, монопол...
У суботу је протесте предводила КАПУЋИНО БРИГАДА са Дорћола. Они јадни немају ни за саламу. 

Ти што немају најмање се буне и излазе на улицу. 

Протествују ови КАПУЋИНО БРИГАДА што иду два пута на море, што кукају на Вучића зато што Луи Витон долази тек 2027. године и такви слични занесењаци.

Ја све које знам да протествују су у најмању руку средња класа са примањима преко хиљаду еура.

И да се разумемо ово КАПУЋИНО БРИГАДА нисам ја смислио него они сами себе тако зову. Дорћол екипа, унуци и прауници оних који су терали Србе из Станове и закопавали их по Мањежу и Лисичијем Потоку.

Јеремија

Ево како то ради полиција у "слободном" свету:

https://www.youtube.com/watch?v=cng69luclUg

Дакле, нема убеђивања, малте не молби, него се поступа по правилнику службе.

Србија је преживела један 5 октобар где је свака шуша покушала да нешто ушићари, макар скупштинску фотељу, док су организатори
са фантомкама и дугим цевима упале у Народну банку. Запаљена Скупштина, демолиран РТС, линчовани људи који су били на својим радним местима... И, колико времена је требало да се види како је наводна опозиција у спрези са разним клановима опљачкала Србију?

Бујрум и хаирли, што би рекли комшије из Сарајева.
(09-03-2025, 04:28 PM)Луизит Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 10:15 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]@Луизит

А да ли знаш да су највећи чувари власти Александра Вучића управо домаћи и инострани левичари?

Списак је предугачак: СПС-овци, Вулинови социјалисти, СУБНОР, Ђилас и Мариника, демократе у Америци, породице Клинтон и Сорош, кинески комунисти, ЕУ левичари, Ангела, Урсула, Шолц, Макрон...

Мало је шизофрено да сте толико упорни са причом да га руши Запад...
А да ли знаш да су највећи чувари студената управо домаћи и инострани левичари?

Списак је предугачак: Н(ДХ)1, Нова Свећија ТВ, Наташа Кандић, Жене у црном, Софија Тодоровић, Зоран Кесић, Јова Бакић, Стеван Филиповић, Владимир Арсенијевић, Дорћол Платз, грчки студенти, амстердамска дијаспора, удружење ДЈ Србије (све наркоманчине), круг двојке који је несумњиво либералан, Аида Ћоровић, Жељко Вељковић, Крени промени, загребаћки еколози плус ови наши МОЖЕМО-МОРАМО, Ал Џазира плус екстремна фанатична десница из "сусједства". Од једноспратне провинције преко касабе до Титограда.

Мало је шизофрено да сте толико упорни са причом да га руше десно орјентисани студенти...

https://www.instagram.com/fight_for_a_fu...61AY2oyyq/
Ево "браће" из Атине!

Апсолутно небитна екипа у односу на оне које сам навео.
Такође, могу нашироко да пишем о сарадњи многих које си горе набројао са Александром Вучићем. За почетак, Н1, Зоран Кесић и слични, који фино дозирају шта сме, а шта никако не сме да се нађе у њиховом програму.
Стицајем околности, знам за брдо информација достављених и Кесићу и Н1 телевизији које заиста жуљају Вучића и овај режим. Знаш колико су таквих информација објавили? Нула.

Тако да, немој молим те, да ми причаш о ''опозиционарству'' Зорана Кесића, Драгана Бјелогрлића, Прогласа, екипе са Н1 и осталих ауто-шовиниста. Прошли смо сви заједно тај разред.

Пази, молим те, на једној страни америчка Демократска странка и најбогатије породице света, а ти ми овамо причаш о неким испијачима еспреса са Дорћола...

А тек да не причамо о везама и везицама Александра Вучића и те тзв. ''екстремне деснице'' из окружења, или како воле да кажу ''из региона''...

