Оно што знам да није решење су студенти,а самим тим и опозиција.Решење је Патриотски блок,то не морају бити нови људи,али би било пожељно...Грешке су чињене још од краља,па комунизам,па Слоба ,и сви после до Вучића...Нико ту и не мора ништа да изда,такво је реално стање,defacto,и то може тако дуго...Ја не заборављам ту ни Српску Крајину,зашто се одрећи тога,било Српско,што не значи да за 100 година неће бити поново,зато просвета треба да учи нашу омладину...
(15-05-2025, 01:10 PM)ЈованЈоргован Пише: [ -> ] (14-05-2025, 06:36 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Шумадинац лајк дис...
Овако их исто и ми видимо...
Како вели ође један, (саће да се јави) liberalni hrvati или ти šugosloveni. Што би рек'о покојни Просветар по српском:
НЕДОВРШЕНИ СРБИ!
![[Слика: xyz.jpg]](https://i.ibb.co/r26Lrsdt/xyz.jpg)
Овако их "ви" ЗАМИШЉАТЕ, да би имали оправдање за кукавичлук, за то што не устајете против највећег издајника у историји овог народа док позирате онлајн национализам. Пуна уста патриотизма на мрежама, на улицу вас ништа не би извело, јер немате петљу, па измишљате разлоге. Кад сте задњи пут дигли глас против било чега, кад сте били на Косову, кад сте покисли бре? Што каже "Лажне патриоте нас држе за идиоте...кад дође фрка увек први испале"
Да сте икад изашли на улицу са својим народом овако бисте их ВИДЕЛИ. Ови момци за разлику од вас четништво и практикују, и стоје иза тога јавно својим ликом и делом и на медијима који их не подносе. А ко сте "ви", ГДЕ СТЕ још важније, у којој рупи сакривени?
![[Слика: jP44P4xc]](https://ibb.co/jP44P4xc)
Кууукууу и леелее
Јоване Јорговане...
Колико ти је љета дечаче?
Јеси ли пунолетан?
Види прво иде исповест, причест па пост.
Друго дечаче када се обраћаш нами а и у будуће нови чланови су дужни мирно и са поштовањем да се односе према нами.
Нас у 50 љета ће ова балвурдија од 16-17 љета да прозива. Неће да бидне!
Синовац ђе смо ми били ти си тад био у тестисима као сперматозоид.
Пази лика нас ође пројива како ми практикујемо четништво, а ми на форуму од 2005 године!!!.
Лептејебо да те јебо сто пута.
Овако значи: Пошто форум има висок број посетилаца и гостију и пошто су ови анархисти, еунацисти, левичари, и остали liberalni хрвати, шугословени блокадери почели масовно да проступају форуму свим тим новим ликовима:
КАДА СЕ КИЗИ ОБРАЋАТЕ:
Почињете са Помоз Бог Брате у Христу да ли дозвољаваш да те питамо нешто!!
У Будуће сваки напад сорошевих анархиста, левичара, шугословрћена, титоиста, liberalnih hrvata, и осталих недовршених новосрба добиће жесток одговор!
Нас Јован Јоргован пита а Ko СМО МИ?
Пита нас:Ко смо ми?
Значи невереујуемо!!! Како би волео да нас упознаш..па би после било кмеее хељп Пленум! Хељп Брисел!
Бели Брат Лукашенко како културно решава овакве ликове!
(15-05-2025, 07:36 PM)Mekenzi Пише: [ -> ] (15-05-2025, 01:10 PM)ЈованЈоргован Пише: [ -> ] (14-05-2025, 06:36 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Шумадинац лајк дис...
Како вели ође један, (саће да се јави) liberalni hrvati или ти šugosloveni. Што би рек'о покојни Просветар по српском:
НЕДОВРШЕНИ СРБИ!
