(27-08-2022, 09:43 PM)DIDzM Пише: [ -> ]Да ли сте у контакту са екипом "Србија Глобал"?
Примећујем да имају изразито негативно мишљење о Карађорђевићима и стварају Југославије. И као да превише једноставно гледају на тај део историје.
Да ли планирате неки одговор, сугестију или слично таквим људима који се очигледно боре за истину и бољитак Србије?
Или сматрате да није потребно?
Да, причаћемо и о томе када се видимо.
Колико сам скапирао из емисије са Девићем која је емитована на Новом стандарду, чини ми се да водитељ планира да позове гдина Милослава у емисију на Новом стандарду.
Раније је рекао да су многи људи од ауторитета признали да гдин Милослав има велико знање.
(27-08-2022, 10:08 PM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ] (27-08-2022, 10:00 PM)Шумадинац Пише: [ -> ] (27-08-2022, 09:43 PM)DIDzM Пише: [ -> ]Да ли сте у контакту са екипом "Србија Глобал"?
Примећујем да имају изразито негативно мишљење о Карађорђевићима и стварају Југославије. И као да превише једноставно гледају на тај део историје.
Да ли планирате неки одговор, сугестију или слично таквим људима који се очигледно боре за истину и бољитак Србије?
Или сматрате да није потребно?
То су прикривене комуњаре и аутохтонисти. Имаш посебну тему о њима. https://www.pogledi.rs/forum/thread-4275.html
Нема шансе да су црвени.
Сви до једног су изричито против Карађорђевића.
(27-08-2022, 08:00 PM)Николај Пише: [ -> ]Имаш гомилу депеша у Зборницима где Дража пише из Липова "Павле је код мене" или "Павле је са мном".
Углавном су се тајно сретали. Дража никада није био у Колашину, морао је Павле код њега да дође. Нема ниједна фотографија из Липова. Постоје 3 или 4 фотографије Дража са Павлом, ниједна није из Липова.
Читам у Недљеник Деашковићев интервју,
Па ме занима Самарџићу зашто си икада поверовао Вуку и Даници Драшковић??
Да ли си био млад и наиван или нешто друго је у питању.
Знам да си друговао дуго са Вуком и да си пар пута преспавао у њиховом стану па и чак да си са Вуком ишао у Лондон и на Равну Гору??
Тада су сви са "наше стране" били ту.
Друга опција био је ДС, управо основан, са Ђиласом, Ћосићем и осталима на оснивачкој скупштини...
Трећа опција био је сада заборављени УЈДИ.
Али, ја сам први отишао

У октобру исте године.
Хоће ли бити Погледа на предстојећем сајму књига у Бг?
У емисији Коментар код Тине, поменули сте да би Мољевићева кћерка могла да тужи због наводног рукописа Равна гора у светлу и магли, зар није његова ћерка Радмила преминула негде 1996.г, а ако има још ђивих потомака знате ли зашто нису поднели и они захтев за рехабилитацију?
(07-09-2022, 03:29 PM)ZdravkoR Пише: [ -> ]Хоће ли бити Погледа на предстојећем сајму књига у Бг?
У емисији Коментар код Тине, поменули сте да би Мољевићева кћерка могла да тужи због наводног рукописа Равна гора у светлу и магли, зар није његова ћерка Радмила преминула негде 1996.г, а ако има још ђивих потомака знате ли зашто нису поднели и они захтев за рехабилитацију?
Неће...
То је био само пример. Има доста потомака који нису поднели захтев за рехабилитацију, у ствари, већина није. Рехабилитовано је неколико хиљада од неколико стотина хиљада особа које су комнуистички менси одбори и сл. прогласили народиним непријатељима, злочнцима, колаборатерима, итд. Дакле, сигурно је захтев поднело испод 10%.
Помирење само у истини и љубави
У Србији, државни историчари етикетирају неистомишљенике као публицисте и аутоматски одбацују њихова дела. У Француској, главни истраживач револуције постао је управо један публициста, кога је држава одликовала и примила у Акдемију наука
ПИШЕ: Жарко ЈЕРЕМИЋ
ЦЕЛИ ЧЛАНАК:
https://www.pogledi.rs/pomirenje-samo-u-...27312.html