Да се допуним, не руше га само десно оријентисани студенти. И они су ту, али нису сами.
Руше га сви они који не желе роњење у Дунаву у јануару, они који не желе да се нађу у Жељковом споту, па након тога напуњени оловом, они који не желе да им 300 тона бетона падне на главу јер је он ''то (Нови Сад) дао брату'', они који не желе Бриселски споразум, они који не желе Охридски споразум, они који не желе Шолца и Макрона, они који не желе ''Косова'' пасоше, личне карте, регистарске ознаке, дипломе, они који не желе да дрогирани кум води енергетску политику земље, они који не желе да дају своје паре за предизборне кампање америчких демократа, они који не желе да највећа фабрике дроге у Европи буде у нашој земљи, они који не желе хрватског држављанина геј оријентације на месту председника владе и скупштине, они који не желе Рио Тинто, они који не желе Вулина искривљеног од лошег кокаина на министарским позицијама, они који не желе да наоружавају Украјинску армију, они који не желе да буду убијени на наплатној рампи, они који не желе да буду убијени на пешачком прелазу, они који не желе Клинтона и Шредера, они који не желе Сороша, они који не желе да погину у хеликоптеру да би се неко сликао, они који не желе...
Уморих се, а ово није ни 10%.

Ето, ти и такви га руше.

А да, проблем је Шаровић. А није онај који садистички доводи на своје пара-скупове ментално заостале и психички нестабилне особе, како би се до краја ругао чак и својим бирачима и уживао у таквим сценама. Човек бесконачно мрзи народ коме (бар званично, док се не уради ДНК анализа) припада.

Луизит

(09-03-2025, 07:04 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]
(08-03-2025, 10:15 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]@Луизит

А да ли знаш да су највећи чувари власти Александра Вучића управо домаћи и инострани левичари?

Списак је предугачак: СПС-овци, Вулинови социјалисти, СУБНОР, Ђилас и Мариника, демократе у Америци, породице Клинтон и Сорош, кинески комунисти, ЕУ левичари, Ангела, Урсула, Шолц, Макрон...

Мало је шизофрено да сте толико упорни са причом да га руши Запад...
А да ли знаш да су највећи чувари студената управо домаћи и инострани левичари?

Списак је предугачак: Н(ДХ)1, Нова Свећија ТВ, Наташа Кандић, Жене у црном, Софија Тодоровић, Зоран Кесић, Јова Бакић, Стеван Филиповић, Владимир Арсенијевић, Дорћол Платз, грчки студенти, амстердамска дијаспора, удружење ДЈ Србије (све наркоманчине), круг двојке који је несумњиво либералан, Аида Ћоровић, Жељко Вељковић, Крени промени, загребаћки еколози плус ови наши МОЖЕМО-МОРАМО, Ал Џазира плус екстремна фанатична десница из "сусједства". Од једноспратне провинције преко касабе до Титограда.

Мало је шизофрено да сте толико упорни са причом да га руше десно орјентисани студенти...

https://www.instagram.com/fight_for_a_fu...61AY2oyyq/
Ево "браће" из Атине!

Апсолутно небитна екипа у односу на оне које сам навео.
Такође, могу нашироко да пишем о сарадњи многих које си горе набројао са Александром Вучићем. За почетак, Н1, Зоран Кесић и слични, који фино дозирају шта сме, а шта никако не сме да се нађе у њиховом програму.
Стицајем околности, знам за брдо информација достављених и Кесићу и Н1 телевизији које заиста жуљају Вучића и овај режим. Знаш колико су таквих информација објавили? Нула.

Тако да, немој молим те, да ми причаш о ''опозиционарству'' Зорана Кесића, Драгана Бјелогрлића, Прогласа, екипе са Н1 и осталих ауто-шовиниста. Прошли смо сви заједно тај разред.

Пази, молим те, на једној страни америчка Демократска странка и најбогатије породице света, а ти ми овамо причаш о неким испијачима еспреса са Дорћола...

А тек да не причамо о везама и везицама Александра Вучића и те тзв. ''екстремне деснице'' из окружења, или како воле да кажу ''из региона''...

