(14-03-2025, 12:55 AM)Луизит Пише: [ -> ]Колико год да нисам усаглашен са Горским, Горски је нормалнији лик од Шумадинца и Јеличког заједно. Јесте му животна жеља да сведочи против криминогеног СНС режима, али то је више зато што га јебу локални напредњаци, па мора некако да се освети.
Не јебе Горског нико, зато што Горски не савија кичму пред криминалцима и шићарџијама ни по коју цену.
Животна жеља Горском није сведочење на суду, далеко од тога.
Али једна од жеља Горског јесте да Србија прогледа и продише и види (полу)браћу у установи затвореног типа (може један у једну, други у другу). Са њима и све њихове сатрапе, од Ивице Дачића и Вулина па до оних ситних крими-џими појава типа онај Хофман и слични.
Пре него што кренеш са Н1, да ти поновим, часним Србима националистима једнако су гадни и ваши
вацићевски и
бокановски лојалисти и Н1
кесићевски и
таталовићевски србофоби.
Горски је оптимиста, верује да ће Србија успети напокон да изађе из оквира Осме седнице Савеза комуниста.
(14-03-2025, 12:00 AM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ] (13-03-2025, 11:39 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]Снимак састанка једног пленума:
https://www.politika.rs/scc/clanak/66674...biji-video
Цитат:У специјалној емисији која се емитује вечерас у три дела биће приказани снимци са тајних састанака лидера опозиције где се договарају планови о преузимању власти у Србији насилним путем.
[font='Open Sans', sans-serif]Како је речено у уводом снимку, злочиначки план скован је 12. марта 2025. у просторијама новосадског одбора Покрета слободних грађана.[/font]
То није снимак састанка студентског пленума, него снимак састанка новосадских ауто-шовиниста (Покрет слободних грађана и организација ''Став'') од којих су се студенти одавно оградили.
Да, да, извињавам се.
Али, шта значи то ограђивање у пракси, кад ови користе гужву?
И да ли је ограђивање само за јавност, с обзиром да се из снимка види да има нека веза?
(14-03-2025, 01:07 AM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]Пре него што кренеш са Н1, да ти поновим, часним Србима националистима једнако су гадни и ваши вацићевски и бокановски лојалисти и Н1 кесићевски и таталовићевски србофоби.
Часни Срби су и студенти, зар не? Пленуми и новокомпоновани ЗБОР су исто часни... зашто се онда не скидају са Н1?
@Милослав
Као што рече ти давно у једном гостовању на Балкан Инфо: ''И комунисти су 27. марта изашли на улицу, али да би викали около: 'Кикирики, семенке!'''
Користе гужву, али су у принципу небитни.
Држава НЕ ТРЕБА да похапси Милу Силу и екипу него да их пусти у суботу да покажу своје право анархо лице. Нека дивљају, нека пробају да пале... па да видимо јел више стотина хиљада ЧАСНИ пленум студената планира да похвата Милу и њену банду, да их изударају и предају полицији. То ће бити право ограђивање од њих, а не да ми абортус ФДУ глумци пишу нека саопштења и шарене лаже као да смо расли на дрвету.
Јако сам захвалан Мили Сили и њеној шашавој дружини што су изнели информацију о бројкама на протестима. Када су причали да је 150 хиљада људи на улици заправо их је било једва 50 хиљада.
Убили су се убеђивајући нас да их је на Аутокоманди било сто хиљада. Неко ко је отишо два и по пута на неки већи стадион зна шта значи колона од 30,40 хиљада људи, а не од 100.
(13-03-2025, 04:16 PM)Јеремија Пише: [ -> ]Vlad Alekš Пише:
Цитат:Мој син је учесник "пленума" на ЕТФ-у.
Да ли би хтео лично, лице у лице, у реалном времену, да ми поновиш ово да ми је син комуноусташа и укронациста?
Рекао би ти ја у лице све што мислим. Што, ти као нека сила?
Дај не дрви, свако ко покуша да разноразним скривалицама као што је "пленум" покуша да изађе из оквира закона треба да добије по тамбури.
Прикривена претња је врло приметна а то се коси са кућним редом овог форума. Потрошио си бонус, следеће опомене неће бити.
Поштовани господине администраторе,
Поново ћу Вам написати оно шта сам Вам већ раније писао:
Када човек у руци има само чекић, он свуда види само и једино ексер.
(14-03-2025, 01:08 AM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ] (14-03-2025, 12:00 AM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ] (13-03-2025, 11:39 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]Снимак састанка једног пленума:
Цитат:У специјалној емисији која се емитује вечерас у три дела биће приказани снимци са тајних састанака лидера опозиције где се договарају планови о преузимању власти у Србији насилним путем.