Овако их "ви" ЗАМИШЉАТЕ, да би имали оправдање за кукавичлук, за то што не устајете против највећег издајника у историји овог народа док позирате онлајн национализам. Пуна уста патриотизма на мрежама, на улицу вас ништа не би извело, јер немате петљу, па измишљате разлоге. Кад сте задњи пут дигли глас против било чега, кад сте били на Косову, кад сте покисли бре? Што каже "Лажне патриоте нас држе за идиоте...кад дође фрка увек први испале"
Да сте икад изашли на улицу са својим народом овако бисте их ВИДЕЛИ. Ови момци за разлику од вас четништво и практикују, и стоје иза тога јавно својим ликом и делом и на медијима који их не подносе. А ко сте "ви", ГДЕ СТЕ још важније, у којој рупи сакривени?
Кууукууу и леелее
Јоване Јорговане...
Јеси ли пунолетан?
Друго дечаче када се обраћаш нами а и у будуће нови чланови су дужни мирно и са поштовањем да се односе према нами.
Пази лика нас ође пројива како ми практикујемо четништво, а ми на форуму од 2005 године!!!.
Овако значи: Пошто форум има висок број посетилаца и гостију и пошто су ови анархисти, еунацисти, левичари, и остали liberalni хрвати, шугословени блокадери почели масовно да проступају форуму свим тим новим ликовима:
КАДА СЕ КИЗИ ОБРАЋАТЕ:
У Будуће сваки напад сорошевих анархиста, левичара, шугословрћена, титоиста, liberalnih hrvata, и осталих недовршених новосрба добиће жесток одговор!
Значи невереујуемо!!! Како би волео да нас упознаш..па би после било кмеее хељп Пленум! Хељп Брисел!
Није он Јован,могу се кладим да га друштво зове John...Зоки,кад порасте само ће му се казати,Чуј једном покисао и одмах херој...Да ли су ти пријатељу војску служио,а да није било у вртићу Бубамара....
(15-05-2025, 08:20 PM)milan Пише: [ -> ] (15-05-2025, 07:36 PM)Mekenzi Пише: [ -> ] (15-05-2025, 01:10 PM)ЈованЈоргован Пише: [ -> ] (14-05-2025, 06:36 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Шумадинац лајк дис...
НЕДОВРШЕНИ СРБИ!
Кууукууу и леелее
Јоване Јорговане...
Јеси ли пунолетан?
КАДА СЕ КИЗИ ОБРАЋАТЕ:
Није он Јован,могу се кладим да га друштво зове John...Зоки,кад порасте само ће му се казати,Чуј једном покисао и одмах херој...Да ли су ти пријатељу војску служио,а да није било у вртићу Бубамара....
Ма неки блокадер провокатор!
Шумадинац кад провоцира он провоцира као весељак, ми чак гајимо и симпатије премa њему кад је нормалан.
Ово је гарант неки анархиста блокадерѝ иде ђоном...
Класична блокадерска ботина са твитера!
Он нас прозива, дошао јуче на форум!
Смрда мали!
Пази надимак као из лгбт организације Јован Јоргован.
Где Миланче, да је служио војни рок, не зна обичан тример за траву да упали где да му даш калаш да склопи и расклопи.
Јеси видео били студенти,ултра маратонци са Мартом Косом,и рекла им,морате ви то сами у Србији да урадите?Вратите се и немојте више трчати,да нам узнемиравате грађане Европе,долазите у највећем шпицу ,кад се људи враћају са посла?Мислим реално,жена је у праву ...Фина нека ,та Словенка,а ови наши само кравате што нису ставили,а мислио сам да ће неко од њих ставити шајкачу...
(15-05-2025, 09:33 PM)milan Пише: [ -> ]Јеси видео били студенти,ултра маратонци са Мартом Косом,и рекла им,морате ви то сами у Србији да урадите?Вратите се и немојте више трчати,да нам узнемиравате грађане Европе,долазите у највећем шпицу ,кад се људи враћају са посла?Мислим реално,жена је у праву ...Фина нека ,та Словенка,а ови наши само кравате што нису ставили,а мислио сам да ће неко од њих ставити шајкачу...