Да се допуним, не руше га само десно оријентисани студенти. И они су ту, али нису сами.
Руше га сви они који не желе роњење у Дунаву у јануару, они који не желе да се нађу у Жељковом споту, па након тога напуњени оловом, они који не желе да им 300 тона бетона падне на главу јер је он ''то (Нови Сад) дао брату'', они који не желе Бриселски споразум, они који не желе Охридски споразум, они који не желе Шолца и Макрона, они који не желе ''Косова'' пасоше, личне карте, регистарске ознаке, дипломе, они који не желе да дрогирани кум води енергетску политику земље, они који не желе да дају своје паре за предизборне кампање америчких демократа, они који не желе да највећа фабрике дроге у Европи буде у нашој земљи, они који не желе хрватског држављанина геј оријентације на месту председника владе и скупштине, они који не желе Рио Тинто, они који не желе Вулина искривљеног од лошег кокаина на министарским позицијама, они који не желе да наоружавају Украјинску армију, они који не желе да буду убијени на наплатној рампи, они који не желе да буду убијени на пешачком прелазу, они који не желе Клинтона и Шредера, они који не желе Сороша, они који не желе да погину у хеликоптеру да би се неко сликао, они који не желе...
Уморих се, а ово није ни 10%.

Ето, ти и такви га руше.

А да, проблем је Шаровић. А није онај који садистички доводи на своје пара-скупове ментално заостале и психички нестабилне особе, како би се до краја ругао чак и својим бирачима и уживао у таквим сценама. Човек бесконачно мрзи народ коме (бар званично, док се не уради ДНК анализа) припада.
Само је битно шта ти наведеш пошто се од почетка представљаш као морална вертикала којој је свега преко главе. Глас напаћеног народа. ВЕЋИНСКОГ НАПАЋЕНОГ НАРОДА КОГ ТЕРОРИШЕ МАЊИНА ЈЕДНОГ ОБИЧНОГ КАРТЕЛА.

Када све "стицајем околности знаш" што не формираш странку да се бориш против свега тога? Што не ставиш себе на чело студенске колоне? У све се разумеш. Био би одличан сведок када се буде судило злом режиму.

Ово личи на ону студенску мантру са почетка "ми нисмо ни за власт ни за опозицију", али нам је ближа мало више опозиција. Само им је требало месец дана да дођу до тога. Па су негде од децембра кренули са том причом. Из оперативних центара им је јављено са латиницу замене ћирилицом, да ЕУ заставе замене са српским.

Видим одлично се разумеш у све! Од Сороша до кокаина. Могла би ова криминогена држава да те узме као тестера робе. Па да ти просветлиш Вулина шта је добра роба, а шта није.

Ту је наравно незаобилазна "највећа плантажа" марихуане у Европи. Вероватно да су власнику те "највеће плантаже" баба и деда били у партизанима, не би га толико нападали колико га нападају. 

Ја сам мислио да си ти патриотски настројен према нашој привреди. Ваљда је боље да пушимо домаћу травуљину него шиптарски увоз. Свакако верујем ти, доказао си као и већина студената, да се одлично разумете у опијате.

Можете ви да га рушите, али нећете да га срушите. Зато што се све своди на лаж. Од лажне бриге за настралдима до неке лажне солидарности међу грађанима. Као што се лаже да пола Србије подржава ово. Као што се лаже да ће 15-ог да падне. Као што је лаж ако не сад, уздрман је, ускоро. И тако идете из психозе у психозу.

jelicki_cetnicki_odred_

Каже уредник серијала "ПРОФИЛ и ПРОФИТ" Милош Танасковић (чак је и био директор неког дела РТС) из села Вранићи код Чачка:
"Сине, не пита се Вучић ништа за "РТС", пита се једна страна служба, њему се каже кад да дође."
Да ли неко мисли да је ово тачно?
За Обрадовића каже:
"Не ради се то тако, продо се за пут до куће (они су комшије у Вранићима)."
Да ли неко мисли да је ово тачно?
Обе приче сам чуо лично, истом приликом.
Интересује ме ваше мишљење?
(Да мало изађемо из ове приче...)
???
@Луизит

Баш супротно, видиш да узимам у обзир и шта ти наведеш. Ево, ставићемо знак једнакости између утицаја америчке Демократске странке и породица Клинтон и Сорош са једне стране и Зорана Кесића и Дорћол Платза са друге стране. Поштујем.

Иако се шалиш, могу ти рећи да бих био добар сведок, јер сам добар терор претрпео у месту где живим због несавијања кичме и различитог мишљења.

