Срамота! Па, имају ли чланова породица? Да ли је страх у питању или незнање или нешто треће? Да ли су подносили захтеве?
У вези убиства и рањавања немачког потпоручника и још неколико војника у Доњем Добрићу 21. априла 1941. год.- да ли је већ писано на форуму?
Дођох у свој некада омиљени часопис.
http://politikin-zabavnik.rs/pz/tekstovi...n-u-poteri
Драго ми је што су препричали мој чланак, али не и што нису поменули извор, а нарочито не што су додали ово ''за разлику...'':
''За разлику од доброг дела четничких команданата, Кесеровић је у својим јединицима одржавао гвоздену дисциплину, чак и за време зимовања и мировања''.
Милославе вероватно неће да ти дижу рејтинг!

Реч је о чистом кршењу ауторских права, што да се мучим, нађем на нету текст и фотографије, прекопирам и ћао, озбиљан часопис а овако раде.
Имају грешку у потпису фотографије пуковника Кесеровића на тераси хотела "Париз", стоји Краљево.
Где ће бити рехабилитација са Дачићем и осталим потомцима црвених на власти...
Може ли одговор за Доњи Добрић?
Има једна грешка. На овој фотографији где је Кесеровић са совјетским и америчким официром пише да је то ''на збору у Краљеву''.
Хоће ли бити објављен твој коментар на синоћну епизоду "Равне Горе", Радоша БУЛАЈИЋА?
Видех сада да је на Погледима објављен текст о шестој епизоди, одличан је!!!
Објављен је синоћ у 22,30, има на насловној страни.
Postovani
Zeleo bih ako neko moze da mi odgovori ili da me uputi na odredjenu literaturu gde bih mogao saznati vise o sudbini Budimira Gajica.
Uspeo sam samo da negde procitam da je ubijen 1.12.1947. godine, ali ne znam da li je do tada uspevao da umakne komunistima ili je zarobljen ranije pa tada streljan.
Unapred zahvalan na odgovoru
Dejan Simeunovic
(18-12-2013, 11:40 AM)Sipuljac Пише: [ -> ]Postovani
Zeleo bih ako neko moze da mi odgovori ili da me uputi na odredjenu literaturu gde bih mogao saznati vise o sudbini Budimira Gajica.
Uspeo sam samo da negde procitam da je ubijen 1.12.1947. godine, ali ne znam da li je do tada uspevao da umakne komunistima ili je zarobljen ranije pa tada streljan.
Unapred zahvalan na odgovoru
Dejan Simeunovic
Књига - Зле судбине - Миодрага Тасића.
Будимир није био заробљен. 1 дец. 1947 год. кренуо је са св. пратиоцима ка Рудом, не би ли ступио у контакт са св. породицом, која је била утамничена у логору у Рудом. Наишли су на заседу и разишли су се. Будимир, повлачећи се у правцу пл. Оскуруше, испред потере, гине. Његово тело, комунисти, односе у касарну у Миоче.