A цео врх ЕУ са Вучићем сутра у Тирани од Марте Кос, Урсуле, Коште...
А студенти у неком амфитеатру имају неки "велики" скуп..
Него Миланче како бре сви живи се оградише од терориста Миле Пајић студенти, псг, опозоција а сад траже њихово пуштање на слободу?
(15-05-2025, 03:50 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]И шта је, по теби, решење?
Ти као да си од јуче на форуму па не знаш шта сам писао преко 20 година на овом форуму.
Национална држава, по могућности монархија, без покрајина са великим С за сваку институцију... значи, СРБСКИ језик, војска, полиција, школа, железница, пошта... Писмо искључиво АЗБУКА!
Националне мањине права по репроцитету, односно, колико Срби имају права у Румунији или Хрватској толико поменуте мањине добију права у Србији.
Војни рок обавезан у трајању од једне године!
Закон прилагодити да се сваки облик националне издаје у било ком облику најстрожије кажњава, па чак и одузимањем држављанства!
Црква да буде ван политике са приматом на остале верске заједнице!
Родно сензитивни језик најстрожије забранити као и сваки вид деловања лгтб+++!
НВО сектор ограничити или потпуно забранити!
То је по мени само део устројства једне здраве националне државе.
Е сад, за тако нешто треба имати мудрост, моода и ТРИСТА ХРАБРИХ који би слушали неког новог Вожда, али истинског.
Тако би Србија опстала и имала шансу да врати отете делове као и припајање Срба и Републике Србске у једну целовиту државу.
Све се своди на: Хтети, смети и умети!
Сви бисмо то волели, али ја те нисам питао за утопистичко решење. Верујем да, бар на овом форуму, нема члана (осим можда Ватхре) који не би желео јаку националну државу која би обухватала све српске земље и у којој не би било анти-националног НВО сектора и ЛГБТ-а
Ја сам те питао за реално, прагматично решење, данас, у 2025. години.
Пошто видим по твојим порукама да би ти, у овом тренутку употребио силу против свих живих, илити вратио Вучићу мир и стабилност.
(15-05-2025, 10:56 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]Сви бисмо то волели, али ја те нисам питао за утопистичко решење. Верујем да, бар на овом форуму, нема члана (осим можда Ватхре) који не би желео јаку националну државу која би обухватала све српске земље и у којој не би било анти-националног НВО сектора и ЛГБТ-а
Пошто видим по твојим порукама да би ти, у овом тренутку употребио силу против свих живих, илити вратио Вучићу мир и стабилност.
Свираш стојку по обичају.
Шта имам ја са Вучићем?
Силу би употребио првих дана у новембру прошле године јер само тако се чува држава. Вучић је није употребио не зато што су му студенти прирасли срцу него по налогу послодавца, као и студентима, односно професорима. Иста багра!
Твоје подметање како је моја маленкост за жвалу и накарадни систем је подла као и ономад што су ми подметали како браним Милошевића а ја сам заправо бранио Србију од оних који остатак после бомбардовања и пуча претворише у фронцле.
Велика већина од вас који се курчите овде не сагледава ситуацију нити знате која је игра по среди. Филозофирате а појма немате шта се догађа и која је игра у питању.
Власник овог форума у пар наврата суптилним текстом указао је како "студенти" неће донети ништа добро Србији. Јел и Он брани жвалу?
Не свирам ништа, дискутујем, као што имаш ти мишљење, имају га и други. Мало више пристојности не би било на одмет.
Моје мишљење је да грешиш јер идентификујеш и изједначаваш државу са владајућом партијом.
Није удар на Вучића удар на државу.
Није тражење правде због убиства 16 људи удар на државу.
Није побуна против криминала, корупције и комплетног система удар на државу.
Као што ни борба против Милошевића није била удар на државу у том смислу у ком ти посматраш.
