Погледи форум

Пуни Облик: Блокаде и протести против Овај диктатуре
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
(28-01-2025, 12:38 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Мр. Пропер поднео оставку заједно са градоначелником Новог Сада.

Дао, пошто му је узурпатор наложио да је да.

Зна се за кога једино не важи закон у овој држави.
(28-01-2025, 12:38 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Мр. Пропер поднео оставку заједно са градоначелником Новог Сада.

Удбашко позориште.
(28-01-2025, 03:06 PM)Јеремија Пише: [ -> ]

Ти си изгубљен случај.
Па није Јеремија дао глас овима а ни онима нити сам учествовао у рушењу власти и паљењу Скупштине.
Моја маленкост поштује институције а не појединца, тако да, не подмећи мени ни Овај ни његове скутоноше.
Закон парламетаризма мора да се поштује а актуелна власт је на изборима добила потребну већину. ЕВРОПА је потврдила легитимитет и легалитет Овај, уосталом они су га и поставили као и оне претходне.

PS. Нек је покој души Просветару, Он Ти је дао право име...
Какав црни парламентаризам?
Ово је уџбенички пример антипарламентаризма.
Удбашко позориште.
(28-01-2025, 04:29 PM)Бенито Пише: [ -> ]
(28-01-2025, 03:06 PM)Јеремија Пише: [ -> ]

Ти си изгубљен случај.
Па није Јеремија дао глас овима а ни онима нити сам учествовао у рушењу власти и паљењу Скупштине.
Моја маленкост поштује институције а не појединца, тако да, не подмећи мени ни Овај ни његове скутоноше.
Закон парламетаризма мора да се поштује а актуелна власт је на изборима добила потребну већину. ЕВРОПА је потврдила легитимитет и легалитет Овај, уосталом они су га и поставили као и оне претходне.

PS. Нек је покој души Просветару, Он Ти је дао право име...
Какав црни парламентаризам?
Ово је уџбенички пример антипарламентаризма.
Удбашко позориште.

Ako  је ово удбашко позориште...

Како се зове у сред ноћи разваљивање страначких просторија...Како се зове разваљивање инвентара скупштинскоггг...

Како се зове без законите блокаде саобраћајница, Универзитета, Образовних институција..

Како се зове прекидање светосавске академије у Матици српској?

Како се зове политика Динка Груохоњића и Миле Пајић???

Каки се зове политика Цицварића, дебелог дојче веле Ристића и нво студената...

Јеремија ти је лепо објаснио да није за РУШЕЊЕ ИНСТИТУЦИЈА. Рушењем институција, руши се држава а рушењем државе се иде у грађански рат или револуцију.. Уласком у грађански рат или револуцију носи за собом мртве људе и срушену државу и беззакоње...
Управо све то што си навео, и много тога још је удбашко позориште. Свако кривично дело је обрађено ЗКП-ом. Нема потребе да то тумачи Жика или Пера, па ни Овај. За то постоје установе (установе, Србине, а не институције), због чијег вишегодишњег уништавања смо ми овде дизали глас, док су неки други писали да их "боли међуножје" за "институције". 
И управо то што се у Овај медијима фаворизују ти који крше закон, и не позивају се на одговорност него се пуштају у даље "радове", најбољи је доказ да је ово удбашко позориште.
Уосталом, уопште нисам ни коментарисао то, него ову сагу о Прелазној влади и новим изборима. То је право удбашко позориште.
Тешка секташка прича на Андрићевом венцу.
Ево Александар Вучић је испунио и више него што су студенти тражили.. 

Добиће и прелазни владу на челу са Радомиром Лазовићем.

И где су сад ти студентни четници,патриоте као што вели ође један, хоће ли се побунити противв плллееееннннууууммаа, зелено левог фроонта и спровођење обојене револуције анархије.

Гледамо ми утисак код Оље Бећковић, вели један стууудеенттт од 19 љета шта вас боли ку*ац како се ја зовем, нећу да се представим, 'ебеми се. Која осионост и бахатост и то хоће да води државуу..

Рушење државе Револуцијом и грађанским ратом ником није добро донела.

У Србији постоје легитимно изабрано руководство.

У Србији се власт једино бира путем избора.

Сутра симпатизери СНС-а могу без проблема да раде све ово исто што и ови анархо леви либерали раде беззаконито.

Могу да на приммер да упадну у Матицу и прекину неку свечаност, кога боли уво за правду и закон, улица и пллееенннуууммм доносе одлуке. Онни су извршна и судска власт.

Штааа ћее наммм устав? И то треба укинутии, пллеееенуммм треба бити изнад државе.

