Погледи форум

Пуни Облик: Блокаде и протести против Овај диктатуре
Тренутно прегледате lite облик форума. Погледајте пуни облик са одговарајућим обликовањима.
Схваташ ли Јеремија да само вас ође четворица пиждрите против студената и васколиког народа, против ПРОМЕНА социјалистичког система, тј. мафијашког и криминалног режима? Не знам шта ти се десило, ниси више онај стари војвода Јеремија. Од како је почео народни бунт против ове пошасти, константно вређаш своје неистомишљенике. Као да си новинар Информера и Васељенска ТВ.
(16-05-2025, 12:01 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Схваташ ли Јеремија да само вас ође четворица пиждрите против студената и васколиког народа, против ПРОМЕНА социјалистичког система, тј. мафијашког и криминалног режима? Не знам шта ти се десило, ниси више онај стари војвода Јеремија. Од како је почео народни бунт против ове пошасти, константно вређаш своје неистомишљенике. Као да си новинар Информера и Васељенска ТВ.

Шумадијо, уозбиљи се.
Све ово сам проживљавао уочи и за време петооктобарског пуча као и после тога са досманлијама. 
Ништа под Богом милим се није променило од тог времена до данас и, ко не схвата ову игру жмурке тај је кратковид.
Нити су студенти покретачи ове игре нити их треба звати "ђецом". Свако ко је у стању да претњом заустави саобраћај, одлазак на посао, кује заверу против "система"
зрео је за ћорку и батине. 
Професори (туто комплето) са свим титулама које носе ставили су се у службу странаца уз једну часну мањину која се држи неутрално. Значи, устали су против државе! Знам већ шта ћеш рећи: Није Вучић држава... По Уставу државу сада представља Вучић са Владом и Скупштином колико год се то мени, теби или неком трећем не свиђало. 
Револуција, пленуми или зборови, то не постоји и не може бити држава. Народ... Стадо које без магарца који ће их водити постаје разуларена руља која ће створити кланове на смрт завађене.
Дакле, ИЗБОРИ су једино легано и легитимно средство за функционисање државе. То је Алфа и Омега политичког живота већ преко једног века. Како ће се избори одржавати, ко ће контролисати бирачке спискове и бирачка места то је требало да се изборе они који узимају дебеле новце као нараодни посланици у опозицији. 
Ако сте за то да се Србија разори у потпуности само изволите, помоћника са стране, из усташије и осталих земаља које су нас бомбардовали има на претек а сви би по неки део Србије.
То сам говорио и када су "срби" на кило продавали наше политичаре, официре, полицајце и ратнике а одговор јр био готово индентичан данашњем... наводно Јеремија штити комунизам. 
То је углавном моје сагледавање ситуације и при томе остајем. Наравно, не дозвољавам ником да ме вређа као влауца што је покушао или неки леви Милутин, а има их слични задњепоменутом онолико.

Жив био.
(16-05-2025, 12:01 PM)Шумадинац Пише: [ -> ]Схваташ ли Јеремија да само вас ође четворица пиждрите против студената и васколиког народа, против ПРОМЕНА социјалистичког система, тј. мафијашког и криминалног режима? Не знам шта ти се десило, ниси више онај стари војвода Јеремија. Од како је почео народни бунт против ове пошасти, константно вређаш своје неистомишљенике. Као да си новинар Информера и Васељенска ТВ.

Кидање Кидање Кидање

Каква си ти људина  Кидање

Синовац, ти твоји liberalni hrvati, шугословени, антихристи, анархисти,  левичари, анархо капиталисти, који се огрћу оним шухгословенским заставама са све крвавом ужасном петокраком, које их дочекују са ustaškе са све šahovnicama, коji се љубакају са ustašama, ђе су их примали туђманови градоначелници и ратни злочинци из редова усташке  hdz који су поклали тисућу срба и где их је куравела Severina дочекала и ти велиш да се они боре против социјализма, а из њих вришти и шикља најгоре шугословенство и титоизам!

Како је било красно када су им Ustaše из свих делoва ndh пружали подршку!

Иначе Јеремијаје човек који је прошао мноого тога и добро зна шта и како..

Кад су њeга витлали комунисти 70и неке ти ниси био ни у тестисима!

Зна Јеремија добро шта ова багра представља!

Трчали у Брисел и Стразбур код нато убица да вичу опетк'о шиптари 98 Плиз, Хељп Бомбинг србс!

Болест nedovršen novosrb, тешка болес'.