Ово ''што не формираш странку'' ми личи на оно Вучићево ''што ме не победите на изборима''. Време је да постанете мало креативнији и софистициранији.

Шта си се толико узјогунио што сам написао да људи у Вучићевом режиму роне у Дунаву у парном оделу у сред јануара и да након Жељковог спота попију дозу олова?
Или што сам написао да је Вулин наркоман? Па то су опште познате ствари, не треба бити нека свезналица за то.

Нисам знао да овој држави треба ''тестер робе''. Пошто си упућен, предложи им нпр. кума од кума, познатијег у најближем окружењу као ''Џони Циција''.

На већину тема удараш спин да се побегне од суштине.
Оне које су баш шкакљиве једноставно игноришеш.

Је л' имаш да кажеш нешто на:
1) убиство Владимира Цвијана, Оливера Ивановића или Милана Маленовића?
2) Бриселски споразум, Охридски споразум и Шолц-Макрон споразум?
3) ''Косова'' пасоше, личне карте, дипломе, регистарске ознаке, полицију, војску, позивни број, енергетски систем?
4) хрватског држављанина геј сексуалне оријентације на месту председника владе и председника скупштине?
5) убиство на наплатној рампи или на пешачком прелазу?
6) пад хеликоптера?
7) бесомучно наоружавање Украјинске армије?
8) финансирање предизборне кампање америчке Демократске странке?
9) спрегу Вучић-Ђилас?

Или да наставимо да дискутујемо на нивоу на који покушаваш да сведеш расправу - да се дискутује о домаћој и шиптарској травуљини или о квалитету кокаина који шмрчу припадници Српске напредне странке и њихови сатрапи?
Унапред да те разочарам, нисам адекватан саговорник на ту тему.

jelicki_cetnicki_odred_

УНИШТАВАЊЕ ТРАГОВА ЧОВЕКА НА ЈЕЛИЦИ

Каменолом Сушица (Штрабаг) и Шипетића каменолом (С Љиста) уништавају пут Чачак - Гуча, може се ићи строго полако или са теренцима.
Честе појаве: спада и крупно и ситно из камиона, нерегистровани камиони, возачи који немају дозволе за камион, претоварени, дижу прашину због пребрзе вожње, назад кад се враћају јуре као лудаци, раде дан - ноћ, лети прашина пада по свему пар километара, запошљавају локално становништво као мито за уништавање свега около итд. И дође сад стручњак и каже: "Шта ће мо са другом половином Србије која другачије мисли?" Има ли ту половине. Половина је у твојој глави, јер ти једна ради, а друга слабо.

jelicki_cetnicki_odred_

(09-03-2025, 11:03 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]УНИШТАВАЊЕ ТРАГОВА ЧОВЕКА НА ЈЕЛИЦИ

Каменолом Сушица (Штрабаг) и Шипетића каменолом (С Љиста) уништавају пут Чачак - Гуча, може се ићи строго полако или са теренцима.
Честе појаве: спада и крупно и ситно из камиона, нерегистровани камиони, возачи који немају дозволе за камион, претоварени, дижу прашину због пребрзе вожње, назад кад се враћају јуре као лудаци, раде дан - ноћ, лети прашина пада по свему пар километара, запошљавају локално становништво као мито за уништавање свега около итд. И дође сад стручњак и каже: "Шта ће мо са другом половином Србије која другачије мисли?" Има ли ту половине. Половина је у твојој глави, јер ти једна ради, а друга слабо.
Видиш колико криминала на сеоском путу, друге ствари, смешни сте са тим, друга Србија.

jelicki_cetnicki_odred_

(09-03-2025, 11:11 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]
(09-03-2025, 11:03 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]УНИШТАВАЊЕ ТРАГОВА ЧОВЕКА НА ЈЕЛИЦИ

Видиш колико криминала на сеоском путу, друге ствари, смешни сте са тим, друга Србија.
Немој Јерема да ми бришеш поруке које никога не вређају итд.

Јеремија

(09-03-2025, 11:14 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: [ -> ]Немој Јерема да ми бришеш поруке које никога не вређају итд.