Да се разумемо ја нисам за Вучића, али нисам ни за лево либералне анархисте који улицом и комунистичким плленумом и анархизмом руше државу.

Република Србија, има устав, законе судску и извшн власт. Као и војску и полицију. 

То мора да се поштује!!!

Устав и закони ове земље се морају поштовати.

Акооо улииицааа и плеенннууумии одлучују шта ће намм државаа ондаа?? 

Идемооо на плеенннууммм тамо се бира власт, тамо и влада заседа, тамо се доносе одлуке...

Шта ће нам влада, парламент и осталоо. Имамоо пленнууммм и анархо леве студенте...
.
У току је 24- часовна блокада Ибарске магистрале од стране пољопривредника. Нема стајања!

Међутим, шта напослетку? Један од одговора...

Важно је разграничити шта је смена власти а шта је рушење Државе или ти уставно правног поретка па чак и суверенитета и легитимитета..

Комунисти су одувек у руљи са тобоже незадддовљнимм "пољопривредницима" "радницима" "студентима" на пленууумима рушили државууу.

Нигде у Европи а и у већини нормалних и уређених држава власст се не руши методама од пре 100 година Револуцијама.

Како су "Титови" Партизани дошли на влст и шта су радили.Нарроооодддднннноомм ослоообооодииллллаааачком револуцијом.

Шта су радили? Примитиван, необразован свет, свет са дна кацее као што су ови лево либерални анархистиии заузели и отели станове, фабрике свее  Србима. Пуцалиии на иконе, уместо икона качили петокраке, спаљивали крстове и књиге полупали свим богатим Србима стакла на фабрикама. итсл.

Имамо и данас нешто слично. Стттууденнтии, пооољопривредници и радна класа они ће великом већином бити незадовољни и са њима се лако манипулише.

Смена Власти :ДА aли легитимним уставно правним путем.

Шттаа смо ми СРБИ и шта је ово мало СРБИЈЕ што је остало акоо сее доззволии да неки ПЛЛЛЕЕЕННННУУУММММ одлучује о законодавном, извршној, судској, уставно правној власти Републике Србије?
Лоше глумиш Просветара. Он је бар био аутентичан.
(29-01-2025, 10:18 AM)Ђорђе Пише: [ -> ]Лоше глумиш Просветара. Он је бар био аутентичан.

Просветар није био аутентичан, него је био легенда овог форума и човек кога читамо и дан данас и од кога смо доста научили и који би требао ући у уџбенике....

А што се мојих писанија тиче ако ти се не свиђају прескочи имаш опцију у подешавањима да наместиш да не видиш моје објаве и решиш се мука

Мени се не свиђају на пример писаније Шумадиница па не реагујем толико често, прескочим.

Што се нас тиче, ми пишемо што осећамооо на срцу и души...А то је да ће Срби опет попушити, јер када схвате да "боље сутра" не постоји и да је "младост" пролазна као и код ових студената а "жал" за младошћу  и стттууденнтскиммм даниима и да ће пооољопривредницима једног дана сванути је свирањње к*ца...

Пољопривреда се укрупњава, и ови мали нема шта да траже са тракторима имт-539 де лухе.

Биће око 100-ак великих пољопривредника или ти великих пољопривредних коорпорација који ће обрађивати земљу у једној великој табли.

Испод 100 па до 1000 хектара неће бити исплативо у Војводини радити ооранице као самостални пољопривредник. Због више фактора, а један од главних фактора је промена климе. Ко не буде имао системе за наводњавање, неће имати никакв род. Ове године температуре ће бити у лето близу 50 степени.

Студирање се мења. Ускоро ће све бити онлајн, тако да ће он зградурине зврјати празне и биће музеји или хотели јер неће бити потребе ићи 500 км од куће плаћати све када ћеш имати портал и са својим бројем индекса и јмбг приступити свом налогу на сајту факултета и једним кликом преузети све материјале, и видео материјале за учење. Додуше неке вежбе  и испити ће морати уживо али то је 10-20% наставе.

Ми смо тамо неђе пре 25 година када смо били студенти 4 месеци смо радили неке јако тешке задатке на вежбама на факултету. Убијали смо се сатима, данима, ноћима, ако не урадиш задатак не можеш добити потпис, а потписом не можеш оверити семестар, па онда удри целу ноћ, ноћу у стану, дању у читаноици....

Ми смо пре месец дана најјтежи задатак поставили вештачкој интелигенцији (чет џи пи тију) Вештачка интелигенција за 10 секунди нам је избацила комплетно и поступно урађен задатак, тачан у децималу.