Шта'ш.
Немојте људи,вређати једни друге ,сукоб је мишљења,морамо научити да саслушамо једни друге,без вређања,псовања и слично...Кизо,поред Миле има и она Доротеја,ваљда Антић и она је у изгнанству,ваљда у Дубровнику...Нешто размишљам,како они оду тако у Хрватску?Наш човек оде у Книн,слуша песме Баје у колима,и ухапсе те тамо...а ови,само црвени тепих што им нису поставили...Мислим да је Мила ишла да их дочека у Бечу,неке студенте... Сви они студенти овде,хоће ли ићи на предавања,зна ли се шта?Или ће завршити online....Опарио се и Динко ,добио спор против Горана Давидовића,званог Фирер,јел се сећате њега и Национални строј....Усташа је био и пре,није само после оног дивљења Шакићем,ево саопштења Давидовића...
Цитат:И мени закуцаше извршитељи.
На основу пресуде из 2009. тужиоца Динка Грухоњића дужан сам да исплатим више од 738.000 динара. Пресуда је постала правоснажна 2010.
у време када сам већ био у емиграцији. Динко Грухоњић је због навода у књизи Случај Национални строј издате 2006. „претрпео душевне болове због повреде части, угледа и права личности“.
У правоснажној пресуди се то односи искључиво на део реченице „вешти манипулатор и пропагандиста“ иако се није наводило његово име, и на тврдњу да је уређивао лист „Безбожник“, иако се такође није наводило његово име. Остале наводе за које ме је тужио попут имена Сабахудин и страних служби, суд је одбацио у другостепеној пресуди.
Извршитељима је предмет предат 2016.
па није дошло до застаре наплаћивања.
738.000 динара укључује: главницу и камате Динку Грухоњићу, судске и трошкове извршитеља.
У Србију сам се са породицом вратио из емиграције. Ово је мали део онога што ме је дочекало.
Ако желим да и даље живим и радим у Србији тај новац се мора платити или следи пленидба имовине.
Друга опција је да се опет селим из Србије са породицим у избеглиштво, опет да ме отерају из мог родног града Новог Сада где су ми и деца кренула у школу. Тако вам је то. Харач се платити мора. Бити Србин кошта.
Лик вели да Јеремија није управу а да је Динко Грухоњић најјвећи који се бори како вели против Социјализма.

Све европске земље су СОЦИЈАЛИСТИЧКО и ДЕМОКРАТСКЕ!

Све европске владајуће странке су СДП странке..

Странке које уместо социјализма носе "европска" су социјалистичке странке.

Европска Унија је направљанакао савремен и модеран СССР са своји секретарима КПЈ.

У Европи није могуће да дођу патриотске и националне снаге на власт. 

Није могуће да дође странка коју ће своју територију вратити да буде ДРЖАВА са војском, валутом, границом граничарима војним.

Није могуће да дође русофилска, анти нато и анти еу странка.

Сваки вид прогресивног национализма дубока левичарска и анрхична држава спречава и онемогућава.

Ако би анархисти из дубоке државе изгубили територију и држава поврати суверенитет и тњфитотијални интегритет и напусти ЕУ и НАТО дубока држава одмах шаље бомбардере и уводи санкције.

Нити једна територија не сме напустити протокол ЕУ-НАТО.

Међутим!

У Европи полако и тихо устаје Бела Раса. Аријевска Раса устаје јер неће да дозволи да Лондон изгледа као Џалалабад, Копенхаген као Њу Делхи, Стокхолм као Дамаск, Осло као Исламсбад а Париз као Казабланка.

Бели Хришћани морају устахи и одбрану Европског континента од стране дубоке државе која разара глобализацијом и анархо капитализмом традиционалне хришћанске вредности.

У Холандији дубока држава скрнавк цркве и од њих прави хотелр, мотеле и пабове.

У Холандији нити једна џамија није претворена у паб.

У Британији за последњих 40 година саграђено је преко 100 нових џамија, за исто време није изграђена нити једна енглеска црква. У Британији цркве се претварају у Музеје.

У Европи Цркве су туристичке атракције. Бели Хришћанин више не иде у Цркву на Богослужење и да окрепи и закрпи душу већ иде да се слика и да то качи по друштвеним мрежама.

Ми подржавамо студенте! АЛИ ОВАКВЕ! Чисто беле, природно жуте косе!

[Слика: Screenshot-20250516-165042-833.png]

Са 'оваквим мајицима и порукама!

Да Србија није територија већ ДРЖАВА, Динко би био на робији увелико!

Подршка студентима!

