(24-06-2020, 04:42 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ] (24-06-2020, 12:54 AM)Sima Пише: [ -> ]Jel ste se to vi javili kada sam zvao da porucim knjigu? Jako mi je zvucalo na vas, a bilo mi glupo da pitam 
Ја сам се јавио.
Nisam znao koliku cast imam, sad mi je krivo sto nisam pitao

Чије униформе носе ови иза Пећанца?
![[Слика: pecanac1.JPG]](https://logorcrvenikrst.wikidot.com/local--files/library:image/pecanac1.JPG)
То би онда била једина Пећанчева слика са Бугарима. Зар вам се не чини да је искројена, као она у "Фалсификати комунистичке историје"?
To bi bio još jedan falsifikat .
Senka koja ide čas u jednom(prvi sa leve strane) čas u drugom(prvi sa desne strane) pravcu, čas je nema gde bi morala biti (štap u ruci Pećanca),
glava koja praktično bez tela lebdi iznad Pećanca ...
Rekao bih da su najmanje tri-četiri fotografije korišćene u ovom miksu .
(25-06-2020, 01:01 PM)ОРЈУНА Пише: [ -> ]То би онда била једина Пећанчева слика са Бугарима. Зар вам се не чини да је искројена, као она у "Фалсификати комунистичке историје"?
Мислиш на ову? Она јесте фалсификат, и налази се у тој Самарџићевој књизи, тако ми је речено. На жалост, још увек нисам стигао да је купим...
![[Слика: slika-koja-je-posluzila-za-montazu-nasl-strane.jpg]](https://www.pogledi.rs/wp-content/uploads/2013/03/slika-koja-je-posluzila-za-montazu-nasl-strane.jpg)
Добро, пошто ми је речено да је та слика искројена, схватио сам да је и она фалсификат, јер је исто мутна. Значи, ту су недићевци?
(25-06-2020, 08:19 PM)Филип Ђукић Пише: [ -> ]Добро, пошто ми је речено да је та слика искројена, схватио сам да је и она фалсификат, јер је исто мутна. Значи, ту су недићевци?
Да. И љотићевци, Бугари и Немци.
Исти немачки аутомобил, исти немачки официр, као и са Ђуришићем. Још само не видим вучјака. Ово је гарантовано исти филм. Што ће рећи: децембар - јануар 1944. г, јер је фебруара Пећанац био у затвору.
Значи, то је усликано у Сокобањи? Је л' Пећанац био приморан, ако је он једини четник на слици и ако је исти официр као код Ђуришића?