Тако да ово глупирањеее са нво студентима и анархистима је баш провидино, прави студенти уче увелико, као и деца погатих родитеља које иду приватно на часове страних језика, и математике и на осталу наставу и не губе ни секунд, док тамо нека наставнииицааа са пунђооомм која је када је била млада била љево либерална анархисткиња сада је у штрајкуу а приватно држи часове богатој децииии..

Ајд немој да сте наивни толико, да плллееннннуууумм студената, жели добро Србији....

Далеко да они желе добро....
Над Аутокомандом жива ватра сева да видимо ког четника нема ?Који су Шизојеви четници а који су наши ?Шалу на страну,имам питање за Бенита пошто он очигледно најбоље познаје унутрашњо политичку ситуцаију:Какав расплет-заплет очекујеш ?Мени све ово изгледа као дрмање кавеза Шизоју али не и дефинитивно обарање,барем не још увек јер не видим да је избачена заменска личност као некад Коштуница.Узгред буди речено мени је потпуно неважно ко кога плаћа јер је рушење Шизоја приоритет свих приоритета.Толику штету прави са својим неписменим чаушима да бих радије видео и Нојбахера на челу Србије него њега да гледам и даље.Нисте свесни шта је направио од Мачве.Шизоје,не Нојбахер.
Студенти, да поновим 1000 пут, нису тражили никакву Прелазну владу. И под 2, ништа га нису ни питали. Те две ставке увек треба понављати, како се решење ове ситуације, које се наслућује, не би њима пребацивало на леђа.
Одмах на почетку, пре више од месец дана, када је Овај рекао "Не дам Прелазну владу" (што неодољиво подсећа на "Не дам Газиводе"), када НИКО није ни помињао у јавности никакву Прелазну владу, написао сам да: ко први из опозиције буде у јавности поменуо Прелазну владу - тај је издајник. Баш је занимљиво што су то управо учинили "десничари" Нестор и Милош Јовановић. Мислим, можда је неком занимљиво. Писао сам давно чему та двојица служе.
Викторија, шта Овај није успео да заврши а не само да је обећао, него се и обавезао? Ту је решење за Твоје питање. Дакле, Рио Тинто, Експо, отимање НИС-а Русима, даља дезинтеграција Србије, и тако даље.... Може ли он да уради то са "јагодинским легитимитетом"? Другим речима, њему очајнички требају паре да би опстао на власти. И нуди прозападној опозицији део власти како би добио подршку Запада да остане на власти.
Овај нуди мртвој опозицији руку да је извуче из живог блата како би му дала легитимитет да у следеће две-три године обави оно што још има да уради. Практично, појмом "Прелазна влада" коју "нећете дочекати" он нуди коалициону владу опозицији и то управо онима који немају ништа против његовог прекопавања Србије и осталих неподопштина које чини. Дакле, тачно "призива" оне који су за још Тешњу сарадњу са Западом. И сад чека да му кажу цену. 
Ова "десна" опозиција која не би требало да учествује у таквој власти, није ништа боља јер легитимизује ту игру. 
То је сад у игри.
Непозната у једначини су студенти. Ако су они у ову игру ушли како би неки анархо-левичари постали министри, онда смо ми у катастрофи несагледивих размера. Ако су им намере часне, још они могу много помоћи својој земљи.
ПС да подсетим само:
од 1. марта Срби из унутрашњости Србије ће на Космет само са пасошем.
од 1. априла Арбанаси из Арбаније у Србију могу ући само са личном картом и могу да се запошљавају као да су домицијално становништво.  
У преводу, пошто Албанија и Косова имају потписан споразум о специјалним односима, неки Шиптар из Гњилана без муке може да узме личну карту у Драчу и да уђе у Србију са личном картом. Србин протеран из Гњилана, који је морао да узме личну карту у Прокупљу, не може да уђе на своје Косово и Метохију без пасоша.
Аферим!!!
Само сам површно пратио ове скорашње догађаје иако сам о понечему имао сазнања из прве руке.Овај "момак" (за мене јер је то сада човек од 50 лета али ипак и даље млађи од мене 7-8 година)из Бадовинаца што је предводио протесте млекаџија и пољопривредника је мој познаник и купац сена.Један изузетно вредан и частан човек(тежак као купац али поштен) којег су "патриоте" као што су ћосави војвода и Шизоје гурнули у рат кад је имао 18 година(затекло га на одслужењу војног рока и више га ни једна мобилизација није мимоишла) је имао посету удбе и то на изласку из њиве.Каже да су били изузетно коректни(један млади удбаш је син заједничког познаника ,такође из Бадовинаца)иако је он у почетку бурно реаговао.Млака реакција удбе ми указује да Шизоја неко "буши" изнутра.