Шта ти кажеш миланче. , јел се с иђа оваква слика фану Динка Грухоњића и Студентарије?
Начелно се слажем са Јеремијом.
Шумадаинац ми није одговорио на питање који је план за рушење ове власти и социјалистичког система?
Па ако је добар план, да га подржим.
Постојећи план, да студенти изгубе годину па да због тога дође до промене, не ради.
Зато мислим да Шумадинац и остали који су ''палили'' студенте да изгубе годину, сада треба да им се извине.
(16-05-2025, 05:06 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]Начелно се слажем са Јеремијом.
Шумадаинац ми није одговорио на питање који је план за рушење ове власти и социјалистичког система?
Постојећи план, да студенти изгубе годину па да због тога дође до промене, не ради.
Зато мислим да Шумадинац и остали који су ''палили'' студенте да изгубе годину, сада треба да им се извине.

Студенти су већ изгубили годину. Или ће да им скрате прогам па цело лето да уче и онда из једну у другу годину. Година је де факто изгубљена.

Факултети су претрпели милионску штету не радећи. Прети им губитак међународних лиценци на разним пројектима. 

Универзитети су претпели огромну штету јер им се урушио међународини кредибилитет. Није било међународне сарадње, није било гостујућих професора, није било научних предавања а то значи мање бодова за професоре, смањење квота за семинаре, губитак лиценци итд.

Студенти нису ишли на размену студената, нису ишли на гостујуће факултете. Фактички студенти нису добили нове информације о савременим технологијама и научним достигнућима.

За једну изгубљену годину, треба две ипо године да се надокнади.

Прозападне студенте, који су били у комуникацији са деловима Западних амбасада које су подржавали међународни левичарски анархо сектор попут Сороша и америчких демократа који су финансијски помогли доживели су огроман ДЕБАКЛ!

Тренутак да се сруши Вучић када има огромну и сигурну подршку готово целог Западног света је био тотално погрешан!

Америчка и Трампова администрација 120% подржава Вучићев режим.

Водеће силе ЕУ Немачка и Француска подржавају Вучићев режим.

Дубока држава подржава Вучића!

Тренутак рушења Милошевића је био прави јер му је цео свет окренуо леђа, санцкије, изолација и онда је срушен лагано за једно преподне!

Студенти су све омашили и тајминг и ситуацију буквално све.

Генерални штрајк у Србији није могућ, зато што је 80% приватна ЗАПАДНА СВОЈИНА! Државна својина је остала: Телеком, Пошта и ЕПС и то је то од државних фирми.

За време Милошевићевог социјализма генерални штрајк је био могућ јер је 70% фирми било пропало и било у власништву државе и оним разним удружењима.

За време Милошевића су радници устали јер су им фирме пропале и отишле у стечај а они остали без посла, плата, стажа, девница.

Данас у ЕПС-у просечна плата је 150 хиљада динара. Директори у Епс-у имају од 200+ хиљада па на више. Телеком исто, и сад ко ту да штрајкује!!

Да штрајкује директор који има две хиљаде евра плату у Колубари и да подржи распале анархисте и левичаре који сутра када дођу има да га отпусте!

Не ради се то тако! 

Оно трчање до Брисела и вожење бицикала до Стразбура чист промашај.

Они возили бицикле до ЕУ канцеларија а Вучић јуче и данас са целим врхом ЕУ пије и састанчи и уговара милионске бизнисе! 

Такође срамота студената блокадера је било љубакање са усташијом од проусташких градоначелника до Пицуле и целе НДХ делегације у Европском парламенту!

Све у свему студенти блокадери су доживели потпуни дебакл и најјгоре је то што СНС нису ни окрзнули а Вучићев рејтинг ни близу рушења није!

