Како пронаћи своје претке из редова ЈВ током 2 св. Рата, у војни архив и ако одем морам знати бар које јединице и који команданти су се тамо кретали. Или ми можете препоручити неку вашу књигу или друго корисно штиво. На овом форуму још ништа о Рађевини нисам пронашао
(29-06-2021, 01:38 AM)Radjevac Пише: [ -> ]Како пронаћи своје претке из редова ЈВ током 2 св. Рата, у војни архив и ако одем морам знати бар које јединице и који команданти су се тамо кретали. Или ми можете препоручити неку вашу књигу или друго корисно штиво. На овом форуму још ништа о Рађевини нисам пронашао
У Војном архиву имају кутије докумената Церског корпуса, где је била Рађевска бригада. У мојим књигама се већином помињу официри и уопште команданти.
Најбоље је прво пробати са локалним архивима и музејима и тражити хронике села (необјављене). После иде Војни архив.
Да ли се зна судбина потпоручника Драгише Благојевића?
Да ли је истина да је отац Вука Драшковића био партизан?
Зашто не могу да отворим сајт Погледа када сам на интернет повезан преко "м-тел" мобилне мреже?
Избацује ми овакво обавјештење :
Погледи форум
Жао нам је, али имате забрану на форуму. Не можете слати поруке, читати теме, или приступити форуму. Молимо вас да се повежете са администратором форума уколико имате било какво питање
(02-07-2021, 11:59 PM)Антитоталитаран Пише: [ -> ]Да ли је истина да је отац Вука Драшковића био партизан?
Да, Видак Драшковић, Десета херцеговачка бригада Владе Шегрта.
(04-07-2021, 10:58 AM)luka.luke Пише: [ -> ]Зашто не могу да отворим сајт Погледа када сам на интернет повезан преко "м-тел" мобилне мреже?
Избацује ми овакво обавјештење :
Погледи форум
Жао нам је, али имате забрану на форуму. Не можете слати поруке, читати теме, или приступити форуму. Молимо вас да се повежете са администратором форума уколико имате било какво питање
Вероватно је тренутно, баговање неко.
Није тренутно, траје то неколико мјесеци
Ево, сада само пробао и са другог претплатичког броја и телефона, не иде.
(04-07-2021, 11:13 AM)Милослав Самарџић Пише: [ -> ] (02-07-2021, 02:53 PM)Kaludjer Пише: [ -> ]Да ли се зна судбина потпоручника Драгише Благојевића?
Можда Адмирал зна.
Iz sela Popadic, Mionica, pnarednik.
Preziveo Bosansku golgotu 1945, vratio se u valjevski kraj i dalje nepoznato.