Обрисо сам само једну поруку где си директно помену мене.
Обавестио те пп да препирке са админом не толеришемо.
Ако си мислио да можеш овде продавати мудрост у стилу Бакића, неће да може.
Држите се теме.

Не можемо ишчитавати све поготово о неком каменолому и пластеницима по Србији, Кесићу и остале небитне информације о капућинима .

јелички смањи мало гас. Напиши један коментар па сачекај да ти неко одговори. Немој 4-5 коментара за редом писати.

Ако цитираш неког онда сано део цитирај немој комплет њефив одговор. Уби нас прст док скрокујемо.

Влада Републике Србије неби требала и није дужна да испуњавају захтеве укронацистима и комуноусташама из племнума.

Ево и зашто:

1. Зато што нити један захтев није званично по протоклу поднесен.

2. Зато што нити један захтев који траже није поднет на писарници Владе Републике Србије.

3. Зато што нити један захтев није оверен нити потписан нити има број протокола.

4. Поверљива државна документација не ноже да иде у руке тек тако неком "пленуму".

Сутра се преврне тенк Војске Србије. Изгине посада студентски пленум мође да тражи који тенк, колико Србија има тенкива, који полигон, колико је људи било у касарни, коха мунуција, гранате, шта су теткице кувале у кантини.

Људи АКО хоће ред мора ред и да се поштује. Државну и поверљиву документацију може да има само тужилаштво и државне институције.

Комуноусташе и укронацисти из пленума нису институције.

Ако траже да се поштује закон зна се како се тражи информација од јавног значаја из институција Србије.

Комуноусташки и укробацистички србомрзачки пленум није институција.

Експертска група ако тражи нешто, зна се како се подноси захтев.

Захтев без потписа, печата и броја протокола није захтев.

Тако да удри милицијо моја.

Неко рече, пола Србије у суботу у Београду!

Ко плаћа аутобусе и сендвиче.
Је л' ти мало шизофрено да противнике Владе која бесомучно наоружава Украјинску армију називаш ''укронацистима''?

И је л' ти мало шизофрено да противнике Владе у којој се налазе сви наследници СКЈ и на чијем је челу био хрватски држављанин називаш ''комуноусташама''?

jelicki_cetnicki_odred_

Мекензују
То са каменоломом је једне причица..
Што ти сметају проблеми локалне заједници?
Ти се за неке озбиљније теме?
Овамо причаш ја сам сељак-сиромах-побожан, а овде као, ко вас шиша?
Ухватио си се десет матрица и само мењаш пар придева и именица.
Нећеш ти својим писањем спасити укрокомуноусташе на власти - нит ћу их ја оборити, ради се о томе да се види и овде ко је ко и са ким имамо посла.
Јеремија
Ја не знам ни ко ти је Јово Бакић, тако да немој да ми лепиш етикете којекакве, нема потребе, за мене је то увреда. Те приче у лице, молим. Хвала.
(10-03-2025, 09:22 AM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]Је л' ти мало шизофрено да противнике Владе која бесомучно наоружава Украјинску армију називаш ''укронацистима''?

И је л' ти мало шизофрено да противнике Владе у којој се налазе сви наследници СКЈ и на чијем је челу био хрватски држављанин називаш ''комуноусташама''?

Koмуноусташа, укронациста, и србомрзац и нови Адолф Хитлер додуше "зелени је Аналена Бербок.

Аналена Бербок је организовала финансирала, обучила комуноусташе, укронацисте, усташем србомрзце и могу рећи и терористе или боље речено терористичку организацију тачније њену СС дивизију звану "плеенум" која је као и партизани 1945-те окупирала и почела да врши одмазде ко другачије мисли од њих и да изазива грађански рат са могућим већи бројем жртава.

Терористичка комуноусташка и укронацистичка, србомрзачка организација је окупирала факултете, професоре узела као таоце, а ко не размишља као "пленум" врше се одмазде и етикетирање преко друштвених мрежа углавном " лошом сатиром"

Београдски универзизет од 1920 никада није прекидао рад. Никада. Ни под аустроугарима, ни под фашистима ни касније под комунистима па до Слободана Милошевића и тако даље. Ми у нашој библиотеци која чини већ преко 2000 књига  у депоу "Краљевина" имамо књиге тачније план и програм техничкиг факултета из 1933 године, имамо исто списе да је београдски Универзитет радио и 1942, 1943, 1944, 1945..