Тренутак за обојену Револуцију јесте онај тренутак када Западне земље уведу санкције тој држави и када је економски униште, е тада иде обојена револуција или арапско пролеће!
Ово је једна од Јеремијних објава а било их је онолико које сам написао против актуелног председника Србије.
Пре 7 година сам написао "отворено писмо" аТресирано на Александра Вучића у којем сам изнео све оно што је обећао а није урадио као и лажи пласиране наивном народу који има кратко памћење. Наравно, подсетио сам га и на жалосни говор у Глини као и друга непочинства која је урадио.
Одговор нисам добио а поштено говорећи нисам ни очекивао исти. 
Ово износим тек да се зна да увек кажем оно што мислим без обзира дали ће ми изговорена реч нанети физичке, психичке или материјалне последице.
Све у свему, мора се знати када се аргументовано критикује рад највиших органа државе а када нападајући органе државе тужакајући их "Швабама" урушаваш и ово мало србијице. 
Цитат:Јеремија Цвијан Кулић
16. мај 2016.  ·
Подељено са Јавно
Званични проглас РИК-а о броју грађана са правом гласа за 2016, каже: У Србији право гласа има  6767324 лица.
Е, сад, када је излазност негде око 50% долазимо до цифре која је упола мања. Значи, гласало је негде око три милиона и пар стотина хиљада људи. Од тога је СНС све са коалиционим партнерима, а њих богме није мало:
Социјалдемократска партија Србије, ПУПС, Нова Србија, Покрет социјалиста, Српски покрет обнове, Српска народна партија, Покрет снага Србије и Самостални ДСС, добио 1800000, испада како је "Вучко" добио милионче гласова.
Сад се ја питам: Како је могуће да нам преобучени радикали са блентавим вођом урнишу државу на свим пољима, а ми ћутимо? Последње у низу понижења је гласање за украинску песму "Еуросонга", која је ништа друго до забадања прста у око Русији.
Кад се Шумадинац буде извињавао студентима за пропалу годину,волео бих да може то да сними и постави овде?Сви спомињу факултете и студенте ,а шта је са ђацима,њихово (не)знање ће тек бити видљиво за коју годину...Шта ћемо са родитељима,који су то све плаћали?Хоће ли Шумадинац и код њих,да им објасни за шта су протестовали?И на крају,циљ свега је умирање образовања ,да не будемо оно што смо,него нека AI нација...
(15-05-2025, 02:05 PM)Јаков Сремац Пише: [ -> ]И, да се разумемо, власт у Србији је онаква какву је створио ДОС са западним господарима и управо су ти исти радикалима (брзопотезно прешколованим у напредњаке) предали Србију на тацни. Напредњаци у својим редовима имају више досманлија и отпораша, као и усташа што је сасвим нормално јер су прављени по мери Брисела (Шваба). 
Опозиција у стварности не постоји јер су газде и једним и другима исте. Служе само за привид и превару наивне пучине.

Па да се и ми у нечему коначно сложимо! Ово се неће свидети познатом СНС двојцу - milanu и Трећој смени из Вршца...
Ође се створио неки тандем Сремац-Шумадинац.

Кукуууу и лелллле.

Сад они разглабају о неким издајама.

Међутим (Сад ће испасти да смо ботови) Алексндар Вучић у две недеље се састао са Председником Руске Федерације, Председником Кине, Врхом Европске Уније, Лидерима ОДБК и Евроазијске Уније и умало са Бата Доналдом!

Ој Доналде луце ти је бело (Ово је врло важан детаљ)

Ти носиш четничко одело!

Ојсааа Хармоника

О Бата Доналду, ћемо у ониј другој теми.

Што се тиче издаје..

Ево овако ко обећа да има све могућности и ресурсе а то је да поведе рат против НАТО пакта и победи НАТО уништи војну базу Бондстил, протера, побије и придобије заједно мелеон шиптара ми му честитамо.

Ми  би за три године бе испаљеног метка вратили делове КиМ у Србију!.

Да би вратили КиМ  градић Рашка мора да се изгради и да буде метропола са мелеон-мелеон ипо становника. 

Кад ми дођемо на влас' све паре иду директно у изградњу Стамбене инфраструктуре у Рашкој као и расељавање људи  из Брограда.

Ако би бројно били надмоћнији на шиптарима  и српско становништво кренуло да мигрира ка Косовској Митовици и да кренемо да откупљујемо имања и мирно протерујемо шиптаре и стварамо јаку људску и надмоћнију и бројчану јачу структуру ми би Косово вратили без испаљеног метка и без убијања.

Израел се тако ширио на појас Газе!

Међутим као што и овај двојац Шуммадинац-Сремац не желе да живе на КиМ као и 99.9% Срба  ту нема никакве издаје, већ повлачење.

Што се тиче издаје она је кренула пре 120  година. Комунисти су је убрзали и реализовали а Милошевић је касно стигао када је већ било јако касно и већ тад Срба и Србије на Косову није било.

Касније је албански лоби као ови несрећни анархисти и недовршени новосрби пиждрили Хељп НАТО! Плиз бомбинг србс!

Т'гата.