Баналан пример, али по твом гледишту се лист ''Погледи'' читаву деценију 1990-тих борио против државе. Није, борио се против комунистичког диктатора и социјалистичког/комунистичког система, а не против државе. И није се сигурно борио за то да уместо милошевићевских зајашу стамболићевске комуњаре.
Да ли Србијом јахао Милошевић или Србијом јахале перјанице ДОС-а - разлике нема. Погубно је и једно и друго.
А и кад си се већ ухватио за појам ''држава'', могу слободно да изјавим да ''држава'' овде не постоји.
Такође, нисам рекао да си ти за Вучића, рекао сам да би се, употребом мера које ти предлажеш, истом вратило оно што му треба - ''мир и стабилност''.
Па ти види да ли би то што ти предлажеш режиму ''Вучић-Брнабић'' било на штету или на корист.
(Јуче, 12:39 AM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]Не свирам ништа, дискутујем, као што имаш ти мишљење, имају га и други. Мало више пристојности не би било на одмет.
Моје мишљење је да грешиш јер идентификујеш и изједначаваш државу са владајућом партијом.
Није удар на Вучића удар на државу.
Није тражење правде због убиства 16 људи удар на државу.
Није побуна против криминала, корупције и комплетног система удар на државу.
Као што ни борба против Милошевића није била удар на државу у том смислу у ком ти посматраш.
Баналан пример, али по твом гледишту се лист ''Погледи'' читаву деценију 1990-тих борио против државе. Није, борио се против комунистичког диктатора и социјалистичког/комунистичког система, а не против државе. И није се сигурно борио за то да уместо милошевићевских зајашу стамболићевске комуњаре.
Да ли Србијом јахао Милошевић или Србијом јахале перјанице ДОС-а - разлике нема. Погубно је и једно и друго.
А и кад си се већ ухватио за појам ''држава'', могу слободно да изјавим да ''држава'' овде не постоји.
Такође, нисам рекао да си ти за Вучића, рекао сам да би се, употребом мера које ти предлажеш, истом вратило оно што му треба - ''мир и стабилност''.
Па ти види да ли би то што ти предлажеш режиму ''Вучић-Брнабић'' било на штету или на корист.
Мани се моје пристојности јер је само на мени кад ћу и колико бити пристојан.
Ако ти се не свиђају моји коментари заобиђи ме у широком луку као што ја тебе више нећу примећивати.
(15-05-2025, 10:56 PM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]Сви бисмо то волели, али ја те нисам питао за утопистичко решење. Верујем да, бар на овом форуму, нема члана (осим можда Ватхре) који не би желео јаку националну државу која би обухватала све српске земље и у којој не би било анти-националног НВО сектора и ЛГБТ-а
Решење ти је да дубока држава, тајна друштва и невладине левичарске анархо организације изаберу секретарчића одређене територије којој дају задатке које мора испунити.
Европска унија и њене осниваче једино занима новац.
Владари територије звана Европска унија укинули су суверенитет и територијални интегритет држава и свели их на ниво покрајина.
Државе у ЕУ немају никакав интегритет. Укинули су им нацију, укидају веру, укидају религију, укидају језике и Сви ћемо се звати Европљани, причаћемо енглеским језиком и плаћати картицама где смо смо број дубоке државе и чуваће нас НАТО, тачније америчка војска.
Тако дати је то решење,док ми Бели Хришћани (није расизам) не дођемо на влас' и државама вратимо суверенитет и територијални интегритет и Веру Хришћанску и док не протерамо сорошевске левичарске анархо пипке.
(Јуче, 01:15 AM)Јаков Сремац Пише: [ -> ]Мани се моје пристојности јер је само на мени кад ћу и колико бити пристојан.
Ако ти се не свиђају моји коментари заобиђи ме у широком луку као што ја тебе више нећу примећивати.
Која доза пасивне агресије и нетрпљења другачијег мишљења, да не кажем какав комунистички ментални склоп.
Кад већ немаш капацитет за пристојну размену мишљења, заобиђи, и боље.