Данас, 11:42 AM
(Данас, 09:43 AM)ЈованЈоргован Пише: [ -> ](15-05-2025, 07:36 PM)Mekenzi Пише: [ -> ]Кууукууу и леелее
Колико ти је љета дечаче? Јеси ли пунолетан? Друго дечаче када се обраћаш нами а и у будуће нови чланови су дужни мирно и са поштовањем да се односе према нами.
Нас у 50 љета ће ова балвурдија од 16-17 љета да прозива. Неће да бидне! Синовац ђе смо ми били ти си тад био у тестисима као сперматозоид.
Пази лика нас ође пројива како ми практикујемо четништво, а ми на форуму од 2005 године!!!.
Нас Јован Јоргован пита а Ko СМО МИ?
Бели Брат Лукашенко како културно решава овакве ликове!
И даље не рече који сте то "ви" који овако лажно и "информерски" замишљате студенте и народ који протестује?
А аргумент - колко ко има година? Па рођаче... Прво 4-5 година си старији, значи у школи смо били у исто време, тако да се не ложи претерано, друго тачно се види да 20год живиш у сигурном дигиталном свету у коме можеш да машташ да си неки пуковник, јуначина, ауторитет, а да на улици - невидљив. И ћаци се појаве, додуше под капуљачом, ти ни то. Јеси дигао глас против комуњаре Милошевића, Тадићевих парада, независности Косова? Па зашто би против овог шиптарског велеиздајника јел?
Лакше да шириш измишљотине о неким клинцима, јунак калибра просечног љотићевца.
И да, на селу сам одрастао, на селу живим па ме прескочи са тим квази сеоско-архаичним нагласком који си измислио за форум да се продаш као нека ходајућа традиционална умна старина. Позери никог не занимају.
И за тебе и за ове твоје сателите - Ето, ратници, одете на протест кажете народу, ветеранима, мотористима, како су анархисти, усташе, плаћеници итд. Питате рањене на Косову, борце са Кошара, где су то служили војску и како су нула у односу на вас форумске ратнике јуначине...понесете и косилицу да им покажете како се расклапа. Длака с главе вам неће фалити, то вам гарантујем, једино што Јутјуб не заборавља јбг.
Ми ово последњи пут радимо, да реплицирамо Јоргованима, Љубичицама, Белим Лалама а можда и буникама са твитера који нам просипају пич*опаћеничке приче!.
Плиз Хељп! ПЛИЗ, ХЕЉП НАТО! ПЛИЗ ХЕЉП ЕУ! ПЛИЗ ХЕЉП БАЈКЕРИ!
Шумадинац користи, лековите траве па са њим можемо. Чак нам је и преписао добар рецепт са травама кад нас је зкачила корона.
Сад кад направи шпеције од четничке траве Сремуш, и још да се врати на патриотски пут Двери, Борка Пушкића и Ивана Костића и да се мане ове балавурдије, лаких наркомана, левичара, западних агентура био би прави човек.
Него, Јоване Јорговане,
Ниси ишао с' нами у школе, никако!
Ми смо додуше завршили две високоообразоване школе са јаким оценама! Хтели да упишемо докторат, но одустали.
Верујем да си бар догурао до четвртог разреда средње техничке или средње пољопривредне! Можда неки приватни фкултет, вечерња школа, курс?
Вели Јоргован да ли смо дизали глас против Милошевића???
Кукууу и лелелеее....

Ми од 97 били у протесту, 98 нас приводили због графита против Милошевића.
1999 године дошла Војна полиција да нас мобилише присилно и да нас води на Косово, но ми смо убјежали у вршачке шуме и добро се скривали једно месец дана, ђе су нас јатаци додуше румунске националности касније пребацили на другу безбеднију локацију до краја рата јер је Војна полција, додуше командир вршачког одсека није нас баш волео.
2000 године били смо у организација ОТПОРА у Вршцу, радили дан ноћ кампању.
Касније били и учесници петог октобра...
И неки Јоргован, нас ође пита А ЂЕ СИ ТИ БИО???
Е, Сад ево Јорговане све тачно око издаје Косова и Метохије. Издали су га Броз, Милошевић, Ђинђић, Коштуница, Тадић, Тома Николић, Вучић и тако даље...ђ
ЈЕЛИ, ДЕДЕР РЕЦИ МИ А КАКО СТУДЕНТИ У БЛОКАДИ ДА ВРАТЕ КОСОВО И МЕТОХИЈУ У САСТАВ СРБИЈЕ??
КОНКРЕТНО, КОЈЕ КОРАКЕ ЋЕ ДА ПРЕУЗМУ??
Да би разумео суштину више вековне "издаје" Косова и Метохије од стране српских владара мораш мнооогооо да читаш, да кренеш са књигама од 1908 године па надаље...
Ми често услужно служимо да образујемо тако недовршене novosrb па нам ође ђеца из комшилука дођу да траже књиге пошто сад имамо озбиљну библиотеку од преко 2000 књига....
Књиге у шаке Јоване, ако хоћеш о историји мораш добро познавати дипломатију. па Владаре, па међународне прилике, државна уређења, становништво, демографију...
Галмљењем Вучић је "издао" Косово или пера, мика, жика су "издали" Косово. Не иде. То је толико плитко, таблоидно и идеално да се снеким неистомишљеником побијеш у кафани.
Да би разумео Косовско нестајање Срба са Косова и Метохије а уједно са нестајњем Срба нестајала је држава Србија на Косову и Метохији. Већ преко 120 година тако.