[font='Open Sans', sans-serif]Како је речено у уводом снимку, злочиначки план скован је 12. марта 2025. у просторијама новосадског одбора Покрета слободних грађана.[/font]
То није снимак састанка студентског пленума, него снимак састанка новосадских ауто-шовиниста (Покрет слободних грађана и организација ''Став'') од којих су се студенти одавно оградили.
Да, да, извињавам се.
И да ли је ограђивање само за јавност, с обзиром да се из снимка види да има нека веза?
Самарџићу, ово што се сада дешава најбитинији су догађаји у нашој новијој историји.
Интересантно је да си на овој теми, од свих могућих коментара, поставио баш овакав коментар.
Ако ти није јасно шта покушавам да ти саопштим - ево пластичног примера. Постоји аналогија, као када неки злонамерни људи тврде да је Дражин покрет злочиначки јер се догодио злочин у Вранићу. Бесмисленост ове тврдње ти свакако схваташ боље од мене, разуме се.
Морам ово да ти саопштим, али без намере да те увредим.
Ти сада бираш - да ли ћеш у историји остати познат као човек који је расветлио историју Другог светског рата и рехабилитовао Дражин покрет, или ћеш, пак, остати познат као један обичан ћаци.
(13-03-2025, 03:36 PM)Луизит Пише: [ -> ] (13-03-2025, 10:57 AM)Vlad Alekš Пише: [ -> ]Поштовани господине Луизит, да ли се Ви можда зовете Драгослав, а презивате Бокан?
Или се можда зовете Небојша, а презивате Крстић? Са надимком - Крло Дубоко Грло? Ова синтагма "Дубоко Грло" се односи на приступ дубинским информацијама, разуме се.
Зовем се Божидар "Божа" Спасић
Намирисали сте ко сам и шта сам, али ме не вређа зато што сте ме ставили заједно у кош са нашим нижерангираним оперативцима пред којима је светла будућност
Поштовани господине Луизит,
Баш сте ме добро насмејали својим софистицираним смислом за хумор и овом конкретном генијалном шалом.
Штета је што овде губите време, а не радите као стенд ап комичар. Постали бисте милијардер.
Или могли бисте да радите у циркусу и засмејавате посетиоце. Патуљци, брадата жена, кловн на штулама, мајмун који вози бицикл и Ви. А можда бисте и Ви могли да возите бицикл?!
(14-03-2025, 01:13 AM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ]@Милослав
Као што рече ти давно у једном гостовању на Балкан Инфо: ''И комунисти су 27. марта изашли на улицу, али да би викали около: 'Кикирики, семенке!'''
Користе гужву, али су у принципу небитни.
Комунисти су изашли накнадно, а ови су од почетка, још од прошле године, када су страдала деца у школи.
Ови су дали студентима крваву руку, ови су тражили да се латиница замени ћирилицом на транспарентима. Ова група и друге сличне. Они су милитантни језгро, тих пар стотина "лудих" које окупљају, али не могу ништа без масе.
На жалост, неко из те масе може да страда. Ако си слушао шта причају - њима ти није важно.
(14-03-2025, 12:04 PM)Vlad Alekš Пише: [ -> ] (14-03-2025, 01:08 AM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ] (14-03-2025, 12:00 AM)Горски штаб 52 Пише: [ -> ] (13-03-2025, 11:39 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ]Снимак састанка једног пленума:
Да, да, извињавам се.
Самарџићу, ово што се сада дешава најбитинији су догађаји у нашој новијој историји.
Интересантно је да си на овој теми, од свих могућих коментара, поставио баш овакав коментар.
Ако ти није јасно шта покушавам да ти саопштим - ево пластичног примера. Постоји аналогија, као када неки злонамерни људи тврде да је Дражин покрет злочиначки јер се догодио злочин у Вранићу. Бесмисленост ове тврдње ти свакако схваташ боље од мене, разуме се.
Морам ово да ти саопштим, али без намере да те увредим.
Ти сада бираш - да ли ћеш у историји остати познат као човек који је расветлио историју Другог светског рата и рехабилитовао Дражин покрет, или ћеш, пак, остати познат као један обичан ћаци.
Нису најбитнији, најбитнији је економски процес који се дешава, а који ће одувати комунизам.
Чисто у теорији, ако ови успеју, циљ им је да на 70.000 руководећих позиција у државном сектору доведу своје људе. А не да замене систем, у коме треба да се драстично смањио та бирократија, типична за социјализам.
За разлику од тебе, ја видим две групе противника: стране плаћенике и домаће издајнике.
РТС ме нервира од како постоји. Али он може да се промени. не
Н1 не може.