(26-01-2025, 06:05 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Тако је Нимбусе!
![[Слика: IMG-a7d63d7917090dbaa6b27d9a46b9c8b2-V.jpg]](https://i.postimg.cc/qRPtS3Sh/IMG-a7d63d7917090dbaa6b27d9a46b9c8b2-V.jpg)
Оволико места није ни "против Турака" устало.
Међутим,
Свесни смо колико је ризично изаћи на протест у малом месту, и колико је храбрости потребно за такав корак. Знамо да уцењују, да прете, да прате, али треба издржати.
Који си ти циркусант, мајко мила.... Ја не могу да верујем..
Синовац, ризичан протест где изађу полупани ликови, локални живописни ликови и боеми из кафана, неки уметниициии, бајкери и тако ти....
Ниси ти видео шта'е је било пре 5-ог октобра. Шта су били протести 96/97 када је само у Нишу једне вечери изашло 100 хиљада људи. Сада у Нишу не може 5 хиљада да скупе. У Београду сада нема више од 15 хиљада шетача са све студентима, опозицијом и родитељима и народом.
Иди у неку кафану немаш бре појма о уууусссстааајјјааањуу..
a ШТААА ТИ ТО ЗНААЧЧЧИИИ УСТТАААТИИИИ?
Јалове шетње већ два месеца.
Шетње у круг већ два месеца.
Шетње без политчке платформе.
Шетње без политичког лидераа.
Шетње "без" политичког утицаја.
На једнооој шетњиии се пљује све живо и власт и опозиција. На другооој шетњиии се хвалиии и власт што не бије студеентее и опозиција шттооо је са њима...
Ово сад је један бућкуриш свега и свачега од екстремно левих до умерене и близу центра...
Десничари, Патриоте, равногорци, навијачи, верни наррооод није устао. Јер тај народ неће да попуши Радомиру Лазовићу и зелено левом фронту који се крије иза студената и који их диркетно финансира и који не сме да изађе јавно да каже да ја сам тај који води и који плаћа инструктуре (и то дебело) чак их довео из иностранства да их обучавају за обојену револуцију као и Соњу што су обучили да зна да реагују како их удара ауто шта да радее, како да реагују ако их приведу, које адвокате да зову....Они сада располажу са 100 адвоката. Сваки студент који се ухапси одмах му аганжују адвоката.
Ено она девојка што је угазила студенткњу и онајј што је угазио Соооњњњууу убили их од батина "сссттуууудддеееенннтиии", полупали им сва стакла на ауту. Цео ауто им хаварисали и разлупали. Јел неки студент ухапшен због тога, наравнооо да нијеее. Ухапсили девојчицу од 19 годинааа којој стааављљајјуу на терет тешко убистттвоооо...
Коммее бре теешкооо убиствооо??
Што курва, ко да седа на нечији ку**ац, врти три минута дупетом и седа девојци на хаубу!!! Ало бре ко ти даје правооо да седаш курвинским дупетом на нечију хаубу...
Мени да седне на хаубу, ја би јој је'о матер!!!
Потпуно разумем девојку!
НЕГО, ДАЈ БРЕ ЗА ДОООНУУУУ НЕКИ СТАТУС!
ТРАЖИ СЕ УБИЦААА ДОНЕ!!
ДА ГА ОДМА' ОСУДИМО ДОЖИВОТНО ЗА ТЕШКО УБИСТВО! АКО МОЖЕ И ЛИНЧОВАЊЕ ОД СТРАНЕ ЉЕВИЧАРСКЕ РУЉЕ УЖИВО НА Н1!
ИНАЧЕ ДОНА ЈЕ НЕКИ ПАС УЛИЧАР КОГА ЈЕ УДАРИО АУТО!
ПА САД ПИШУУУ ПРАААВВВДААА ЗА ДОНУ!!
*Ебала Васс Доооннааа!
Кад ми будемо устали или 300 храбрих СРБА и сапатника онда нећћеее бити шетттњее нити Лазовићевих студената!....
Амин, Боже дај!