Срби са Косова и Метохије су кренули у напуштање 4 године пре прве призренске лиге. Комунисти су убрзали и заокружили де факто Косовску независност и дали шиптарима Косово Репубљик. Сама САП Аутономија Косова и Метохије је имала за циљ да већинско албанско становништво води ту територије.
Западе Земље, чије су се заставе вијориле на заседању АВНОЈ-а у Јајцу када су склапане СФР Шугословенске територије. Тада је Британија и Француска а и пре тога су фактички признале независно Косово и Метохију дајући јој аутономију која се граничила са Државношћу! Северни део Косова и Метохије Лепосавић, Звечан до Косовске Митровице никако није смео бити под САП Косово. Копаоник је стратешко важно место, сада су шиптари на пола Копаоника!.
Касније Броз је све више радио на егзодусу и нестајању Срба са Косова и Метохије. Од кумовања 6-ом шиптару, до пуштања да неконтролисано прелазе Албанију и насељавају територију Косова и Метохије.
Већ 60-их су Срби били мањина на Косову, 70-их убедљива мањина.
Србија или тадашња СФРЈ није имала никакве ингеренције на Косову и Метохији.
Војска и полиција нису смели да излазе на улице.
Убиства полицајаца, војника и напада на државне органе већ је тад било нормално.
1982 године су кренули први велики албански протести и те године је фактички био крај Косова у саставу Југославије а касније и Србије.
Косово је стекло независност 1982 године.
После 1982 године Срби су чини 30% становништва на Косову.
Напади на Србе и државне органе су били све учесталији.
Милошевић стиже на Косово на Газиместан 1989 године. Тада увелико куља рат на Косову.
Великим митингом 800 година од косовске битке и довођењем милион присталица не успева да сачува мир на Косову.
1992 године ситуација све гора и гора. Почињу озбиљни сукоби. Милошевић одлази опет на Косово али на Север у Приштини већ тада није безбедно и ту стоји она легендарна његова изјава: "Нико не сме да вас бије"
од 1992 до 2000 рат избија, убијају се полицајци, војници, Срби, силују се српкиње на сваком кораку.
Албански лоби и албанска мафија плаћа дубокој држави милијарде евра и тонама дроге да покрену војну интервенцију против СРЈ
ПЛИЗ НАТО, ХЕЉП БОМБИНГ СРБС!
НАТО Бомбардује Србију. Милошевић после 77 дана потписује капитулацију. За 72 повукао је цео државни апарат са територије Косова и Метохије. НАТО и ЕУ дају легитимитет учк терористима да формирају власт на Косову и Метохији.
Остало и знаш сам да не дужим даље..
Тако ко је издао Косово, за нас издали су га УСТАШКИ КОМУНИСТИ У ЈАЈЦУ 1943 ГОДИНЕ НА ЗАСЕДАЊУ АВНОЈА ГДЕ СУ ОКАЧИЛИ БРИТАНСКУ ЗАСТАВУ И ГДЕ СУ ЗАПАДНЕ ЗЕМЉЕ АМИНОВАЛЕ ВИСОКУ АУТОНОМИЈУ У СТВАРИ ТО ЈЕ ВЕЋ ТАДА БИЛА ДРЖАВА У ДРЖАВИ!
Што се тиче ветерана који подржавају студенте, они су ту због неких својих права која им Држава није испунила.
Бајкере не сматрам озбиљно нити волим ту субкултуру, а просечан бајкер се разуме у политику ко Марица у крив ку*ац.
И за крај: МИ НИСМО ЗА УА ПОЛИТИКУ! ИЛИ ТАБЛОИДНУ ПОЛИТИКУ! ОД 4 ЗАХТЕВА ЗБОГ ПАДА НАДСТРЕШНИЦЕ, СТУДЕНТИ СЕ БАВЕ КОСОВОМ!
ТИ СТУДЕНТИ НЕ ЗНАЈУ КОСАЧИЦУ ДА УПАЛЕ, ДА ИМ ДАМО ТРИМЕР ДА ПОКОСЕ НАМ ДВОРИШТЕ ИСЕКЛИ БИ СЕ! ДА ИМ ДАМО МАКАЗЕ ДА БЕРУ ГРОЖЂЕ ИСЕКЛИ БИ ПРСТЕ!
ЈЕДНОМ НЕКА НАША РОЂАКА ИЗ БЕОГРАДА, СТУДЕНТКИЊА ОТИШЛА У ИВАЊИЦУ ДА БЕРЕ МАЛИНЕ СА ДРУГАРИЦОМ! ГАЗДА ИХ ПОЗВАО У 9 САТИ, ДЕВОЈКЕ ПАКУЈТЕ СЕ, ПРАВАЦ ЗА БЕОГРАД ЈА ВАМ ПЛАЋАМ КАРТУ САМО ДА ВАС НЕ ГЛЕДАМ!
ОВИ БЛОКАДЕРИ ЗНАЈУ ЗА ТРАВУ, АЛКОХОЛ, ВУВУЗЕЛЕ, ПИШТАЉКЕ, ТРАНСПАРЕНТЕ, БЕЏЕВЕ И ТАЈ НАВИЈАЧКО ХИПСТЕРСКИ ГРАЏАНИСТИЧКИ ФАЗОН КОЈА НОСИ МЛАДОСТ!
Остало неби им дао државу да воде нити да буду влас'...
------------------------------------------------
НЕГО МИЛАНЧЕ,
ЈЕР СЕ ЗНА КАДА ЋЕ ИХ ПРИМИТИ ПОГЛАВНИК PLENKOVIĆ?