Meђутим,

Терористичо фашистичке комуноусташке организације и фаланге СС дивизије Аналене Беробк су отеле факултете и универзитете,  узеле као таоце професоре и особље и недају ђеци, професорима и осталом особљу да не по Уставу Србије, него по првој и главној повељи Уједињених нација недају да се образују!

ЗАШТО КОМУНОУСТАШЕ И УКРОНАЦИСТИ СРПСКОЈ ЂЕЦИ НЕДАЈУ ДА СТУДИРАЈУ И ОНЕМОГУЋАВАЈУ ПРАВО НА ОБРАЗОВАЊЕ?

ЗАТО ШТО ФАШИСТИЧКОЈ НЕМАЧКОЈ И АНАЛЕНИ БЕРБОК КАО И КОМУНОУСТАШАМА УКРОНАЦИСТИМА И ЗЕЛЕНИМА НЕ ТРЕБА СРБИН СТУДЕНТ СА 10.0 ПРОСЕКОМ НА МЕДИЦИНИ КОЈИ УМЕСТО ДА ЈЕ У ХИРУШКОЈ САЛИ ИЛИ ОРДИНАЦИЈИ ЧАМИ У ПАРКУ И ОРГАНИЗУЈЕ КОНТРАРЕВОЛУЦИЈУ И БОРИ СЕ ЗА СВОЈА ПРАВА!

ФАШИСТИЧКОЈ НЕМАЧКОЈ НЕ ТРЕБАЈУ ТАКВИ СРБИ! ЊИМА ТРЕБАЈУ НЕПИСМЕНИ СРБИ, КОЈИ ЋЕ МОТАТИ КАБЛОВЕ!

РЕЦИ ТИ НАМА ГОРСКИ, БИ ГЕНЕРАЛНИ ШТРАЈК,

У СРБИЈИ ИМА ХИЉАДЕ НЕМАЧКИХ КОМПАНИЈА. У ВРШЦУ ИХ ИМА 10. ХЕМОФАРМ И ФРЕЗЕНИЈУС СУ НАЈЈПОЗНАТИЈИ.

РЕЦИ ТИ МЕНИ КОЛИКО ФАШИСТИЧКИХ КОМПАНИЈА СЕ ОДАЗВАЛО НА ШТРАЈК? И ЗАШТО НИСУ??

А КОЛИКО СЕ ФАШИСТИЧКИХ НЕМАЧКИХ ИНСТРУКТОРА ОДАЗВАЛУ ИЗ РАЗНИХ ТАЈНИХ СЛУЖБИ, И РАЗНИХ МИНИСТАРСТАВА ДА СРУШЕ УРУШЕ ИЗАЗОВУ КРВОПРОЛИЋЕ НА УЛИЦАМА И ДА СРУШЕ РЕПУБЛИКУ СРБИЈУ?  

Фашистичка комуноусташка и укронацистичка Немачка хоће грађански рат и нови Мајдан у Србији.

Комуноусташки и укронацистички СС дивизија "пленум" се интензивно спрема за суботу да изазове грађански рат и крвопролиће са могућим више мртвих лица..

Комуноусташки, укронацистички, србомрзачки СС пленум дивизија ће у суботу ударити на све институције Србије од сузавца до бојеве муниције како би срушила Србију  извеле преврат  и довеле зелене левичаре екстремисте, србомрзце, укронацисте, који ћети спроводити "зелену агенду" и политику Владимира Зеленског као у Украјини и ако они изврше преврат од филма Ђенерал нема ништа, а Самарџић може да заврши у ћорци јер промовише како комуноусташе и укронацисти кажу из пленума "екстремистичке вредности" чак и Шумадинац може да заврши на робији јер је учествовао у "екстремистичком филму" и тиме подрива "братство и јединство"...

Шта мислиш да ће Радомир Лазовић, Добрица Веселиновић, и та екипа када дођу на власт дозволити филм "Ђенерал" у биоскопима, они бре Самарџића очима не могу да виде...

Памет у главу.