Шта'ш!
Сад гледам нешто,они студенти су се састали са Stiven Nikola Bartulica,човек не да је усташа,него је тамо неки европосланик у Бриселу и један од главних који се залаже да Степинац буде светац..и организовао тамо нека предавања везано за Степинца.Шта каже Усташа нашим студентима:
"Nema poverenja bez priznavanja istine, a istina nekad može biti gorka, ali bez toga nema napretka! Izveštaj o napretku Srbije prilično objektivno prikazuje stanje u toj zemlji. Svi znamo da Srbija nije zemlja liberalne demokratije evropskog tipa. Još uvek je zarobljenA svojim nacionalnim mitovima. Nema normalizacije odnosa s Hrvatskom sve dok Srbija ne prizna odgovornost za agresiju 90-ih godina i pristane isplatiti ratnu odštetu žrtvama! To je minimum što može napraviti kao znak pomirenja. Poruka na kraju studentima: Dobro je da se zalažete za evropske vrednosti, a to za vas mora značiti pomirenje s Hrvatskom i priznanje krivnje za sve što je učinjeno našem narodu 90-ih godina. To su isto evropske vrednosti - poručio je Bartulica studentima iz Srbije"

Ако ово није издаја,онда не знам шта је...И доста личи на Степинца,мора да му је идол...Не знам,Кизо,јесу се вратили ови студенти,да им организујемо дочек?
(15-05-2025, 07:36 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Кууукууу и леелее

Колико ти је љета дечаче? Јеси ли пунолетан? Друго дечаче када се обраћаш нами а и у будуће нови чланови су дужни мирно и са поштовањем да се односе према нами. 

Нас у 50 љета ће ова балвурдија од 16-17 љета да прозива. Неће да бидне! Синовац ђе смо ми били ти си тад био у тестисима као сперматозоид.

Пази лика нас ође пројива како ми практикујемо четништво, а ми на форуму од 2005 године!!!.

Нас Јован Јоргован пита а Ko СМО МИ?
Бели Брат Лукашенко како културно решава овакве ликове!

И даље не рече који сте то "ви" који овако лажно и "информерски" замишљате студенте и народ који протестује?

А аргумент - колко ко има година? Па рођаче... Прво 4-5 година си старији, значи у школи смо били у исто време, тако да се не ложи претерано, друго тачно се види да 20год живиш у сигурном дигиталном свету у коме можеш да машташ да си неки пуковник, јуначина, ауторитет, а да на улици - невидљив. И ћаци се појаве, додуше под капуљачом, ти ни то. Јеси дигао глас против комуњаре Милошевића, Тадићевих парада, независности Косова? Па зашто би против овог шиптарског велеиздајника јел?

Лакше да шириш измишљотине о неким клинцима, јунак калибра просечног љотићевца.

И да, на селу сам одрастао, на селу живим па ме прескочи са тим квази сеоско-архаичним нагласком који си измислио за форум да се продаш као нека ходајућа традиционална умна старина. Позери никог не занимају.

И за тебе и за ове твоје сателите - Ето, ратници, одете на протест кажете народу, ветеранима, мотористима, како су анархисти, усташе, плаћеници итд. Питате рањене на Косову, борце са Кошара, где су то служили војску и како су нула у односу на вас форумске ратнике јуначине...понесете и косилицу да им покажете како се расклапа. Длака с главе вам неће фалити, то вам гарантујем, једино што Јутјуб не заборавља јбг.
(16-05-2025, 05:06 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]Начелно се слажем са Јеремијом.

Нека студената, врло добро они знају шта улажу, за шта се боре и шта су спремни да жртвују. Није никад био план да ето само због изгубљене године нешто промени. План је да се велеиздајник и социјалистички партнер развласти, што је прилично далеко одмакло, и да се кроз изборе (на које због суноврата рејтинга који опсесивно прати не сме да изађе) то озваничи, покрену поступци против сецикеса, поново покрене функционисање државе и обезбеде фер избори на којима бисмо се коначно пребројали - десни, леви, патриоте, про ЕУ, монархисти, ко год.

Шта тачно чекају они који чекају ја појма немам, какав план? Ако оваква невиђена издаја и продаја наше измучене и изубијане отаџбине није довољна да дохватите први камен и кренете, онда заувек ћутите, и предајте титулу патриоте.

Ово ме подсети на мемоаре проте Матеје Ненадовића о мукама код подизања људи на устанак:

"Шта је то и на што ће то изаћи?" Опет ја сирома почем му из почетка...Веса неће ни за што то да зна, већ опет пита: ,,Шта мислите ви људи, шта хоћете ви?" - Мени се већ досади казивати, док поп Леонтије из Уроваца рече: ,,О Весо! а шта се ђогаш, кад знам да и ти желиш оно што и ми? Но видиш ли како твога аге гори хан? Сад само доко устанем па узмем угарак с ватре и дунем у стреју, ап ће и твоја кућа овако горети, а ти иди дахијама!" - На то Веса рекне: ,,Брате, ја хоћу, но не знам на што ће то изаћи" - ,,На што изашло да изашло" - повиче Леонтије, - ,,хоћемо да се тучемо! А зар је Фочић мисло на што ће изаћи, кад је кнезове исекао?" -